Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawil Mnie

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Moj charakter byl okropny.Moj facet jak poszedl gdzies z kolegami dzwonilam do niego co 5 minut pytalam kiedy bedzie za ile wroci. kolezanki doradzali mi zebym przestala tak robic,niech idzie sie wyszaleje i tak wroci do domu. przestalam tak robic. szedl z kolegami nie dzwonilam on tez nie dzwonil. wracał do domu pytalam z usmiechem jak bylo i nie przeszkadzalo mi ze wrocil w nocy czy nad ranem. myslalam ze tak bedzie dobrze myslalam ze do niego dotrze to ze przestalam go kontrolowac i daje mu spokoj. Ktoregos dnia chcial porozmawiac i powiedzial mi ze oni lubi jak ja tak dzwonie do niego bo on wtedy wie ze musi wrocic do domu. i on jest pewny ze jak ja przestalam tak robic to mam kogos i w ten czas kiedy jego w domu nie ma to ja jestem z innym. i powiedzial ze wyprowadza sie do kolegi i z nami koniec. tylko ze jak dzwonilam do niego co 5 minut to krzyczal do sluchawki po co dzwonisz nie wiem kiedy wroce daj mi spokoj. zle zrobilam ???

Gość Malwinaaaaa
każdy pretekst jest dobry , poprostu uważam że juz nie chciał z Tobą być i dlatego tak powiedział że niby Twoja wina itp

Gość gość
głupi gó\wniarz, poza tym ile wy macie lat, bo z tego co piszesz to wynika, że macie chyba z 18 lat gora

Gość gość
chłopak sam nie wie czego chce, najwidoczniej i weź tu zrozum faceta. tak źle i tak nie dobrze. Jeżeli ci na nim zależy spróbuj pogadać powiedz że chciałaś dać mu więcej swobody żeby nie czuł się kontrolowany przez ciebie i go nie drażnić. jeżeli ten chłopak też cię kocha powinien wysłuchać

Gość gość
probowalam sie z Nim kontaktowac ale on nie odbiera. trudno jezeli to byl pretekst do tego zeby ze mna zerwac to nie spodziewalam sie tego po Nim.