Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony spedza swieta z mamusia

Polecane posty

Gość gość

Juz drugi raz. W Boze Narodzenie w drugie swietomial przyjechac ale nie bo wolal btc cale swieta z msmusia i w ostatniej chwili zmiebil zdanie. Obiecywal ze wielkanoc spedzimy razem. I co? Dzisiaj mi oznajmil ze na cale swieta jedzie do rodzicow. Prosilam zeby chociaz na jedno swieto przyjechal 60 km nas dzieli to nie bo po co jezdzic cale swieta w samochodzie. Dodam ze jego matka manipulje nim i on robi wszystko co ona mu powie. Ja w ogole niemam na niego wplyqu. Mamy po 29 i 27 lat.

Gość gość
To ile ty tych świat bożego narodzenia i wielkanocnych masz w roku? :o to jest jedno święto tylko po 2dni.

Gość gość
No i co z tego ze dwa dni czy trzy??

Gość gość
a ty nie możesz pojechać do nich?

Gość gość
czemu prowo? malo takich maminsynkow co wola do mamuni na gotowe przyjechac sie poobzerac zamiast spedzic czas z dziewczyna? dziewczyna ma racje, pewnie caly tydzien praca, iwdza sie okazjonalnie a jak sa swieta, chwila wytchnienia, czas dla najblizszych to ten zakuty łeb do mamuni na cale swieta wywala. olej jelenia, najlepiej zrobisz.

Gość gość
bo święta spędza się z rodziną a nie z obcymi ludźmi. ty autorko rodziną nie jesteś. będziesz dopiero po ślubie

Gość gość
Po jakim znowu ślubie?To z to syn swoich rodziców anie partner życiowy,rzuć go po co ci on.

Gość gość
15:39 no ty pewnie bedziesz spedzal czas z kafe, kazdy ma inne priorytety. dla jednych na 1 miejscu jest mamusia, dla innych kumple, inni wola spedzic swieta z dziewczyna, inni na necie. ja zjem sniadanie z rodzina a pozniej reszte swiat z chlopakiem.

Gość gość
no wiadomo, ze palant zawsze palanta obroni. to dlatego jestes sam?

Gość ovechkin
Jaki mamisynek przecież jeździ tam tylko na święta a nie siedzi codziennie. Rodzina jest bardzo ważna dla większości ludzi oni przecież go wychowali a ty jak egoistka pewnie nie przepadasz za jego rodzną a nie chcesz być sama wświęta i tyle

Gość gość
pudło. bywam dosc czesto, na ten topic weszlam ze "swierzych tematow" bo przewaznie odwiedzam inne dzialy. na dluzsza mete porzygałabym sie od czytania wpisow palantów z uczuciowego i erotycznego nt ich madrosci dotyczacych kobiet, zwiazkow i ich "meskiego" podejscia do zycia.

Gość gość
po ślubie będzie tak samo

Gość gość
15:47 skad wiesz jak czesto tam jezdzi? znasz go? swieta trwaja 2 dni, moze ma nawet wolna sb. wiec moze jeden dzien odwiedzic rodzicow, a lany pn spedzic z narzeczona. no wlasnie, narzeczona, czemu autorko nie jedziesz na swieta razem z nim?

Gość gość
Niech sobie autorka znajdzie normalnego faceta. Teraz rodzice sa dla niego najważniejsi to po ślubie się tonie zmiueni bo niby z jakiej racji.Autorko,poszukaj sobie mężczyzny a nie chłopca.

Gość gość
Tiaaa a ty to mundury hehe

Gość gość
Ja sie nie dziwię, ze on woli spędzić swieta z rodzina i odpocząć od tej piczki. Dziwi mnie to, ze w ogóle sie związał z tak poryta idiotka:o

Gość gość
moze napisalbys jakies zdanie? (zdanie posiada podmiot i orzeczenie, przypominam) czemu uwazasz, ze NARZECZONA nie mialaby spedzic chwili przy stole, na spacerze wraz z przyszlymi tesciami? ja nie jestem narzeczona mojego chlopaka, a wpadłam z gwiazda betlejemska na pol godz po wigilii a pozniej poszlismy na miasto. obiad tez u nich zjadlam w ktorys dzien swiat. masz jakis problem z tym, ze twoja (wyimaginowana oczywiscie) dziewczyna/narzeczona spedzilaby troche czasu w swiateczny dzien z twoja rodzina i na odwrot? chyba ze chodzsz do gimnazjum, liceum, czy zaczales studia i w twoim pojeci "dziewczyna" to jest ta, co sie znia chodzi na imprezy, do kina i przed 22 odprowadza do domu. a za 2 miechy sie ja zmienia na inna.

Gość gość
No i odezwał się kolejny nieudacznik,którego baba kopnela w d**e.Klub zalozcie,będziecie razem narzekać HaHa :)

Gość gość
Nie jade z nim bo jego matka nie chce mnie widziec u siebue w domu i mi powiedziala ze mam nie przyjezdzac. A czemu nie chce mnie widziec? Bo mnie nie lubi juz od poczatku znajomosci i raz jej powiedzialam ze chcialabym czemu mnie tak lekcewazy a ona powiedziala ze jestem bezczelna i nie chce mnie widziec. I teraz widze ze caly czas manipuluje moim narzeczonym i steruje nim a on robi wszystko co ona chce!

czemu uwazasz, ze NARZECZONA nie mialaby spedzic chwili przy stole, na spacerze wraz z przyszlymi tesciami? x nie uwazam, ze to niemozliwe, uwazam, ze nie mozna napisac "czemu nie pojedziesz" bo to zwyczajnie durne nie pojedzie bo - nie zaprosili, sama spedza ze swoimi rodzicami itd wszystko jest kwestia umowna miedzy partnerami, "NARZECZONA" do niczego ani nie obliguje ani nie daje przywilejow :-)

jego matka nie chce mnie widziec u siebue w domu x wot i jest odpowiedz:-) jak mniemam termin "narzeczona" powstal dosc spontanicznie w glowie autorki :-)

Gość gość
On jezdzi do domu co dwa tyg na weekendy. Naprawde nie czaje czemu nie przyjedzie do mnie chociaz w drugie swieto. Jestem pewna ze matka mu pistawila uktimatum ze albo przyjedzie na cale swieta do nich albo ma wcale nie przyjezdAc i teraz ma wyrzuty i jedzie do nich

Gość gość
Zawzze szczery s********j stad bo nie masz pojecia o zyciu. Nikt cie nie chce ze spedzasz 80 % dnia na forum? Mamusia cie nie kocha i nie powiedziala ze to. E?