Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wczoraj jadly wasze poltora dwuletnie dzieci, ja mam strasznego niejadka.

Polecane posty

Gość gość

Zalamka.

Gość gość
zalamka - kto jeszcze jest załamany z tego powodu

Gość gość
Córka ma 16 mcy,nie jest może niejadkiem,ale jest strasznie wybredna i mało co chce jeść,najchętniej jadlaby kaszki i zupki,poza Tym jeśli chodzi o np.owoce,kanapki,jak ma dni że nie chce to nie zje i już i martwię sie tym że z 5 posiłków które jadala,teraz je 3 góra 4,aha a najbardziej mnie martwi że prawie nic nie pije, o ile do niedawna pila mleko i tym nadrabiala płyny tak z piciem muszę za nią latać i to najwięcej uda mi sie wcisnąć lyzeczka bo sama z kubka kilka lykow weźmie:(

Gość 17miesieczny
Wczoraj mało zjadł. Rano z pół jabłka Może z pół kanapki, gryzl trochę z serem, trochę z szynką, wyjadl z bułki makrele a bułki zostawił. Z pół szklanki zblendowanego banana, wiśni, jabłka, orzechów. Kilkanaście biszkoptow. Na obiad mała miseczke zupy - barszcz ukraiński. Kolacja trochę banana, kanapka z serem. Pije chętnie, wodę, herbatę, soki. Wieczorem i w nocy budzi się na kp Nie wciskam mu jedzenia. Nie chce nie je. Prawie codziennie jesteśmy u babci i tam też wola jeść. Zawsze coś skubnie a to kotleta, zupę itp. W sklepie obowiązkowo bułka, rogal itp. Na spacerze jak jesteśmy popoludniu wózkiem to i całe jabłko zje pokrojone i obrane. Ma dni, że je więcej i takie że nie chce.