Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męski brak zadowolenia z sexu

Polecane posty

Nie robi nic bo nie chce, jemu obecna sytuacja odpowiada. Czlowiek, ktoremu zalezy sie stara. Ty sie starasz, widac ze ci zalezy. Porownaj sobie. Jakbys miala go w d***e, co bys robila? Typowa gadka 'jest dobrze, nie marudz' = nie zalezy mu na twoim szczesciu.

Gość gość
mam dość rozmów o tym samym bo kręcimy się tylko w kółko i nic z tego nie wynika. A o szantażu on mówi że na niego to nie działa i tylko zniechęca. To sam by to robił?

Gość gość
mam dość czasem nawet bardzo:( chciałabym pojechać gdzieś sama i pomyśleć niestety nie mogę

Kładziesz nacisk na seks i to jest widoczne na pierwszy rzut oka nic nie piszesz o miłości , uczuciach - to dosyć dziwne niestety, z upływem czasu częstotliwość stosunków spada i zamiast czterech razy na dzień jest trzy razy w tygodniu myślę,że facet ma tego świadomość dzieli Was spora różnica wieku i najzwyczajniej ma obawy czy sprosta Twoim wymaganiom doprowadzić partnerkę do kilkukrotnych orgazmów to niezły wyczyn :-D jak pisałam wcześniej spróbuj posłuchać i zrozumieć to co do Ciebie mówi, jak tłumaczy całą sytuację jest niezadowolony, bo się boi , że odejdziesz może się już na to nawet przygotowuje rozmowa i jeszcze raz rozmowa tyle Ci mogę poradzić