Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobój wytłumaczy ktoś? proszę...

Polecane posty

Gość gość

Witam, chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej, wczoraj na wuefie graliśmy w koszykówkę, w jakąś odmianę na jeden kosz, jestem bardzo wstydliwa i małomówna, koleżanki i koledzy mnie za bardzo nie lubią dlatego chciałam zrobić coś że popatrzą na mnie inaczej i się ucieszą i przejęłam piłkę w grze i rzuciłam do kosza, a wtedy drużyna przeciwna mnie wyśmiała, a moja zbluzgała bo się okazało, że rzuciłam samobója dla przeciwnej drużyny. Zrobiło mi się bardzo wstyd i uciekłam i płakałam, nauczyciel nie tłumaczył nam zasad przed grą, inne koleżanki jakoś znały reguły, ja nie. Tak mi głupio, że dzisiaj nie poszłam do szkoły... Proszę wytłumaczcie mi co zrobiłam, że ten rzut nie był dla mojej drużyny tylko samobójczy?

Gość gość
Wrzuciłaś piłkę do kosza drużyny przeciwnej. Czyli zrobiłaś im przysługę. Nie dziwię się, że cię zbluzgali.

Gość gość
"że rzuciłam samobója dla przeciwnej drużyny" - dla swojej drużyny rzuciłaś samobója. Masakra. Hahaha

Gość gość
no ale jak wrzuciłam do kosza przeciwnej drużyny skoro był tylko jeden kosz?

Gość gość
Kolejna "sportowa" prowokacja kaleki, ignorować debila 🖐️

Gość gość
Boże, ludzie czemu jesteście tacy podli i tylko wyzywać potraficie na forum zamiast wytłumaczyć? ale potem na święta cudownych będziecie udawać!!!

Gość gość
Dziecko, jak się czegoś nie wie, to się za to niebierze, bo potem takie akcje wychodzą. Trzeba było zapytać nauczyciela, albo kolegów. A nie robić z siebie pośmiewisko. Poczytaj zasady grania w koszykówkę na jeden kosz. Czytanie i myślenie nie boli, a ty chcesz wszystko na tacy dostać, aby inni ci napisali. Zresztą ja bym olał to. Nie bierz wszytskiego do siebie. Chyba od wrzesnia idziesz do gimnazjum. To problem z głowy.

Gość gość
proszę, czy jest ktoś kto może mi wytłumaczy czemu jak jest jeden kosz to punkt był dla nich? błagam no...

Gość gość
Won chora c***o, najlepiej do pośredniaka 🖐️

Gość gość
szukam cały czas w internecie na ten temat ale nie mogę nic znaleźć dlatego pytam na forum

Gość gość
Pytasz dlatego, że jesteś psychicznym kawałkiem g***a z zaburzeniami osobowości, irytujący s********u.

Gość gość
człowieku wyżej lecz się...

Gość gość
ojciec chciał wyd###ć twoją starą ale pies był szybszy i stąd ta frustracja?

Gość gość
f.kafeteria.pl/index.php/temat.php?id_p=5891637 drugi temat ciołka, zaraz jeszcze 2 znajdę

Gość gość
nosz kurde człowieku ja się serio pytam a ty mnie z jakimś innym tematem porównujesz, co za bezsens... czyli jak jest kilka tematów o zdradzie tzn że to jedna i ta sama osoba pisała... świetny tok rozumowania... ciekawe ile masz lat... ja mam 12 i jestem inteligentniejsza i nie tak podła

Gość gość
super ludzie jesteście świetni...

Gość gość
Przestań pieprzyć i udaj się do psychiatry

Gość gość
aż sie zaciekawiłam jak w to sie gra na jeden kosz? :P kiedys grałąm w kosza i podobno byłam w tym dobra ale nie znałam zasad i zawsze mnie to dziwło że mnie pierwszą wybierają do swojej drużyny bo ni w ząb nie wiedziałam o co biega :P

Gość gość
żadna dwunastka tak nie pisze - prawie żadnych błędów ortograficznych, konstrukcja zdań... popatrz sobie najpierw jak dzieci w tym wieku piszą różne bzdury w internecie zamiast wymyślać prowokacje 🖐️