Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
Kurcze, ja też mam problem. Liczyłam, że mąż jakieś wybierze a ja mu tylko pomogę ale on też nie może się zdecydować. Już ostatecznie wybraliśmy 4, z których mieliśmy potem wybrać jedno: Natalia, Marta, Gabriela i Inga. Podoba nam się Inga ale miałam koleżankę na studiach o tym imieniu i mówiła, że miała same problemy bo każdy pytał "Jak? Kinga? Iga?" A teraz doszło jeszcze Alicja właśnie. Myśleliśmy też o Kindze i Izabeli ale sama nie wiem. A to już 35 tydzień.

Gość gość
kinga brzydkie za granica same problemy, izabela jak pisałam to zarozumialec obrazalska do tego, wybierz Alicje lub Igę nie Ingę :)

Gość gość
Ja mam na imie Izabela i zarozumiala ani obrażalska nie jestem,głupota przypisywac cechy do imienia.

Gość gość
Anastazja,Kornelia?

Gość gość
nie ptrzypisuje ot tak, zycie...kilka Izabel które znam takie są, Pauliny jak ktoś już pisal sa płaczliwe-tez z zycia wzięte, do tego Kaski to idiotki tak jak kłamliwe |Magdy, a Doroty to zazwyczaj wredne baby zlosliwe i zazdrosne. mowie to czego mnie zycie nauczylo w kontaktach z paniami o tym imieniu- Izabele maja ciężkie charrrakterki-kuzynka meza-masakra...nawet rodzice tyc dziewczyn mowia ze tak jest wiec może ty jesteś wyjątkiem-nie chce cie obrazić ale tak jest w większości.

Gość fantastka1707
mam córkę Karoline.a drugiej dalabym naimie Dagmara.

Gość gosc autorka
Natalie i Kinge juz mamy w najblizszej rodzinie, Kornelia ladnie ale mojemu mezowi sie nie podoba a no i babcia mialaby problem z wymowieniem, hehe( nie wymawia R i mowi do nas abysmy wybrali jakies imie co by dziecko moglo wymowic:) ) Amelia nawet nam sie podoba ale .... pies mojej mamy to Mela i jakos tak nam sie kojarzy z tym niezbyt madrym psem.:) Ach te skojarzenia. Odpada tez Paulina, Żenia, Janina, Nadia, Lena

Gość gość
Lilianna jest koszmarne, Oliwia też i pełno ich. Alicja zawsze mi się podobało, ale teraz co druga jest Alicja więc też niefajnie. Ja ostatnio niezdecydowanej znajomej podsunęłam Olgę i tak jej się spodobało, że rzeczywiście takie imię dała :)

Gość Rumianek1234
Julia, Anastazja, Weronika ?

Gość gość
ja proponuję Ewa, Olga, Kinga, Malwina, Anna, Matylda

Gość gość
dziwne są te wasze skojarzenia z imionami :O ja mam na imię Iza i myślę że jestem całkowicie normalna i nie mam żadnych uchybień tylko ze względu na imię :) co do tematu u nas z dziewczynką też jest problem, nasze typy Maja, Zuzia i Tosia ( z tym że w formie Antonina nie bardzo nam leży) z gustem juz tak jest że co jednemu się podoba, drugiemu nie musi, lecz nie jest to powód do obrażania wszystkich noszących jakieś imię :) imiona takie jak Julia, Oliwia też są ładne, ale jak ktoś już tu napisał są tak opatrzone że aż brzydną :)

Gość gość
może Ingeberge

Gość gość
Ala i oliwia koszmarnie oklepane teraz :( liliana taka troche slodko- pierdzaco jak dla mnie. Ja ueielbiam twardsze imiona Roksana,Kornelia

Gość gość
ja mam córeczki o imieniu Vanessa i Sara,niebawem dołączy jeszcze synek Kevin. A na nazwosko mamy Kwiatkowscy:)

Gość gość
Pola albo Nina?ktos tu napisal Anastazja? Ladnie

Gość gosc autorka
Tylko nie Olga, dla mnie to jedno z brzydszych imion, takie twarde i rusko brzmiace. A do imienia Izabela nic nie mam, ladne imie tylko,ze pracowalam z jedna Iza i to imie mi sie z ta osoba kojarzy( chamska, nie mila, hałaśliwa i chorobliwie otyla)

Gość gość
Kevin kwiatkowski hehe porazka

Gość gosc autorka
Anastazja to ladne imie i tez mam w rodzinie mala Anastazje juz

Gość gość
Chyba co niektore za duzo telewizji sie naogladaly.

Gość gość
Antonina ladne imie.nie rozumiem mody na nadawanie dzieciom kuba a nie hakub.pola a nie apolonia.albo jas a nie jan

Gość gość
Pola albo Nina?ktos tu napisal Anastazja? Ladnie

Gość gosc autorka
Pola i Apolonia to 2 rozne imiona

Gość gość
Bo kiedys byla apolonia czyli pola.teraz zrobila sie modna sama pola

Gość jestem juz po
Pola 100x lepiej niz Apolonia.

Gość gość
Milena, Melania, Marietta, Matylda, Małgorzata, Marika, Marta, Martyna

Gość gosc autorka
z imion na M to podoba mi sie tylko Milena. Melania, Marietta jak dla mnie okropne.

Gość gość
Pauliny to beksy i wiecznie całe różowe od płaczu ,ble ... wiem co pisze bo znam ich aż 16 ( taki wysyp w jednym miejscu )

Gość gość
Ja chcialam dac corce na imie Matylda ale moj maz zabronil bo Matylda kojarzy mu sie z tranwescyta.bedzie Marcelina

Gość gość
A Alicja naprawde robi sie juz oklepana? Bo juz mielismy sie na ta Ale zdecydowac.