Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorgosc

Komu pomogło?

Polecane posty

Gość autorgosc

Çwiczyl ktos na silowni na biezni, rowerku, orbiterkach i dalo to jakis efekt? Jesli tak to po ile czasu i ile razy w tygodniu? Chcialabym troche zrzucic i ujedrnic cialo i zastanawiam sie czy silownia to dobry pimysl?

Gość gość
silownia plus dieta, niestety sama silownia nic nie da, jesli chodzi o wage, ale mysle ze i tak warto, bo zawsze bedziesz sprawniejsza i pelna energii, radze polaczyc cwiczenia typu rowerek czy orbitrek z silowymi, ja kiedys bylam maniaczka silowni i bylam w super formie, teraz po latach i przy dwojce dzieci odzyskuje forme na basenie bo na silownie nie mam czasu

Gość gość
Jak mój syn miał z pół roku i jeszcze go karmiłam więc nie mogłam przejść na dietę to pożyczyłam stepper i ćwiczyłam 4 razy w tygodniu tyle co trwa na wspólnej czyli ok 45 minut :P I tylko tyle, bo jeść musiałam normalnie. Schudłam na wadze może 2-3 kilo, ale ciało było jędrniejsze i weszłam normalnie w spodnie sprzed ciąży, pomimo tego, że waga pokazywała 5 kilo więcej niż przed ciążą.

Gość gość
Silownia to dobry pomysl ale niestety dieta tez musi byc moze nie jakas rygorystyczna ale zero slodyczy, fast foodow, przekasek i obzerania sie. Ja cwiczylam dwa miesiace na biezni i mialam super posladki :)