Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ozdoby nad łózeczko ale jeden pokój

Polecane posty

Gość gość

Może mi doradzicie. Mieszkamy u teściów, mamy pokój z kuchnią. Będziemy tu mieszkać jeszcze ze dwa lata bo dopiero teraz ruszyła budowa naszego domu. Kuchnia jak kuchnia ale pokój mamy jeden, jest naszą sypialnią i salonem a niedługo i pokojem dziecięcym. Łóżeczko postawimy w kącie niedaleko naszego łóżka, ściany tam są kremowe. I moje pytanie - czy jest sens naklejać jakieś ozdoby czy sobie darować? To nie jest typowa sypialnia ani pokój dziecięcy, czy nie będzie to beznadziejnie wyglądało? Oba pomieszczenia mamy połączone przejściem bez drzwi. I jesli jednak tak to co polecacie? Łóżeczka nie będziemy raczej przestawiać bo nie mamy dużo możliwości - mamy okno z balkonem więc nie postawimy tam łóżeczka. Dodam, że pokój nie jest jakoś bardzo zagracony, duża szafa, komoda z telewizorem, nasze łóżko i teraz dwa fotele z ławą ale jak dojdzie łóżeczko to jeden fotel zostanie.

Gość gość
my tez mamy pokoj sypialnie i salon w jednym i tez niedlugo dojdzie do kacika lozeczko, ja przy lozeczku zawieszam polke na lampkę i książeczki i bede wieszac obrazki lub obrazek, bo uwazam, ze to fajnie zaakcentuje ten kacik niemowlecy

Gość gość
No u nas też właśnie wyjdzie taki kąt i z jednej strony to boję się, ze te ozdoby będa ni przypiął ni przyłatał do reszty pokoju ale z drugiej strony przecież nie będziemy ukrywać obecności dziecka, może być ją widać.

Gość gość
skoro nie macie bardzo zagraconego pokoju to myślę, że coś można nad łóżeczkiem zrobić. Widziałam na allegro takie fajne misie na przykład jakby zaglądające do łóżeczka, takie naklejki

Gość gość
ja kupilam duzy kawałek pleksy i nakleiłam na to i wstawiłam za łóżeczko - mały ma własny kącik z naklejkami, a jak bedzie potrzeba czy przemeblowanie to tylko pleksę wyjmę i przeniosę :) my mamy maluszka w naszej sypialni

Gość gość
Gdybyśmy mieli sypialnię osobną to nie byłoby problemu a tak to się zastanawiamy. Mąż widział coś takiego jak był w pracy (montuje meble z firmy) i bardzo mu się spodobało i to on mi podsunął ten pomysł :) Będziemy mieć dziewczynkę, pokój mamy w kolorach kremu i brązu (ściany, meble, dodatki) więc mogę dodać trochę koloru i w sumie nie wyjdzie z tego jarmark. Też myślałam o naklejkach. Możecie jakieś polecić?

Gość gość
zobacz w leroy merlin, ablo castoramie. ja trafiłam na fajne w biedronce - my mamy rybki :) i jeszcze takie piankowe rybki kupiłam i się zrobiła fajna kompozycja :)

Gość gość
allegro.pl/ piekna-naklejka-zajaczek-083-super-cena-zobacz-i4141127457 .html

Gość magdalenaaaaaaao
My tak żyliśmy przez 2,5 roku kiedy to mieszkaliśmy w kawalerce. Kupiłam fajne duże naklejki nad łóżeczko na allegro. Później kiedy przyszedł czas na wieksze łóżko też były ok.

Gość gość
O matko, myślałam, że ten zając to pluszak :D

Gość gość
Zanim przyjdzie czas na łóżko to my już się przeprowadzimy do domu więc nad łóżeczkiem coś takiego chyba będzie pasować.

Gość gość
ale podoba się ten zając czy nie ? :D

Gość gość
nie kombinuj :O U nas lozeczko akurat stoi w sypialni ,pomimo tego,ze pokoik dziecka jest i narazie czeka pusty.Nic nie dawalam nad lozeczkiem,zadnych dodatkow czy p*****l.Jak maly podrosnie to bedzie spal w swoim pokoiku i wtedy dopiero bede mu robic pokoj jak juz bedzie potrzebny.

Gość gość
Fajny ten zając, jak pluszowy :)

Gość gość
no taaa...bo estetykę wnętrza zburzy....ech....durnoty....a dziecko przez 2 lata na gołe ściany patrzy

Gość gość
No też w sumie pomyślałam, że dziecku będzie milej jak będzie miało coś nad łóżeczkiem

Gość gość
moj maly patrzy na te rybki, co ma nad łóżeczkiem i sie do nich usmiecha, więc chyba warto dzieciakowi zrobić taką przyjemność :)

Gość gość
Dzięki za wszystkie rady, na pewno coś małej nakleimy :) Teraz musze tylko rozeznać się w temacie naklejek żeby jakiegoś szajsu nie kupić

Gość gość
Ja zamówiłam u tej Pani na stronie:'http://kobieta-matka.pl/category/dla-dzieci/ fajne zasłony z kieszeniami i wkładam w nie drobniejsze zabawki, niektóre maskotki fajnie tak w niej wyglądają. Można też zamówić takie segregatory-kieszonki na ścianę, szafę itd. Dużą zaletą jest to, że można sobie coś wymyśleć samemu: formę, materiały, kolory a Pani szyje :).