Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghgghjg

Poznałam fajnego mężczyznę, który był bardzo sympatyczny, grzeczny, delikatny

Polecane posty

Gość ghfghgghjg

Przychodził porozmawiać, usmiechał się do mnie, aż ścisnął mnie mocno za rękę i posmyrał...Nie dzwonił przez pierwsze kilka dni, po czym odezwał się i nagle w trakcie rozmowy powiedział, że jest żonaty...więc odpowiedziałam, że nie wiedziałam i w takim razie nie będę mu zawracać głowy, a on na to, że to zależy od nas. Odpowiedziałam, że mam dopiero 20 lat i wciąż nie byłam z mężczyzną bo czekam na męża..A on na to, że jeśli zmienię zdanie to abym dała znać. Wykasowałam nr. Przyszedł znowu i pytał mnie dlaczego nie mam męża, czy mój facet wyjechał. Odpowiedziałam, że nie zadaję się z byle kim , a jak już mi się ktoś spodobał to nie może się z tego być małżenstwa. Pokiwał głową mówiąc, że mam racje i poszedł. O co mu biega? Nie kumam facetów.

Gość ghfghgghjg
O co biega facetowi, po co przychodzi, przecież wyłożyłam mu już jasno...

Gość gość
Sama piszesz że czekasz na męża to on jest akurat jest mężem. No i już doświadczony seksualnie więc super co tam żona przecież się nie dowie. Wałcz o faceta.

Gość ghfghgghjg
Nie rozumiem tego faceta...Przecież powiedziałam mu już wszystko. Że nie zamierzam się z kimś spotykac dla sportu, wiec po co on przychodzi i wypytuje o jakieś sprawy osobiste?

Gość ghfghgghjg
najśmieszniejsze jest to, że powiedział, że oczekuje ode mnie szczerości...i żebym tylko była z nim szczera...pytał co robiłam z tym facetem , który przychodził wcześniej itd. I pytał komu się podobam, jak sie nazywają te osoby...O co tu chodzi?

Gość gość
Jakieś smędzenie dziwne, czuć prowokacją.

Gość ghfghgghjg
:( kto zrozumie mezczyzn