Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak sadzi naprawde

CZY jak facet mowi do kobiety niby na zarty w zartach ze jest brzydka ToCzy tak

Polecane posty

Gość czy tak sadzi naprawde

jak facet mowi do kobiety ze jest brzydka w zatach w smiechu niby to sadzi tak ,ze jest brzydka ? czy mowi jej to specjalnie ?

Gość skurwozaurus
tak, jesteś brzydka. Dobranoc

Ile Ty masz lat ? Nie raczej nie dla zartów ale z czystej złozliwosci , o takich rzeczach wychowany męzczyzna nie mowi

Gość gość
Znalazłeś sobie koleżankę.

Gość gość
Takich rzeczy dobrze wychowana osoba nie mówi. Nie można ranić niczyich uczuć.

Gość tak uwaza CZY chce jaZakomplek
a jak mowi czasami takie rzeczy do kobiety,bo wie ,ze ona jest zakompleksiona ? a pomimo to zabiega o spotkania z nia ? wiec o co chodzi ?

Gość gość
O dymamie moja panno.

Gość skurwozaurus
A więc: jestes brzydka facet chce tylko pobzykac nie ożeni sie z toba jestes zapchajdziura nie ma sznas na bycie razem jak znajdzie inna to kopnie cie w d**e chciał żebyś miała kompleksy bo jestes dla niego TYLKO prywatna d****** Ps. Wiemy że chodzi o ciebie a nie o znajoma.:-)

O boooze :O Oj cos czuje ze ta sama Panna zalozyła tematy pt.Czy starsi faceci zakoc***a sie w młodszych...Takie same pytania i budowanie zdań :D

Gość gość
podobno facet nie bedzie sie spotykal z kobieta na sex regularnie ktora mu sie nie podoba..wiec jak w koncu jest ?

Gość skurwozaurus
k*******a nie ma kogo bzykac to wali ciebie! Jak znajdzie inną to cie kopnie w d**e! Rozumiesz już?

Gość gość
:( ale ja za nim nie zabiegam ,,,nawet olewam go.. to on zabiega ,nie daje mu nawet odczuc ,ze go jakos lubie..

Gość gość
Jak mówi że jesteś brzydka, to znaczy że jesteś brzydka, przynajmniej dla niego. Faceci podobno są prości :)

Gość skurwozaurus
a koles widzi jaka jestes j******a i wykorzystuje to walac ciebie kiedy chce (bo w koncu i tak mu d**y dasz). I nie przeszkadza mu nawet twój z****** ryj!Musisz byc bardzo latwa:-)

Gość gość
ciekawe czy ma wyższe czoło niż lady 93 :o

Gość gość
:( ...........nie z zadnym dziadkiem nie mam nic wspolnego...

Gość gość
ale mili jestescie :( zadac pytanie,zeby zrozumiec ..to zaraz czlwoieka wyzwiecie..:( dzieki..

Gość skurwozaurus
bo do ciebie nie dociera ze koles ma cie w d***e i mysli Tylko zeby bzyknąc!

Gość gość
ALE DLACZEGO TEN GOSTEK tak chce zeby ona miala kompleksy ?

Ty nawet nie wiesz czy aby na pewno jestem kobieta a co dopiero jakie mam czoło:D

Wejdzcie szybko na temat prawie na samej górze pt"Czy starsi mezczyzni" i oceńcie czy to nie czasem ona

Gość gość
Niemartw sie skarbie, nie ten to inny cie bedzie kul . Pomysl otych co co urodziwe a plcem sie ****aja bo mena niemaja:-)

Gość gość
ja tez mam go w d...przyslowiowo... olewam go ,odbieram rzadko od kiedy telefony od niego...nigdy do niego nie dzwonie to on dzwoni..i spotykamy sie z przerwami juz pare lat...on mowi ze chce cos wiecej,a ja mu na to ,ze nie nie pasujemy do siebie..ze nie szukam faceta ,tak mu odpowiadam...a on jak przychodzi caly czas mi mowi ze chce byc razem,ze dlaczego taka jestem.,ze chcialby miec ze man dziecko....ze mam tyle lat ze moj zegar juz tyka,powinnam miec rodzine dziecko... ze chce ze mna dziecko,zebysmy sobie zrobili..i zartuje niby co przyjdzie,zebym wyszla za niego..wiem ze to zarty...ale jest za mna wiem,...ale on sam jest strasznie zakompleksiony..

Idiotko facet ma Cie za łatwa panne do pukania , wyglada tak jak pozna inna to robi Ci wymówki ze nie ma czasu , jest zmeczony, ma duzo peacy,a jak go w kopnie w 4 litery to dzwoni mizdrzy sie do Ciebie bo nie ma jak zaliczyc , i umoczyc ma Cie za NIC i koloryzowanie tego "że zabiega" że chce miec dziexi nic nie da rozumiesz moja panno?

Gość skurwozaurus
ja tez mam go w d...przyslowiowo... olewam go ,odbieram rzadko od kiedy telefony od niego...nigdy do niego nie dzwonie to on dzwoni..i spotykamy sie z przerwami juz pare lat r******* mnie ten tekst:-) sama widzisz ze facet ma callgirl:-)Jak mu sie chce to zadzwoni i p*****a:-) I ta gadka że chce coś wiecej, żebys tylko dała mu włozyc......Wzruszające

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami..

Gość gość
To znaczy że chce się ciebie pozbyć, autorko :D