Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony spedza swieta z mamusia

Polecane posty

Gość gość
narzeczona to juz ktos inny niz nowa dziewczyna czy przelotna znajomosc, takie oczywistosci trzeba tu tłumaczyc? czy kobieta musi byc zona, zeby zaslugiwac na miano uprzywilejowanej do spedzenia swiat z partnerem i jego rodzicami (mieszakajcymi daleko) jednoczesnie? a zadałam takie pytanie, bo chciałam sie własnie dowiedzec, co jest przyczyna tego, ze nie moga jednoczesnie byc razem i widzec sie z rodzicami w swieta, zeby zadna ze stron nie poczuła sie urażona. i sie dowiedzialam, ze mamusia sobie nie zyczy.

Gość gość
A ta idiotka nadal pisze "drugie święto" :o to drugi dzien świat jelopko!

i sie dowiedzialam, ze mamusia sobie nie zyczy x i tyle bylo z twojego "uprzywilejowania" zadaj jeszcze jedno - co oznacza termin "narzeczona" w "ustach" autorki spotkali sie z rodzicami i on sie oswiadczyl? :-)

Gość last000
może nie ma paliwa

Gość gość
Lepiej z mamusią niż z kumplami na d****ach :D Mnie by to pasowało, ty jakaś dziwna jesteś. Nie potrafisz sobie sama zorganizować wolnego czasu bez narzeczonego? Jeszcze się nagotujesz na święta, bez obaw :D Się ciesz, że cię teraz "teściowa" jeszcze odciąża. Ale też możliwe, że z tobą się po prostu nudzi i perspektywa spędzania z tobą dwóch długich świątecznych dni, gdy wszystko pozamykane, nie jest mu na rękę. W domu rodzinnym panuje podczas świąt inna atmosfera, ja uwielbiam święta właśnie z moimi rodzicami i bez faceta, facet dopóki nie będzie moim mężem, jest kimś obcym, spoza tego grona i nawet na wyjeździe to nie będzie to. Tak samo ja nie wyobrażam sobie zwalać się do niego i jego rodziny w tym czasie, bo to jest czas zarezerwowany dla nich. Przy rodzinnym stole omawia się rodzinne sprawy, cieszy się sobą i swoim towarzystwem. Odwiedzanie kogoś i to bez zaproszenia w tym czasie uważam za szczyt chamstwa, brak taktu i podstaw dobrego wychowania, to nieuszanowanie czyichś uroczystości i rytuałów świątecznych. Na wizyty narzeczonych, chłopaków i kolegów jest czas w pozostałe dni roku.

Gość gość
16:12 ja bym to nazwała inaczej, twoje podejscie jest bardzo samcze (nie mylic z meskie), bardzo typowe. w sumie nie chce juz po tobie jechac, ale niestety tego typu samcow przybywa, kosztem dzentelmenow oczywiscie.

Gość gość
16:20 ty tak poważnie czy jesteś jakas upośledzona?

Gość gość
normalna, bo pokrywa sie z twoim swiatopogladem? czyli won od mojej rodziny, bo poki nie jestesmy malzenstwem nie masz wstepu w swieta? jak ja nienawidze takich toksycznych rodzin, co maja te swoje pseudo tradycje, zeby wkupic sie w ich laski trzeba odbyc chrzest bojowy i ch*j wie co jeszcze. mialam takiego chlopaka kiedys, naoogladal sie ojca chrzestnego i myslal, ze jest drugim al pacino;D nieraz mi powiedzial, ze jestem jego rodzina jest na pierwszym miejscu, ja dopiero w drugiej kolejnosci:D po ch*j gadac takie rzeczy przy znajomosci trwajacej pol roku? to oczywiste, ale juz dalo mi do mylenia, ze kawal palanta z niego. maminsynek do kwadratu. na szczescie ja mam spoko "tesciow" i nie robia jazdy, jak przyjde do nich na obiad albo odwiedze w swieta. i nikt tu nie mowi o wp*****laniu si komus na cale swieta czy sniadanie wielkanocne bez zaproszenia! autorka wcale nie ma zamiaru tam jechac, co wy dopowiadacie.

Gość gość
16:25 ja wraz z moim szczeniackimi okresleniami nie przebije cie w szczeniackim podejsciu do zycia i kobiet, uwierz mi;)

Gość gość
No wlasnie ja nie mam zamiaru sie sama wpraszac i jechac tam skoro kobieta mnie niechce w swoim domu. Wiecie chodzi o sam fakt. Jest mi przykro bo facet mi obiecuje a niestety i tak nie przyjedzie. To nie problem chociaz jednego dnia spedzic ze soba swiat nie wiem skad wy sie wzieliscie wszyscy a tej dziewczynu co jest z facetem a o. Ma ja gdzies i na drugim miejscu to juz w ogole nie rozumiem

Gość evelyyyyyn898989898989
16:43, ja pisalam o ex nie o obecnym! dla mojego ex-pseudomafiozy byłam na drugim miejscu, w tej chwili on jest dla mnie na miejscu ostatnim, zaraz za szczurami kanałowymi:D moj obecny ma w porzadku rodzicow, nie wp*****laja sie, nie oceniaja, nie wlaza z wazelina a za plecami obrobka d**y.

Gość gość
narzeczony nie chce spedzac z toba swiat,nie dotrzymuje slowa, jego mama cie nie toleruje, a on jeszczejedzie do mamy na swieta, bedzie sie dobrze bawil a twoje potrzeby (spedzenia z nim tego czasu) ma w d***e tak to wyglada z mojej perspektywy i co masz zamiar z tym zrobic? bo to chyba czas na Twoj ruch

Gość gość
Autorka jest osoba wulgarna, roszczeniowa, bez oglady. Nic dziwnego, ze "narzeczony" nie chce spędzać z nia czasu (pewnie spotyka sie z nia tylko by zaspokajać potrzeby), a jego matka nie chce jej widziec w swoim domu.

Gość gość
nie wiem na jakiej podstawie wysuwasz takie pochopne wnioski, nie wiem w ktorym miejscu autorka wypowiedziala sie wulgarnie. ale wiem jedno - faceci, ktorzy spotykaja sie z kobietą tylko po to, zeby zaspokoic swoje potrzeby i bedac swiadomymi, ze partnerka ma do nich bardziej powazny stosunek, sa prostakami

Gość gość
17:05 o kolejny schizofrenik

Gość gość
17:38 o kolejny analfabeta

Jeśli już na tym etapie matka nie chce jej w swoim domu na święta, to nie wróży to dobrze na przyszłość.

Gość evelyyyyyn898989898989
17:47 a ty napisałbys pewnie "shisofremik"? mam rację? albo "koleiny"?

Gość gość
Chetnie poczytam inne wypowiedzi