Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Da Gość ja :), dla osób znanych mi :), dla Klubu Muzycznego :) i dla osób które tu zajrzą ot tak :) część pierwsza: ''Trilogy'' i The Cure

Gość gość ja
Lubiący muzykę :-) 4x:-) stanowczo za mało. Dobijam dodatkowym :-) = 5 x: -) "Lekarstwo" jest przyjemne ale najbardziej podoba mi się Love Song 18:40. Reszta brzmi ciut monotonnie (dla mnie). Ponarzekam więcej; nie lubię słuchać Live koncertów (chyba że jestem wśród tłumu :-) ). X Dla odmiany...i nostalgicznie...Skaldowie :-) Zmieniłabym refren na "jestem" zamiast "jesteś" Hi..hi..hi... https://youtu.be/mH0EY_-l188

Gość gość ja
Hejka Lubięcy muzykę i Klub :-) Ja pierdziu! Ponad 3 godziny?! Czy Ty nie masz "litości?" Hi..hi..hi... Będę musiała rozłożyć ten czas na kawałki. Za dużo naraz :-) (naraz- pisze się razem czy osobno? Na raz, naraz? To jest pytanie) 5 x :-)

Gość gość ja
Lubiący muzykę, to znaczy że nie popełniłam błędu?! Wow! Eureka :-) O.K. Dzięki i dobranoc. Miłego dnia

Gość gośćszarik na 102
Ja spokojny jak twój trud znojny...

Gość gośćszarik
Jak nie potrafisz się zachwycić muzyk to zamilcz!

Będę cytował: '' OK jak mawiali starożytni amerykanie. A pro po starożytnych amerykanów, którzy wymyślili pojęcie absolutnie abstrakcyjne czyli wolność, przeciwieństwo szybkości lub niewoli. Będzie teraz '' Bez podtekstów '', pieśń o wolności wewnętrznej, jedyny przejaw wolności istniejącej na świecie... czekaj z wrażenia zapomniałem w jakiej tonacji... Zadałem mu klina teraz jakby co. A wiecie dlaczego jest bez podtekstów ? Żeby cenzura się nie przyczepiła. W stanie wojennym po prostu napisaliśmy bez podtekstów, tam nie ma nic. Do cenzora szedł Jacek Rzehak, mówi, słuchaj pan, tu nie ma żadnych podtekstów, widzi pan tytuł (?) ''Bez podtekstów '' - nic nie zmienimy. To jest cztery słowa na krzyż i tam się nic nie da wyrzucić. Kolesie czyli on i ja pracowali nad tym przez rok, żeby zrobić kilka słów, które wyrażają to wszystko.Bez podtekstów '': https://www.youtube.com/watch?v=6q0iucKM9uQ

Gość gość ja
A to ciekawe :-)

Gość gość
Lubiący muzykę; tak, pamiętam (nie musiałam wtedy już stać w kilkugodzinnej kolejce hi..hi..hi..) brzmi jak aparat fotograficzny. Piękne video....a zarazem smutne. Ciekawe ilu ludzi widzi wszechświat i naszą planetę jakie są przepiękne? P.S. Koncert zostawiam na następny raz. 5 x :-) +