Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymoteusz

Czy jest jeszcze na świecie ten typ kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Autorze a stać Cie na taką kobietę? Większość kobiet podrzuca dzieci do żlobka, potem przedszkola czy babci, bo MUSZĄ pracować. Przez to że muszą pracować i zająć sie dziećmi nie mają czasu na to żeby się zrelaksować, usiąść z książką, pomalować paznokcie .... zrobić dwudaniowy obiad ala Magda Gessler .....

Gość gość
Z pensji urzędnika chcesz utrzymać żon e i trójkę dzieci? Biedna kobieta będzie wegetować, podawać na śniadanie chleb ze smalcem a fryzjera oglądać tylko w telewizji.

Gość gość
No z tym że muszą pracować i dlatego oddają dzieci do żłobka, niańki to się nie zgodzę! Moje trzy koleżanki tak robią. 1. Milena - pracuje jako stażystka, zarabia ok 600 zł, dzieci siedzą ze zmęczoną i schorowaną babcią, mąż zarabia 4300 i mówi jej - nie pracuj bo i tak zarobisz mało a babcia nie daje rady sobie z dziećmi ale ona w domu się nudzi i pracuje bo chce uciec z domu. 2. Ewa. Zarabia 1200 zł a opiekunce daje 1100 - super. Byle dalej od dzieci. 3. Bożena. Miała swoją działalność, jest na macierzyńskim, bierze 5500 za miesiąc - żyć nie umierac ale jak tylko maz wraca z pracy to gna na złamanie karku do klientek, robic im tipsy, bo klientki mówią jej komplementy, można poplotkować a z niemowlakiem nudy. Kobieta, która decyduje się spędzić 3 lata w domu z dzieckiem daje mu to co może dać najcenniejszego - siebie i swój czas. Ale to jest bardzo trudne i nie każdą na to stać.

Gość gość
Skrajne przypadki, przeciętna Polka pracuje bo MUSI.

Gość manda mi a mi
trójka dzieci -2 dziewczynki i chłopca-tedwie dziewczynki mają byc zdrowe a chłopiec będzie miał wodogłowie=zaplanuje sobie zycie..