Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WÓZEK 200 ZŁ

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny kupiłybyście używaną spacerówkę za 218 zł z przesyłką podczas gdy nowa kosztuje 339?Czy sprzedający chce za dużo czy to uczciwa cena?

Gość gość
Mam ten sam dylemat. A jaki to wozek? Moze ten sam? Ja w sumie szukam uzyanego,zawsze te 200 zl taniej,z drugiej strony moglabym kupc nowy a potem probowac sprzedac za tyle samo:P

Gość gość
A sorry,zle przeczytalam,myslalam,ze 399. No to lepiej kup nowy jednak:) lepiej dozyc. O innym wozku myslimy.

Gość gość
To ja planuję wózek po córce sprzedać za 400 zł. Kosztował 2 tysiące. Ktoś chce za badziewnego skrzata 200 :o.

Gość gość
Tu autorka.Chodzi mi o graco mirage plus.

Gość gość
Nie znam sie na graco. Ja jestem zainteresowana maclarenem a one cene mocno trzymaja. Wiec uzywka za 50% ceny to juz b.tanio. mam na mysli spacerowke parasolke. Np.nowkacbyla w sklepie za 435 zl w limitowanym kolorze,w chwili obecnej jest niedostepna i za taka cene ludzie kupuja uzywana. Za 50% ceny mozna kupic np.4-5 letni wozek ekploatowany ok 2-3 lat.

Gość Kaśka_87
Ja jednak kupiłabym nowy, jakoś nie jestem przekonana do używanych wózków, swoją Lirę 4 kupiłam nową i jestem bardzo zadowolona.