Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

______________________________________________________________ :d ________][_______ ______][__ __][_____:d:d:d:d:d ___[_______ ______][_________ pink floyd ______][__ __][______ '' another brick in the wall '' _____][_______ ______][_____ klub muzyczny____][__ __][_______:) ___________ jest czynny __________][_______ ______]______

Rewelacyjne intro,wprowadzenie:),na pewno obejrzę.

Jest słaby sygnał:(. Dlatego będę pisał trochę wolniej. Za chwilę posłucham, dowiem się jakie jest to ulubione miasto:). I coś muzycznie pewnie też znajdę :). Teraz spróbuję odsłuchać.

Rozumiem,masz neta radiowego pewnie,mieszkasz na obrzeżach miasta?

Jak wiesz komputer wylądował u magika komputerowego czyli u mojego kolegi znającego się dobrze na komputerach. Ale nie zrobił wszystkiego dokładnie i stąd takie powikłania. Przesłuchałem. I pytanie do Ciebie. Mysłowice czy Kraków? :).

Kraków,o którym śpiewał Myslovitz z św.pamięci Grechutą.

To już teraz wiem:). Jeżeli byłyby to Mysłowice to w jakiś sposób wypowiedziałbym się trochę o muzyce nowofalowej. Jest czas. Znalazłabyś coś muzycznie (?), ja też spokojnie poszukam.

Lubiący muzykę Wiesz, że Urszula zaczynała przygodę w muzykę w Budce Suflera? usmiech.gif . x Tak,coś kojarzę. Teraz mi net szwankuje,albo forum kafe;).

Lubiący muzykę Wiesz, że Urszula zaczynała przygodę w muzykę w Budce Suflera? usmiech.gif . x Tak,coś kojarzę. Teraz mi net szwankuje,albo forum kafe;).