Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Gość gość
muza nie jest zła,ale wolałabym cos weselszego:)ta do auta mi sie przyda:)

Gość gość
dzięki pomarańczowy/ a... próbuj posłuchać Yellow - taki zespół :)

pomarańczowy/a, tą propzycję z Yellow podałem ja tylko zapomniałem się zalogować ale już jestem zalogowany, żebyś nie pomyślał/a sobie, że mam gdzieś Klub:D.

Xen:). Po płycie ''Floodland'' było trochę przerwy aż pojawił się utwór ''More'':) : . The Sisters Of Mercy ‘’More’’ - 6 min. 21 s. www.youtube.com/watch?v=qDuW3NvjqJY

Gość gość
k**** up.

Krótka opowieść muzyczna. I nadszedł rok 1990 Xen:), ukazała się płyta ‘’Vision Thing’’ i trasa koncertowa promująca album. W Polsce odbył się jeden koncert, w maju 1991, byłem na nim wtedy w Hali Ludowej we Wrocławiu. Jeden z dwóch biletów jakie miałem, gdyż miałem dwa bilety i nie dojechała koleżanka z Gdańska odstąpiłem przypadkowej osobie:). Ale przynajmniej ktoś posłuchał muzyki:) (wszystkie bilety sprzedano kilka tygodni przed planowanym koncertem). Koncert wspominm dobrze:). Płyta ‘’Vision Thing’’ ( 3 płyta ) brzmi tak, proszę :) : . The Sisters Of Mercy ‘’Vision Thing’’ HD: Album REMASTERED : 1 godz. 7 min. (3 płyta ) http://www.youtube.com/watch?v=G7ZrnKgwb_k

Cześć Xen :). Piszę. Za chwilę nastąpi dalszy ciąg mojej tematycznej wypowiedzi:). Czy byłabyś uprzejma wypowiedzieć się odnośnie logo dla Klubu ?:).

Nie wypowiedziałam się na temat logo,z prostej przyczyny.Tutaj to nowość,raczej pomijana przez wszystkich.Wyszło dobrze,jednak nie przyciągnęło ludzi.

Dobre,mojemu synowi bardzo spodobał się ten album.

27.04.14 xen Nie wypowiedziałam się na temat logo,z prostej przyczyny.Tutaj to nowość,raczej pomijana przez wszystkich.Wyszło dobrze,jednak nie przyciągnęło ludzi. . Wiem Xen:) że to logo nie jest jeszcze dopracowane. Powiedziałaś, że jest dobrze to jest dobrze:). Może poczynię jakieś drobne korekty:). Każdy może tu wejść, posłuchać muzyki i porozmawiać o muzyce:). . Jeszcze raz wersja wydłużona ''More'': . http://www.youtube.com/watch?v=BURM7l6_pvg i piszę dalej (5-10 minut):). .

Tak,nie zaprzeczam,można stwierdzić twoje dzieło:).

Nie kokietuj mnie kropką,gdzieś tam,bo to intuicja i nie zdaję sobie z tego sprawy:).

Słyszałem. Mniej więcej okres Bed Boys Blue, Mothern Talking może Alphaville?:). Alphaville było chyba pierwsze?. Ja wtedy zaczynałem jeżdzić do Jarocina:).