Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosiee

Moj facet spal ze stara baba za pieniadze!!! Jestem zalamana...

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno, dobrze, że teraz to wyszło, a nie później. Ja dowiedziałam się przedwczoraj, że mnie mąż zdradzał ... razem prawie 14, po ślubie prawie 9 .... Mnie to się dopiero świat zawalił :( U Ciebie jest jeszcze czas na szybsze wyjście z rozpaczy. Oni niestety tacy są :(

Gość gość
ależ wy durne i naiwne jesteście, brak słów... PROWO ślepy by zauważył :o

Gość staraDpo50tce
pewnie, że prowo. Baba w okolicy pięćdzisiatki nie musi płacić jeszcze, myślałam ze może chodzi o kobietę 70+ No chyba że jest koszmarną paszteciarą i cuchnie :( Nie ma problemu znaleźć nawet o połowę młodszego na miłe spotkania. Od ciula jest takich napaleńców.

Gość gość
Jakie to wszystko glupie.... Mam ponad 40 lat,wiem,ze mezczyzni sie slinia na moj widok.... Bylam 8 lat z mezem,super relacje,pasje,sex 1 temu poznal w samatarium 70 letnia wdowe......bez spadkobiercow. Mieszkalismy w D,ja teraz w Szwajcarii ciezko pracuje,a on z nia lata na wyspy kanaryjskie---- To twykla baba z gospdsrstwem na polnocy Niemiec,wdowa,bez dzieci,ale jak kazda niemra na kaleke poleci...Nie uwlaczajac tym ostatnim,jaki trzeba byc materialista i egoista,zeby cos takiego zrobic..... Nast dom byl super,tyle,ze moj juz prawie byly stanal na krawedzi bankructwa,bylabym temu w stanie zapobiec,ale nie dal mi szansy - wybral latwizne.....i ogolny smiech

Gość gość
Kasa nie miała nic do rzeczy. Zapewne był to taki fetysz, inscenizacja, że seks za pieniądze, co miało podkręcić atmosferę. Sam lubię takie zabawy, nigdy nie brałem co prawda kasy, ale dawałem, zawsze w formie zabawy, bo to jara obie strony. Taka fantazja z d***** i kurfiaszzzem w roli głównej.

Gość gość
najwyrazniej star**** z obwislymi cycami i zmarszczkami na doopie jest bardziej atrakcyjna od ciebie :classic_cool:

Gość staraDpo50tce
Może to jest jakiś fetysz, bo przypomniało mi się że mi opowiadał jeden młody prawnik o swoim koledze. Podobno miał uprawiać seks ze starsza panią. Gadał mi o niej ale mam pewne podejrzenie kto to. Ona pracuje w kulturze...:O No i podobno mu płaciła a facet miał kasy w ciul jak to prawnik. Podobno go to rajcowało. Może to jakaś potrzeba lekkiego psychicznego upodlenia czy poddania się dominacji czy coś w tym rodzaju.

Gość Rosiee
Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciala,zeby to byla prowokacja,mnie tez sie to w glowie nie miesci.

Gość gość
nie wierze, zeby facet sie do tego przyznał, Predzej zmysłil,zeby sie raz na zawsze odczepic od kobiety,

Gość gość
Ja tez mysle ,ze on to zmyslil bo chce sie ciebie pozbyc. Gdyby tak rzeczywiscie bylo zaden facet by sie do tego nie przyznal. On pewnie chce zebys od niego odeszla i niema odwagi Ci tego powiedziec wprost .

Gość Rosiee
To nie sciema,wiem o tym. Teraz zreszta blaga o powrot,mowi,ze to bylo niewazne I sie nie liczy,zreszta gdzie on druga taka jak ja znajdzie??? Ale dla mnie to jest koniec brzydze sie nim.

Gość gość
eh to polskie myslenie. I co z tego z kim on spal przed toba? Wazne kim jest teraz, ty tez nie jestes ta sama osoba co przed zwiazkiem. Mnie to nie obchodzi z kim moj facet spal zanim spal ze mna, sorry ale nie jestem idiotka. Jesli by mnie zdradzil w zwiazku to od razu drzwi

Gość gość
Buhaha dziewczyno ty jestes na maxa powalona! ile masz lat? 10? wroc do przedszkola pustaku, niech ten facet lepiej ucieka od takiej debilki gdzie pieprz rosnie a ty idz do kosciola sie wyspowiadac. Dziewica orleanska sie znalazla, no I co z tego ze sie z nia przespal? to cy jestes k****a jedyna? bogini? nikogo przed toba mial nie miec? walnij sie w leb I lec szukac drugiego mohera

Gość Rosiee
My sie spotykalismy przez 3 miesiace zanim do tego doszlo!Co prawda bez fizycznosci,ale byly juz plany,zeby razem zamieszkac,kwiatki,randki,powiedzial rodzicom,ze znalazl wybranke,itd.Musial o mnie duzo myslec,bo ciagle dzwonil,chcial sie spotykac,a potem...no coz,zycie,ja nie jestem w stanie tego przelknac,mam straszny wstret psychiczny I fizyczny do niego.

Gość Rosiee
Myślę że to powód żebym się w końcu przespała z ojcem mojego faceta, chodzi mi to po głowie od samego początku, to będzie zemsta idealna.

Gość gość
Łączył przyjemne z pożytecznym, ciebie puka za darmo, powinnaś się cieszyć.

Gość gość
zapłać mu by się nie puszczał nie dziękuj :) proszę

Gość gość
a chetnie poznam kobiete 50+ na mily sex.* mam 30lat. Pisac to moj nr 534j 534 302

Gość pawel 30
a chetnie poznam kobiete 50+ na mily sex.* mam 30lat. Pisac to moj nr 534j 534 302

Gość gość
A same oczekujecie, ze facet ma akceptowac wasze puszczalstwo i dzieci z tego puszczania sie.

Gość gość
a ty z kim spalas?

Gość gość
baby nie musza placic

Gość gość
skad wiesz ze spal z nia?

Gość gość
pewnie jej sie bardzo podobal.

Gość gość
mlodzi lubia starsze babki

Gość gość
widocznie ona jest bardziej atrakcyjna, zresztą 50 50 nierówna , taka wolszczak czy młynarska są bardzo zadbane.Może ty jesteś mało atrakcyjna?