Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisior najprawdziwszy

matki polki na kogo zagłosujecie?

Polecane posty

Gość pisior najprawdziwszy

Nienawidzę PO, ale jak widzę co pis wyczynia, ten spot wyborczy wykorzystujący katastrofę, te modły i egzorcyzmy, te transparenty z hasłami : bóg, ojczyzna, Lech, Jarosław. To są jacyś chorzy ludzie i coraz bardziej oddalają się od realnych problemów tego kraju. Chyba z tego wszystkiego zagłosuję na sld.

Gość gość
przestałam ufać,wierzyć komukolwiek,przyglądam się niektórym polityka to jak ta k....ktorą gardzę

Gość asdetyula
Coraz częściej myslę o wyjeździe z tego chorego kraju bez perspektyw.

Gość gość
na sok z gumjagod

Gość gość
ja akurat zagłosuję na po

Gość gość
Toudi zagłosuje na księciunia :)

Gość Stadion Tysiaclecia
na kolorowe jarmarki 🖐️

Na nikogo :(. Jak się już dopchają do koryta zapomną o obietnicach wyborczych.

Gość gość
Na gwiazdy. Arlukowicz reality show, Dzieciol też. Koniecznie też na Grodzkiego w kostiumie i na agenta Tomka. Jacy wyborcy takie rządy. Tak na poważnie to oddam nieważny głos. Tak powinien zrobić każdy kto uważa naszych polityków za świnie. Żeby wiedzieli.

Gość gość
Na partię, która aktualnie prowadzi w sondażach :).

Gość gość
a one w ogóle myślą logicznie, przecież dla nich rodzenie, pranie, gotowanie i wychowywanie dzieci to jest to, one nie znają innego świata

Gość gość
Byle nie na pis, kampania i program oparty na katastrofie smolenskiej, masakra

Gość gość
NA NIKOGO bo nie ma na kogo

Gość gość
na k***ina

Gość gość
A która sobie zadała tyle trudu żeby przeczytać program PIs albo PO? Spłycanie, że PiS oparty jest tylko na katastrofie Smoleńskiej jest co najmniej śmieszne. Ja zagłosuję na Polska Razem.

Gość gość
Tylko na PiS.Głosowanie na SLD to popieranie PRLu i jego zbrodni. Głosowanie na PO to okazanie zadowolenia z aktualnej sytuacji w kraju (a ja nie jestem zadowolona). Głosowanie na PO to popieranie klaunów, a na PSL to poparcie dla koniunkturalistów. Reszty planktonu politycznego nawet nie wymieniam, bo nie liczą się w polityce.

Gość gość
Przepraszam za pomyłkę wyżej - popieranie klaunów to głosowanie na Palikota - przez to że wcześniej był w PO i ostatnio zmienił nazwę partii popełniłam z rozpędu błąd.

Gość gość
Na pewno nie na PO. Czuje sie w******** na maxa przez rzadzacych. Ulga na dziecko mi nie przysługuje, mdm nie - bo mąż miał mieszkanie przed slubem, to nic ze w razie rozwodu zostane z niczym. Nie i koniec.

Gość gość
gość z 15:47 - a co do katastrofy smoleńskiej to mają rację, ciekawie jakbyś sie czuła ty tracąc rodzinę, obyś ty zginęła z rodziną w ten sposób, wtedy byśmy my sie pozostali z ciebie śmiali, dobrze ci by było. Oczywiście to był ŚWIADOMY ZAMACH

Gość gość
a ja na palikota.

Gość gość
Albo na Palikota albo na K***ina Mikke

Gość gość
coś musi porządnie wstrząsnąć tym całym cyrkiem. Na PO nie zagłosuję nigdy w życiu po tym co zaprezentowali ostatnimi czasy, na PIS też nie mam zamiaru, jakby teraz PIS był u władzy to już dawno wypowiedzielibyśmy wojnę Rosji, Kaczyński mnie po prostu przeraża w niektórych kwestiach. Palikot to populista, który powie wszystko, żeby tylko ludzie na niego głosowali a potem będzie miał wszystko poważaniu, SLD w ogóle odpada. Głosuję na K***ina Mikke zobaczymy co będzie

Gość gość
Oddam nieważny głos bądź nie pójdę wcale.

Gość gość
ale kaczyński zniesie pracę do 67 lat, także ja idę na niego, bo nie mam zamiaru z*********ć do 70 lat

Gość gość
kochana kaczyński nic już nie zniesie, a już na pewno nie wieku emerytalnego :D prawda jest taka, że ZUS jest na wykończeniu, dzieci rodzi się coraz mniej i czy Wam się to podoba, czy nie ktoś musiał ten wiek emerytalny podnieść, padło na PO, ale żaden kolejny rząd już tego nie zniesie!

K***in Mikke? Serio? Przecież on porównywał paraolimpiadę do gry w szachy debili. Może gdyby skrócić wiek emerytalny to młodzi ludzie szybciej mogliby pójść do pracy i koło by się kręciło. W obecnej sytuacji mało osób decyduje się na dziecko, bo to kosztuje, a pracy nie ma.

Gość gość
a wiecie jaki program wyborczy ma k***in mikke, czy karmicie się tylko papką z tvn? chyba to drugie bo o tych szachach dla debili było wczoraj w faktach :D

Gość gość
kaczyński zniesie wiek emerytalny, nie oszukuj, a co do dzieci mamy dużo, tylko, zę dużo osób wyjechalo za chlebem z tego p******ego kraju ,a ci co są i mają po kilkoro dzieci to nie pracują tylko korzystają z mops bo im sie nie opłaci pracować za 1 tys.

Gość ex_debill_konkubina
w ramach protestu odę głosować, ale oddaje nieważne głosy i proponuję innym to samo