Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymoteusz

Czy jest jeszcze na świecie ten typ kobiet?

Polecane posty

Gość Herbutka
Przedszkole to nie to samo co żłobek, tam idą dzieci w wieku 3-6 lat a nie 2 miesięcy!!!!!I nie oszukujmy się że młode matki idą do pracy bo zmusza je do tego sytuacja finansowa! Najczęściej zarabiają 1300 na rękę i to idzie na nianię lub żłobek i dojazd do pracy a mąż i tak musi na wszystko zarobić! Ale zamiast robić, zupki, pokazywać dziecku świat na długich spacerach, bawić się w teatrzyk - lepiej poplotkować w pracy w urzędzie nie?

Gość Aaron Goldbaum
zaprzeczasz sam sobie o jakim pasożycie ty mówisz? Przecież jak twoja dama będzie siedzieć z dziećmi w domu to według tutejszych standardów będzie pasożytem. Poświecanie się bez reszty i zaniedbanie swoich wąłsnych marzeń i celów do niczego dobrego nie prowadzi, może do frustracji na starośc, gdzie oczekuje się nieustającej uwagi od dzieci, no bo ja się poświeciłam i nie maiłam własnego życia... A dzieci wiadomo, nawet te najlepsze mają swoje własne życie.

Gość gość
he ,he dopisze okulary do czytania ,pieprzyków nie znosi ,chyba je usunie ,ubrań ma dużo ale lubi chodzić w tym samym .Ubierając się w ten sposób karze siebie

Gość kobieta marzeń swojego mężą
Mam trójkę dzieci, ale 2 chłopaki i 1 dziewczynka.... Mam długie brązowe włosy, ale ciemną cerę....Mm delikatny głos, umiem świetnie gotować i piec, lubię sukienki, ale też spodnie, mam dużo tego i tego.... Jestem Matką Polką,uwielbiam "Noce i Dnie", jestem romantyczką, ale nie chcę, żeby moja córka była kadrową....Nie oddałam żadnego dziecka do żłobka, bo nie muszę pracować......mój mąż zarabia dosyć, ma głowę na karku, zdolności do interesów i mocno stąpa po ziemi....tylko taki nadaje się dla takiej kobiety.....a ty ? Ty napewno taki nie jesteś :P Zejdż na ziemię i lepiej poszukaj baby z jajami ;)

Gość gość
byłyby dwie cielejby :P

Gość gość
Nie widze rowniez nic zlego w oddaniu dziecka do zlobka. Swoja droga, tak samo ojciec, jak i matka moga zajmowac sie dzieckiem. Mnie opieka nad dziecmi nuzy i irytuje, wole pracowac. Owszem, moglabym poswiecic dziecku 5-6 pierwszych miesiecy, ale pozniej chcialabym zostac odciazona. Poza tym mowiles o mnie, a nie ogolnie o mlodych matkach. Ja obecnie zarabiam 2600zl i do tego pracuje w domu. Na dlugie spacery mozna chodzic w weekend, latem po pracy, zupki sa nudne (i kto powiedzial, ze tatus nie moze ich zrobic, pobawic sie w teatrzyk... albo przewinac malca, zwolnic sie z pracy gdy choruje itd.) Ja nie cierpie z tego powodu, ze nie wpisuje sie w Twoj kanon idealnej kobiety ;)

Gość gość
15.04.14 [zgłoś do usunięcia] Aaron Goldbaum zaprzeczasz sam sobie o jakim pasożycie ty mówisz? Przecież jak twoja dama będzie siedzieć z dziećmi w domu to według tutejszych standardów będzie pasożytem. Poświecanie się bez reszty i zaniedbanie swoich wąłsnych marzeń i celów do niczego dobrego nie prowadzi, może do frustracji na starośc, gdzie oczekuje się nieustającej uwagi od dzieci, no bo ja się poświeciłam i nie maiłam własnego życia... A dzieci wiadomo, nawet te najlepsze mają swoje własne życie. )( Mnie nieustannie śmieszą takie gadki w stylu" nie miała własnego życia bo miała dzieci, męża i rodzinę". :D:D:D A niby czyje życie miała jak nie swoje, to można mieć czyjeś życie? Owszem, miała swoje, tak postanowiła żyć i takie życie sprawiało jej radość, nie każdy chce brać udział w wyścigu szczurów, niektóre kobiety wybierają szczęście swojej rodziny za priorytet. A jak dzieci odchodzą znajdują sobie inne cele i je realizują:) Czy wtedy też powiesz, że tamto zycie nie było jej a to obecne jest już jej? ;)

Gość Tymoteusz
A dlaczego ja się nie nadaję? Nieznoszę herodbab jakichś Bożen, Renat czy Wand palących papierosy, klnących, obrzydliwych.

Gość gość
o co chodzi z tymi krągłymi piętami?

bo przeciwieństwa tworzą najlepsze związki

przesadziłam z babochłopem, ale jak jesteś sam marzyciel to powinieneś mieć konkretną i zdecydowaną kobietę

Gość gość
Jest coraz mniej. Na szczęście.

Gość gość
co za idiota z autora...

Gość gość
proszę mi powiedzieć po co te krągłe pięty ! :)

Gość gość
bo pewnie ma taki fetysz z tym związany!

Gość Aaron Goldbaum
No bardzo się narealizuje jak już będzie przed 50 tką, bez kasy, (bo pracy nie ma i wiecznie tylko na łąsce meża a panowie nie lubią wydawać na nowe hobby swoich starych żonek,... (bo młodsze to wiedza jak wydębić grosza) zacznie się realizować, oby tylko dostała na włóczkę do szydełkowania wyczynowego. :0

Gość gość
Tymoteuszu drogi! Jeśli szukasz kobiety 60+ to na pewno jakieś się znajdą z kieckami za kolana w kwiaty itd, czytające dużo-biblia i te sprawy, zajmie się dziećmi-jasne! Nie licz na to że znajdzie się kobieta młoda która zrezygnuje ze szpilek, spódniczek, sporej ilości ubrań, poświęconej tylko Tobie i dzieciom. Dlaczego kobieta ma być Twoim niewolnikiem?? Ma prac, sprzątać, prasować, gotować, zajmować się dziećmi a dodatkowo mieć czas na czytanie książek które Ty sobie założyłeś że będzie czytać, chodzić w ubraniach jakie chcesz, rodzić dzieci-czy Ty wiesz ile to dla kobiety chodzić w ciaży i urodzić???? G:ó:w:n:o wiesz! itd. Kobiety w tych czasach też stawiają na siebie i na swoje życie do któego mają prawo! Każda ma prawo rozwijać się zawodowo, nie koniecznie ugrzęznąć w domowych pieleszach, czytać co chce, mieć swoje rozrywki, ubierać się modnie i seksownie, oczekiwać że facet da jej z:a:j:e:b:i:s:t:y orgazm.

Gość Sorry Tymoteusz
... Ale odnoszę wrażenie, że sobie jaja robisz ;)

Gość Oburzona kobieta
Drogi Panie Tymoteuszu! Muszę Pana rozczarować. Niestety nie ma już tego typu kobiet na tym świecie, ponieważ musiały dostosować się do istniejących warunków, a mianowicie iść do pracy na minimum 1,5 etatu żeby móc zarobić na dziecko( nie pozwolę sobie nawet wspomnieć o trójce), które chciały urodzić, bo dzisiejsi mężczyźni NIE DAJĄ RADY utrzymać 3 osobowej rodziny. Nie mają fizycznie sił aby zasuwać w kuchni przy nie wiadomo czym bo niestety wracają do domu o godz. 17:00, i muszą jeszcze wszystko ogarnąć a jedyne o czym marzą to iść spać bo do pracy trzeba wstać o 5:00.. ....a z tym żłobkiem to przyznam, że dla mnie najtrudniej było właśnie zostawić dziecko w żłobku, niestety mój ukochany mąż gdy mały skończył 2 miesiące pierwszy raz zapytał kiedy wracam do pracy bo przecież płatny macierzyński mam jeszcze tylko 2 miesiące:((((( a na nianię niestety nie jestem w stanie zarobić

Gość Tymoteusz
Ile będę pisał o tych piętach - miło by ci było jakby w środku nocy żona ci zasunęła tarką po brzuchu?? Argument typu - jak kobieta zajmuje się dziećmi to później te dzieci dorosną i odejdą a ona zostanie z niczym - jest jakiś totalnie irracjonalny! A ta kobieta która całe dnie pracuje też odejdzie na emeryturę, praca się skończy i zostanie pustka. A to co się dało dzieciom zaprocentuje i wróci. Tylko nie w tym sensie że dorosły syn będzie cały swój czas poświęcał swojej starej matce, to co dostał od matki: miłość, CZAS, dobroć, rozmowy - odda z kolei swoim dzieciom albo po prostu światu :) Zarówno kobieta która poświęciła życie pracy jak i ta która oddała się dzieciom - w wieku 67 lat beda musiały sobie poszukać jakiegoś celu, hobby. Tylko ze ta która stawiała na dzieci będzie miała satysfakcję, większa szanse na wnuki, poczucie że nie zmarnowała zycia.

Gość gość
Tymoteusz! A skąd Ty wiesz z czego kobieta będzie miała satysfakcję a z czego nie? Czy przewidzisz jak wyrosną dzieci i jak potoczy się ich i Wasze życie, zeby z góry zakładać że się nie odwrócą na starość? Muszę Cię rozczarować, moja mama zawsze miała dla nas czas, gotowała super, piekła ciasta, sprzątała i ogólnie zasuwała w domu do tego pracowała ale zawsze miała dla nas czas po południu. Ja wiem i pamiętam że mam matkę, mój jeden brat także ale niestety inny brat poznał laskę która zrobiła mu sodówkę z mózgu i cóż...odwrócił się od niej. Nigdy nie przewidzisz przyszłości.

Gość Aaron Goldbaum
nie wiem co za radocha jest w posiadaniu wnuków. To taki szczyt ambicji?

Gość Aaron Goldbaum
chce tylko powiedzieć ze w penym wieku to już za późno na rozwijanie się w jakiejsc tam poważnej dziediznie

Gość gość
Juz to widze. Wsrod znajomych mam wlasnie taka kobiete co to sie poswiecila dla rodziny typowe Matka Polka. Dzieci dorosle sie rozjechaly po swiecie-bo w Pl nie ma pracy a ona zostala z niczym bez wnokow, maz zostawil dla mlodszej. Dodam ze kobieta ta w wieku 65 lat bardzo zaluje swoich decyzji i uwaza ze zmarnowala zycie, bo nigdy nie pracowala i cale zycie byla glupia kura domowa bez ambicji. Zejdz na ziemie glupi prawiku. Watpie zeby Cie bylo stac na utrzymanie takiej kobiety i 3 dzieci na odpowiednim poziomie zycia. Co TY mozesz dac, bo wymagania masz nie z tej empoki a sam pewnie daleko odbiegasz od idealu. ZALOSNY jestes i tyle!!!

Gość gość hi hi
Tymek... Na Boga skąd Ty się urwałeś..?????????????? Litości człowieku.

Gość Oburzona kobieta
(Do gościa z 14:52) Dziekuję!!!!!!!!!!!! Miło wiedzieć,że są jeszcze normalni ludzie:)

Gość allycja
Mnie nie śpieszno do wnuków, Nie chce żeby moje córki rodziły i przezywały to wszystko co ja. Zdrowie się traci po tych porodach, o figurze nie wspomnę. Jak najpóźniej jeżeli już.

Gość gość
Tymoteusz jest z jakiejś dziwnej religii, może amiszów?

Gość gość
Za dużo szczegółów bo mogę zacząć sie ubierać jak lubisz i nauczę się robić łazanki - (dlaczego nie lazanię?) piperzyki sobie pacnę konturówką tu i tam, włosy pomaluję, przeczytam Bułeczkę. Bo ja chciałabym czuć się bezpiecznie, mieć męża który zarobi na dom, będzie nas kochał. Ale....jestem mocno puszysta.

Gość gość
Do gościa z 14.44 - syn się odwrócił chwilowo, kobieta zawróciła mu w głowie ale jak feromony opadną wróci mu rozum i wspomnienia. Jestem tego pewna. Wspomni domowe ciasto upieczone ręką MATKI