Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asliri

Korekta odstających uszu

Polecane posty

Hej! Mam bardzo odstające uszy, to mój problem od zawsze i bardzo chciałabym poddać się korekcie uszu. Jestem jednak niepełnoletnia i moi rodzice nie zgadzają się na taki zabieg - twierdzą, że mogę po czymś takim stracić słuch, a także że to mój chwilowy kaprys i "to nic nie zmieni w moim wyglądzie". Nie wiem już nawet, jak mam z nimi rozmawiać ani jak ich do tego przekonać. Zdaję sobie sprawę, że to kosztowny zabieg i decyzja nie powinna być podejmowana pochopnie, ale ja chciałabym chociaż umówić się na wizytę z chirurgiem, który mógłby mi nieco przybliżyć, jak wygląda taka operacja. Mam jednak do Was pytanie: czy jest tu ktoś, kto przeszedł taką operację? Jak to mniej więcej wygląda? Jakie mogą być zagrożenia/komplikacje po takim zabiegu? I czy faktycznie można po tym stracić słuch, czy moi rodzice tylko ubzdurali to sobie, żeby mnie zniechęcić? Bardzo proszę o odpowiedź! Pomóżcie mi!

Gość Martencja81
Polecam przejście sięz rodzicami do jakiegoś odbrego chirurga w porządniej klinice. Wiem, że Centrum Medyczne MML robi korekcję uszu, bo na pewno robią nosy i inne operacje plastyczne (brat mojego faceta jest zapaśnikiem i operował tam nos) powinni mieć nastronie listę zabiegów i może też ceny www.mml.com.pl

Gość kruca_bomba
Wątpię, aby podczas takiego zabiegu można było stracić słuch, szczególnie że korekta odstających uszu polega po prostu na przystawieniu ich do czaszki. Najważniejsze jest to, abyś wybrała dobrą klinikę taką jak www.chplast.com.pl gdzie pracują naprawdę świetni w swoim fachu specjaliści. Spróbuj jeszcze porozmawiać z rodzicami i rozważcie wspólnie wszystkie za i przeciw. A nóż się zgodzą?

Gość gość
Ja za to polecam korektory estetyczne uszu Otostick. Łatwe w użyciu i działają natychmiast

Gość Margolla
nastapiła seria poleceń, wiec i ja dokładam 3 grosze: polecam dr Marcin Sierociński, Katowice , przefajny chirurg plastyczny i życzliwy Człowiekowi