Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, flirtowałam z facetem z internetu, okazało się że ma 65 lat

Polecane posty

Gość gość

a mowil, ze 33 :O foty czyjes mi wyslal masakra

Gość allycja
ja się tylko dziwię tym starym pierdzielom, że takiego typu mają rozrywki. :O

Gość szatanskie_wersety
sadzisz ze Bog w tym maczal palce?

Gość staraDpo50tce
I to jest okropne, ze chciałoby się poznać jakiegoś faceta do siebie a wszystkie te chłopy w jesieni życia marzą o młódkach. Myślą, że jakaś się w końcu nabierze. Troche żal starych głopków.

Gość gość
To szukaj w prawdziwym zyciu, a nie przez internet. W sieci szukają desperatki, a potem sie dziwią, ze on nie jest taki jak sie przedstawiał:o

Gość gość
byl juztaki temat te randki to dno na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość staraDpo50tce
Ja nie mam kłopotu , tylko dostawiają się sami młodsi. A ja jakos nie mogę... Mam takiego znajomka niedaleko 66 lat ale wyjątkowo jakiś zacofany i neurotyczny, Z fb jest link do jego bloga, jak go czytam to mi się niedobrze robi. Tylko wspomina swoje młode lata, jak to fajnie było kiedyś na wsi... ktoś mu już poradizł żeby się kładła do trumny bo ciagle tylko narzeka na choroby. Kurde, każdego coś boli po 50- tce ale żeby tylko o tym nawijać... :(

Gość gość
No wlasnie, co te dziady sobie myslą ? ze dojdzie do spotkania i co nikt nie zauwazy ? a moze myslą, ze dziewczyna dostanie orgazmu na ich widok ? :D

Jasiuwedrowniczku, to smutne, ze mezczyzni szukaja Claudii, odmlodzonej photoshopem. To ma byc prawdziwe zycie?

Jasiuwedrowniczku, to smutne, ze mezczyzni szukaja Claudii, odmlodzonej photoshopem. To ma byc prawdziwe zycie?

Gość staraDpo50tce
Mnie się akurat Claudia średnio podoba, ale niestety jestem w jej typie urody. Bardziej będę jak zrobię maleńki lifting hehe Jak tylko otrzymam kase za aktualną robotę. A co się będę szczypać.

Nie , nie szukamy to był pierwszy przykład atrakcyjnej kobiety po 50ce jaki wpadł mi do głowy. Musicie jednak że większości kobiet w tym wieku do atrakcyjności dużo brakuje. Trwała ondulacja i spora nadwaga + moda sprzed nastu lat nie dodaje powabu.

Oj, jasiu, zdecydowanie zaprzeczam:D Moze warto sie rozejrzec dokladniej?

Gość gość
to pewnie był Maciek B. z kafeterii :D

Gość staraDpo50tce
A kto mówi o modzie sprzed kilkunastu lat. Kiedyś zrobiono eksperyment. Brano zwykłe, przeciętne kobiety i pytano kilunastu ludzi na ulicy ile one maja lat. Potem pododawano te kobiety normalnym zabiegom - fryzjer, kosmetyczka, nowe, modne i korzystne ubranie. Potem po przeminie znów pytano ludzi o wiek pani. Okazało się, że średnio mówiono wiek o 7 do 9 lat młodszy.