Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak sadzi naprawde

CZY jak facet mowi do kobiety niby na zarty w zartach ze jest brzydka ToCzy tak

Polecane posty

Gość skurwozaurus
chyba w koncu zrozumiala i poszla plakac:-) Tak wiec miłych snów wam zycze

Gość gość
wzajemnie :)

Gość gość
ale on mi nie mwoi ze nie ma czasu,to ja zawsze mam wymowke ,ze nie mam czasu,nie moge...i chce sie prawie codziennie spotykac,ale ja nie mam ochoty na to ,ani czasu...dziwny jest...ostatnio jak spotkalismy po dlugiej rozlace wypytywal zebym mu na sile powiedziala,kiedy i z kim ostatnio uprawialam seks,zasmialam sie i powiedzialm mu ,ze chyba niepowazny jest ;)

Gość damaaaaaaaaaa
czyli faceci sa tacy okrutni bezwzgledni ZLI...? na to wychodzi...

Tak wmawiaj nam dalej a w rzeczywistosci znajac twoja mentalnosc to Ty prosisz sie go o spotkanie i beczysz w poduszke jak Cie spławi,i chcesz żebysmy Ci wmawioali bzdury na pocieszenie

Gość skurwozaurus
ooooooo ni c***a nie zrozumiała on tak sie zachowuje bo lubi p******i/c zawsze chetne i dostepne brzydkie d****i

Bo ma kobita ma ewidntnie kompleksy na swoim tle on to wyczuwa,i wie ze ma ja na kazde zawolanie jak mu sie znudzi to zwyzywa ja zeby dała mu spokoj a jak ma potrzebe a w poblizu nie ma zadnej chetnej nie wazne czy ladna czy brzydka to dzwoni do niej i po tyych nie miłych słowach wie ze musi jej na slodzic zeby mu dała,.

Gość skurwozaurus
nic to nie da, ona nie zrozumie....Niech sie dalej k****. Lady 10 oddechów i nie denerwuj sie tak:-)

Gość gość
nieprawda nigdy o niego nie zabiegam,ale myslcie co chcecie...

Gość skurwozaurus
k***a! Bo nie musiałaś! Jestes latwa i facet dzwoni tylko wtedy kiedy mu sie chce! Rozumiesz juz szmulo?!

Gość gość
ale wy bez serca jestescie....

Oj tak a za kazdym razem jak Cie splawi , ile beczalas w poduche jak Cie spławił :D|? Ja sie nie denerwuje ale jak to czytam co ona wypisuje nie wiem jak mozna byc tak naienym ehhhh kobieto znajdz sobie wartosciowego faceta ,bo ten ma Ciebie tylko do zabawy chyba ze Ci to pasuje ale nie licz na nic wiecej a lepiej uważaj zeby Cie czyms nie zaraził tacy to robią to z kim popadnie

Gość gość
i to trwa tyle czasu..pare lat...i po co dowiaduje sie o mnie roznych rzeczy,pyta o mnie ludzi...

Gość skurwozaurus
my bez serca a ty bez mózgu, Zgadnij kto lepiej na tym wyjdzie?!?!

Gość skurwozaurus
bo chce sie dowiedziec czy dalej jestes k***a i dasz mu za darmo czy masz juz jakiegos faceta. Po to pyta

Gość gość
czyli tak mozna przez tyle lat...i wmawial mi ze mnie kocha,a ja wpadalam w smiech ... oczywiscie nie bralam tego do siebie,traktowalam go z dystansem,powiedzmy przymrozeniem oka....

Hehhhe dokladnie , trwa to latami bo facet nie zawsze trafia w klubie na wystarczajaco pijane kobiety zeby z nim poszły idlatego czasem do Ciebie dzwoni

Gość gość
ale jak tak mozna,tak jak piszecie..??

On jest na pewno dorosły?Bo jesli masz tyle ile lat na wynosi "twój wiek mentaklny" a on jest dorosły lub skonczył 15 lat to juz jest przestepstwo :O

Gość skurwozaurus
Widocznie mozna! autorko czego ty jeszcze nie rozumiesz co? co ci jeszcze wytlumaczyc?!

Gość gość
on ma 33 lata.. ja 29.moze pisze troche zawile,jestem po prawie calym winku ;) wiec z gory przepraszam..

Gość gość
Czyli twierdzicie ,ze sadzi ,ze jestem brzydka ,beznajdzieja ?....

Nie no ja mam wrazenie że to jest prowo jak mozna byc taka naiwna kobieta? "A czemu on o mnie zabiega "A czemu tak jest" A czemu mówi ze jestem brzydka a zabiega o mnie" Ps Poprawka On nie zabiega o Ciebie tylko o szybkie bzykanko a to 2 rózne rzeczy

Gość skurwozaurus
nie. ty jestes tylko głupia a on mądry bo wie jak cie wykorzystać

Dokładnie jest przebiegły jak lis jak mu nie jest potrzebna to wzywa ja a jak znów mu brakuje czegos i czuje pustkę w pewnej dziecinie zycia znów ja podchodzi i to z takim efektem ze az wypłakuje nam sie na forum bo znów ja olał

Gość gość
Hehhhe dokladnie , trwa to latami bo facet nie zawsze trafia w klubie na wystarczajaco pijane kobiety zeby z nim poszły idlatego czasem do Ciebie dzwoni :D dobre. Gdyby ten facet miał jakiś honor zamówiłby sobie ładną prostytutkę. Ale na to trzeba mieć pieniądze i umieć sobie tę dziwkę zamówić. Szanuj się kobieto, mniejsza z tym jak wyglądasz i co twój *****cz myśli lub nie myśli.

Gość gość
wiem ,dlatego go unikam,a jak go unikam nie odbieram telefonow ,to wydzwania jak szalony...10 razy dziennie potrafil dzwonic...zebym w koncu podeszla do telefonu...jak sie spotkamy to udaje takiego ucieszonego,jakby dzecko dostalo cukierka od mamy...i jak przychodzi caluje mnie nawet na sile wrecz gryzie,a ja odpycham go,.. bo nie ufam mu ,ze to robi prawdziwie...dlatego nigdy nie bralam go na powaznie...bronilam sie od zakochania...

A czemu sie opiłas?Bo znów Cie wykorzystał i udał ze nic sie nie stało i sie zmył , on ma Cie za nic a xieszył sie bo wreszcie zamoczy nie no sorry ale jak to czytam to ja nie wiem czy autorka jest az tak głupia czy tylko udaje :O

Gość gość
nie wiem juz sama,moze faktycznie mysli ,ze jestem brzydka..ale on piekny idealny tez nie jest...kiedys powiedzial mi smiejac sie -chichroTac"ze jestem strasznie zakompleksiona,mam tyle kompleksow" A jak zadzwoni do mnie jakis kolega ,rozmaiwam z kolega ,to pozniej jest ,zly zlowsliwy i dokucza,wypytyuje zgryzliwe "co to twoj kochas " hahah i jest zly zaczyna mnie od dziwek wyzywac...

Gość gość
nie zmyl sie..tylko znow ja go zbywam ,nie odbieram od niego telefonow...a kiedy wiem mniej wiecej kierdy moze dzwonic to wylaczam wieczorami telefon..