Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bede musiala uspic drugiego psa :(

Polecane posty

Gość gość
A to dziecko co winne? Nie przesadzajcie też. Właścicielka psa nieodpowiedzialna i tyle. Ma duszności: to oddaj gdziekolwiek, są różne instytucje. Uśpienie to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie? To jest żywe stworzenie, które też czuje i się boi. A co gorsza: bezgraniczne Ci ufa.

Gość gość
Moze Cie tak namierzyc i weta wsadzic gdzie jego miejsce bo nie ma prawa usypiać zdrowego psa a tymbardzuej szczenjaka !!!!

Gość gość
a pytałaś w towarzystwie opieki nad zwierzętami?

Gość gość
to chce ktos go ? moge wyslac foto psiaka

Gość gość
Ja nie mam własnego mieszkania, nie mogę. Że się rzucił to inna sprawa. Choć i tak za pieniądze w Polsce się wszystko załatwi.

Gość gość
to niewazne skad jestem bo jak sie ktos zdecyduje to zawioze mu tego psa bez wzgledu na km

Gość gość
zawiez go do pierwszego lepszego schroniska

Gość gość
w schronisku go nie wezma bo nie maja miejsc

Gość gość
Chyba ze mieszkasz na wsi ,tam wet to po prostu rzeznik za forse wszystko zrobi . Nie wierze ze powiedzieli Ci ze w schronisku nie ma miejsca .Nie moga odmowic bo wiedza co ludzie zrobia z takim psem . Łzesz jak pies ...

Gość gość
no to dawaj zdjecie psiaka, na pewno ktos go wezmie

Gość gość
Pewnie na swięta sprząta i szczeniaczek sika i bajke o alergii wymysliła .. Jednego miala ...uspila drugiego wzięła ....ech kobieto ... Mam nadzieję ze cb namierzy jakas fundacja ...

Gość gość
ona go uspi bo ida święta...

Gość gość
I tak jest najłatwiej... Biedny pies...umrze, bo ktoś nie potrafi się zachować odpowiedzialnie.

Gość gość
TWOJA WINA i niczyja inna. Wiedząc że dziecko ma alergię wzięłaś drugiego psa bo TY CHCESZ. Takie osoby jak ty nie powinny mieć żadnych zwierząt ani dzieci bo jesteś skrajną egoistką która myśli tylko o sobie. Żal mi tego psa i twojego dziecka też...

Gość wegegość
NO nie moge, a tysiace świnek kochanych istot ktore tez maja uczucia ktore sie boje ktore chca zyc, krów, koni i innych biednych istot jest hodowanych tylko po to w okropnych warunkach na skraju zycia i smierci potem zarzynane jedne po drugich na oczach kolejnych a wy sie rozczulacie nad JEDNYM psem, ktory zostanie uspiony a nie zarzynany w nieludzkich i niezwierzecychych warunkach i konajacy bardzo dlugo w wielkich meczarniach HIPOKRYCI na maksam, żryjcie kanapki ze swoim psem i kotlety z waszych kotow

Gość gość
A co z dzieckiem robi jeśli psa nie potrafi uszanować .. Przed Swietami wszystkie sc hroniska sie zapełniaja bo wyjezdzają ...bo nowe dywany ...a bajka z alergia juz jest tak wyświechtana ze mogłyby inne wymyslac ... Akurat przed Swietami musi oddac ..ciekawe .

Gość gość
Świetne zdjecia Andrzeju . Ten psiaczki wiedzą co robią . Lu dzie to padalce ,dobrze w marginesie ...

Gość gość
to ja autorka i przepraszam was zwlaszcza malwinaaa ciebie, wybacz :) to jest prowo ;) wkurza mnie dzisiejsza pogoda, ale wy mi zawsze poprawiacie humor hi hi psiarze sa super, te bulwersy bawia mnie niezmiennie :D nie mam nawet psa, spijcie spokojnie, nara

Gość gość
Te bulwersy to dobrzy ludzie . Kocham Was bulwersy :-) :-) :-)

Gość gość
ale i tak przepraszam :) tym razem to chyba przsadzilam ;) co wy na to ? pytam tych pieniaczy najwiekszych....ale chyba wam troche ulzylo, ze zaden pudelek nie straci jutro zycia ?

Gość gość
ulżyło:) ale ludzie się nabrali bo niestety ale traktujących przedmiotowo zwierzęta ludzi nie brak, no, to ściągam klątwę, śpij spokojnie

Gość gość
eh nie chce mi sie spac, klebia mi sie w glowie nowe pomysly, moze teraz podniose cisnienie mamuskom albo feminiskom...hm....a moze .....kto mi podpowie ?

Gość gość
co za kretynka:o z autorki autentycznie aż nie wierze, to chyba prowokacja bo nie ma aż tak głupich ludzi i:o pozatym co za weterynarz usypia zdrowego psa:o?