Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoodka prosi o rade

Jakie buty i dodatki do takiej sukienki?? Pomóżcie błagam!!!!

Polecane posty

Podaję Wam link, do sukienki którą miałam na sylwestra. Wtedy ubrałam czarne szpilkini i czarne bolerko. Teraz tę suknię chcę założyć na wesele w maju. Chciałabym ubrać dodatki w innym kolorze niż czarny. Co polecacie? To jest taki złoty łosoś, czy fuksja np.pasuje? Pomóżcie!!!! pomada.pl/2013/12/w-blasku-sylwestrowych-kreacji/

Gość gość
do czarnego pasuje wszystko wiec jak dla mnie nie ma znaczenia co zalozysz

Ale sukienka nie jest czarna tylko złoto łosiosiowo. A na sylwestra miałam czarne dodatki. A teraz nie chce czarnych dodatków. Tylko inny kolor. Ale jaki? Jeszcze raz wklejam link, bo ta stronka mogła nie działać: www.pomada.pl/2013/12/w-blasku-sylwestrowych-kreacji/

Gość gość
Fuksja nie pasuje ! Może być spokojny ciemny beż albo bardziej zdecydowany brzoskwiniowy http://www.groszki.pl/groszki/51,111696,15627955.html?i=44 i dodatki matowe, nie błyszczące.

Gość gość
Beż i ecru lub śmietanka, najlepiej lakierowane i pelne. Nie pokazuj palucha jesli musisz ubrac rajstopy.

A co powiesz na taki kolor torebki?? :) http://etorba.pl/torby-damskie/80-c2-2.html Uważam, że w takim przypadku dodatek powinien być główną ozdobą Twojej kreacji. Idealny kolor na lato, bardzo niepowtarzalny. Torebka powinna się wyróżniać od sukienki i butów, a nie wkomponowywać się w nie :)

Gość gość
Ja myślę, że beż albo brąz byłyby odpowiednie:-) Buty w ciepłym czekoladowym kolorze plus torebka i jakąś ładna bransoletka:-) A sukienka śliczna:-)