Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Poważnie,wklej link o którym myślisz.Coś pięknego,nie może być brzydkie,najwyżej złe.

Tak poważnie, nie zasugerowałem się ''okularnikami'' tylko po prostu wyczuwam to, że możesz lubić poezję i nie lubić karabinów, w końcu poruszamy się w muzycznym klubie;).

Fakt,biała broń i karabiny to konik mojego syna.

Ma mózg i raczej potrafi się nią posługiwać:).

To całe szczęście, że potrafi posługiwać się nim:). . Do twórczości Agnieszki Osieckiej dokładam link do płyty Katarzyny Nosowskiej ( tej z Hey), tytuł płyty ''Osiecka'' - nie mam linka ( czy linku - jak poprawnie?) do pełnej wersji, tylko 10-u kawałkach. Proszę :) : . http://www.youtube.com/watch?v=Yg7i2U1H5dE&list=PL0222B69EDDCA4EB6

To całe szczęście, że potrafi posługiwać się nimusmiech.gif . x Czyli?

Ach te niezamierzone podteksty.

Wcześniej jak napisałem a Ty nie pisałaś to szukałem muzyki. I znalazłem jeden utwór z Jarocina. Czy posłuchasz jak podeślę za chwilę link ??? ( będzie antywojennie)

Nie pytaj,po prostu wklej.

Ludzie zbyt uprzejmi są negatywnie odbierani.Po takiej osobie najprędzej możesz spodziewać się ,że wbije ci nóż w plecy.Nie ufam ludziom nadmiernie uprzejmym podwójnie.

To jednostronny monolog,z twojej strony:).Dobrej nocy.

Ja rozmawiam,ty masz pięknie rozpracowany schemat:).Nie wpisuję się w niego.

Humorzasta baba to obyczaj:),nie w tym rzecz i dobrze o tym wiesz.Dlaczego kojarzysz mi się z Maćkiem?Bo to infantylny cwaniak,biedny chłopak,oby nie poznał tych słów.

Jeżel jeszcze nie śpisz to pozwolę zapytać się Ciebie o to, czy masz może dostęp do elektonicznej wersji książki Jacka Markowskiego (tak tego faceta z Maanamu ) pod tytułem ''Pięciolinia życia'', gdyż chciałbym ją przeczytać?

A powiesz mi kto to jest Maciek, pytałem się Ciebie o to wczoraj? I co mnie interesuje jakiś tam Maciek. . W drgim pytaniu zapytałem się o to kiedy byłaś ostatnio w Krakowie? Też mi nie odpowiedziałaś. Wcześniej pisałaś o tym, że lubisz Kraków, to tak zwyczajnie zapytałem. Gdyż ja w Krakowie byłem ostatnio 6-go grudnia, ubiegłego roku, w studenckim klubie Kwadrat, posłuchać jak grają chłopaki w podstawowym składzie, czyli TSA. Gdyż wcześniej nie widziałem ich w Krakowie np. w ''Teatrze Stu'' 1981 jak nagrywali pierwszą płytę ''Live'', byłem wtedy małym dzieciakiem. . Czy to takie dla Ciebie dziwne, że lubię muzykę?

Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w Krakowie.Nie powinno zależeć Ci na moim zdaniu,co jest dziwne,zarazem nie jest.Jesteś niezależną osobą.