Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa25

kobieta z nadwagą

Polecane posty

Gość kasiaaa25

Wczoraj kolega powiedział coś, co mnie zdziwiło. Że kobiety z nadwagą też mu się podobają, o ile mają ładne twarze, są proporcjonalne i zadbane. Kolega jest naprawdę przystojny i ma poukładane w głowie. Wysoki, od wielu lat chodzi na siłownię, więc jest dobrze zbudowany, kończy dobre studia itd. Więc nie jest to ani żaden brzydal ani żaden ułomek. Dodam, że nie mówił tego "pode mnie", bo ja jestem szczupła.

Gość Kinky Ska
problem jest w tym że to ty uważasz osoby grube za gorsze od siebie, od osoby super szczupłej i najlepszej we wszystkim :D

Gość kasiaaa25
nie uważam się za lepszą, ale byłam pewna że tacy faceci jak on lubią wyłącznie szczupłe. I w ogóle większość facetów, nie tylko on.

Gość gość
Mi również sie podobają okrąglutkie, mięciutkie ale nie za bardzo...lubię ok 10 kg nadwagę u kobietek:)

Gość Kinky Ska
No już nie bądź taka skromna :D A to czy ktoś jest taki czy sraki czy ma studia czy nie czy jest kulturystą nie ma znaczenia, nie wpływa na jego gust. Myślisz szablonowo, świadczy to niezbyt dobrze, pewnie jesteś "niskich lotów" 🖐️

Gość gość
Kobieta powinna byc zgrabna, czy jest chuda czy grubsza ....to nie o to chodzi, chodzi o ksztalty, bo sexowne ksztalty nas podniecaja i pociagaja...

Gość 24234234
Nie chcecie mi chyba powiedzieć że kobieta przeciętnego wzrostu, mająca 80 kg może być sexy? :O

Gość gość
Zalezy...te nadprogramowe to moze byc waga ciezkich kosci, a kobieta moze byc zgrabna i sexowna nawet z taka waga

Gość 24234234
Dajc spokój z cięzkimi kośćmi. 80 kg np. przy 160 cm, to nie są cięzkie kości.

Gość Kinky Ska
Ale to bez znaczenia gdyż autorka jest pustakiem :O

Gość gość
Kobieto, nie wiesz co mowisz. Mam 164 cm i waze o ''zgrozo'' 80 kg i uwierz mi nie narzekam na brak zainteresowania. Nie oznacza to, ze jestem zadowolona ze swojej wagi ale to nie o tym temat. Jestem proporcjonalna, potrafie sie ubrac chociaz nie moge zalozyc wszystkiego bo zwyczajnie zle mi w tym bedzie, jestem hmmm- nazwijmy to ''zbita''' i nie wylewam sie. Nie jestem wycofana, raczej odwrotnie, pewna siebie, wesola (moze tym nadrabiam lol) Pewnie, ze pod ubraniem to juz wyglada nie tak kolorowo ale mam meza, ktory poznal mnie wlasnie taka, taka chcial i nie czuje presji odchudzania sie ani wstydu tym bardziej. Wyglad to po czesci rowniez osobowosc, gdybym zalozyla na siebie wor po pyrach, usiadla w kacie i mruczala cos pod nosem to pewnie nikt by na mnie uwagi nie zwrocil.

Gość gość
ja tam nie wierzę, że takie mogą się podobać tylko szczuplutkie!

Gość PakiecikZstu
Jak ktoś pisze że jest wesoły i dopisuje LOL, to tak jakby opowiedział kawał i samemu sie z niego śmiał. Nie jesteś pewna siebie, bo sie tłumaczysz. Sama sobie wmawiasz, że jest Ci dobrze, a w rzeczywistości masz ochote położyć sie pod lodówką z otwartymi drzwiczkami, otworzyć swoją wielką mordke, i potrząsać nią tak jak king-kong, żeby jedzenie samo w Ciebie wlatywało OM NOM NOM NOM

Gość AnitkaBody
ja tam nie wierzę w to, wymyślacie bzdury. Szczupłe dziewczyny górą!

Gość gość
proporcjonalnie zbudowane kobiety z nadwagą, nawet dużą, są atrakcyjne. Kobieta szczupła, ale z krzywymi, cienkimi nogami jest brzydka. Podobnie chudzielec z dużym biustem albo z wąskimi biodrami jak u faceta.

Gość gość
Pakiecik Widać, żeś chuda i wściekła, pewnie głodna. Jad aż ci się wylewa.

Gość gość
no wlasnie...zadbane, proporcjonalne. Ile znacie grubych kobiet ktore sa proporcjonalne? Czyli ladne wciecie w talii kragla pupa, duza to duza ale kragla, fajne mocne uda? Ja znam tylko jedna i to kobieta ktora ma duza nadwage ale duzo cwiczaca, nadwaga wynika z choroby nadnerczy, a ona mimo tego ze wyglada super chcialaby schudnac.

Gość gość
Chudzielec z dużym biustem jest brzydki. BUAHAHAHA! pisała to jakaś zawistna słonica :D

Gość gość
Otyłość jest choroba, wiec to tak jakby mowic kręcą mnie osoby z miażdżycą. Jesli ktos jest gruby tzn, ze nie potrafi zadbać nawet o siebie. Gdy widzę takich ludzi jest mi ich po prostu szkoda, bo moze nawet nie zdają sobie sprawy z tego, jaki horror sprawili swojemu organizmowi. Nie znam też grubej dziewczyny, które jest zadowolona ze swojego wyglądu. Jesli takie sa to maja problemy psychiczne, bo to tak jakby nie chciało sie wyleczyc raka czy innej choroby.

Gość Heniuś
Nadwaga to choroba (w dodatku w 99% umysłowa) a ludzie chorzy są atrakcyjni tylko dla dewiantów - w tym przypadku dokarmiaczy :) Jak spotykam grubasa zawsze pytam: "jakie sporty uprawiasz, że masz problemy z wagą?" - a grubas "aaaa, eeee - żadnego sportu" No to ja: "aaaa, eeee - myślałem że sumo chociaż" :D

Gość gość
koleś nie powiedział dokładnie co według niego to grubę ile ludzi tyle gustów - nie wierz w to co wciskają media