Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Gość gość
Masz 40 lat i bawisz się w rysowanie logo dla wątku na kafe? Nie dziwota żeś sam.

Cześć:),nie ma klubu,pogódź się z tym.Tutaj nikt nie zagląda,wstydzą się.

17.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Masz 40 lat i bawisz się w rysowanie logo dla wątku na kafe? Nie dziwota żeś sam. , Mam pytanie. Czy lubisz owoce? Wtedy odpowiem na pytanie jakie postawiłeś/ aś.

Rozumiem,czyli klub składa się z dwóch osób:).Ciekawe.

17.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Masz 40 lat i bawisz się w rysowanie logo dla wątku na kafe? Nie dziwota żeś sam. . Pomarańczowy/ wa lub zielony/ na - zadławiłeś się z odpowiedzią?.

Przesłuchałem Xen. Zapisałem piosenkę ( pomarańczowym i zielonym). Pomarańczowy/wa czy zielony na nie odpowiada. Poczekam aż odpowie:).

Nie ma zielonych,to portal podświetla różne słowa.Od jak dawna jesteś na tym forum?

Wymijająca odpowiedź,nie jest odpowiedzią:).

Muzyka i treść dotyczy uczuć.

18.05.14 [zgłoś do usunięcia] xen Muzyka i treść dotyczy uczuć. . Zależy od tego jaka treść i wartość. Ja zaczynę Republiką. Poczekaj chwilę, wyślę;).

Zaczynam Xen:): , . Republika – polski zespół o nowofalowym brzmieniu. Zespół powstał w 1981 roku w Toruniu, w wyniku przekształcenia art rockowej formacji Res Publica. Od początku związany z Klubem Studenckim Od Nowa w Toruniu przy Uniwersytecie Mikołaja Kopernika, gdzie koncertował i odbywał próby. W wyniku nieporozumień Republika rozpadła się w 1986 roku, by powrócić w 1990. W latach 90. zespół prowadził czynną działalność nagraniowo-koncertową. W 2001 roku po śmierci lidera i wokalisty Grzegorza Ciechowskiego została definitywnie rozwiązana. . Agressiva 69 ‘’1.Kombinat’’: http://www.youtube.com/watch?v=VAncQBZAEKg