Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Koniec z miłym JA teraz będę wredny i chamski jak inni

Polecane posty

Gość gość

Już mam w d***e wszystkich ludzi, uświadomiłem sobie to nie dawno. Od ponad 20 lat zawsze byłem do wszystkich miły, każdemu bezinteresownie pomagałem, znajomi zawsze mogli na mnie liczyć a to w pracy a to w życiu prywatnym. Do wszystkich wyciągałem zawsze życzliwą rękę i co ? Jak k***a potrzebowałem pomocy to nikt mi nie pomógł, jak teraz potrzebuję pomocy to znajomi też nie pomagają, piszę proszę o pomoc a oni zlewka po maksie i nawet nie raczą odpisać. Ludzi jak spotykam to zawsze do mnie wrogo nastawieni, mimo że ja do nich z pełną kulturą i na wstępie dzień dobry to nawet nie raczą odpowiedzieć a chwilę później już zrzędzą że coś nie pasuje i marudzą na całego. Ja p*****le jaka mnie ogarnia frustracja i wnerwienie co do dzisiejszych czasów, mam już kompletnie dość życia między ludźmi. Same zawistne twarze każdy jak by mógł to by drugiego w łyżce wody utopił. Czy ktoś ma podobnie ? Postanowiłem że od dzisiaj będę po prostu żył po swojemu i miał w d***e problemy innych, jak już mam z kimś coś załatwić to tylko to co jest do załatwienia i żadnych uśmiechów życzliwości i podziękowań tylko to co trzeba i s********j, skończyło się k***a jak dla mnie nikt nie ma szacunku to ja dla nich też nie mam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować