Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

W łóżku z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość
Polscy faceci nadają się tylko na wysypisko śmieci, tam ich miejsce :D:D:D

Gość gość
hahahahaa racja na wysypisko smieci!!!! roz..pieprza mnie jak tutaj faceci na ten temat wchodza i wielce komentuja hahaha

Gość gość
Ten co pisze o uczeniu sie angielskiego tylko po to zeby wyrywac pijane angielki rzeczywiscie jest debilem. Znam jednak wartosciowych polakow. Maja oni jednak tendencje do pakowania sie w okropne zwiazki. Żal patrzec.

Gość gość
Angielki lubią te sprawy :)

Gość gość
Mowiac "te sprawy" masz na mysli seks po uwaleniu sie w trupa. Rzeczywiscie, podziwiam facetow ktorzy maja sile zawlec kupę angielskiej wieprzowiny do swej wynajmowanej nory. Na trzeźwo nawet taka by na was nie spojrzała :D :D

Gość gość
haha dobrze napisalas !!! ;) bravo! swieta prawda! wiadomo ze aangielski sa jakie sa.. i kazdy moze z nimi po pijaku to robic! a na trzezwo no wlasnie haha ;D

Gość gość
Takie angielki,to na waszym poziomie.polki. Natomiast sa tez Polki i Angielki z klasa...

Gość gość
Podobno nie ma :D A jak są to nie dla Polaczków.

Gość gość
Przez rok pracowałem w Anglii i nie miałem problemów w relacjach z Angielkami - czy to te o czarnym kolorze skóry czy białe. Generalnie uwielbiam seks a Angielki miały w sobie coś pociągającego i ten ich akcent. Ale i tak uważam że Polki są najpiękniejsze i do dzisiaj jestem z Polką.

Gość gość
Polakom śmierdzi z ust

Gość gość
Oczywiscie ze sa Polki i Angielki z klasa. Jednak one nie sa zainteresowane seksem na jedna noc z jakims polskim brudasem co ledwo duka czy to po polsku czy angielsku...takze dla was zostaja odpady poznane w klubie ;)

Gość gość
do osoby wyzej a ty nie dukasz? wydaje mi sie ze myslaca osoba nie znizylaby sie do takiego plytkiego komentarza nawet anonimowo na forum... pewnie do dukania ci nawet daleko mam szacunek do kobiet niezaleznie od narodowosci ale wiekszos wypowiedzi powyzej to totaly brak klasy i pokaz autentycznej nie udawanej glupoty jak to swiadczy o polkach takie zachowanie? nie generalizuje ale bardziej bym stawial ze to jakis malolat sfrustrowany siedzi przed kompem i nastawia wszystkich przeciwko sobie bo nie ma nic ciekawszego do roboty osobiscie to nie wierzeze ze wiekszosc z tego co tu czytalem pisaly kobiety

Gość gość
To uwierz. Dlaczego faceci myślą że skoro kobieta to musi być delikatna i z klasą? Nie może przeklnąć a tym bardziej być złośliwa lub nawyzywać na forum (w wiekszości postów jest racja). Zejdź na ziemię kolego. Facet ktory chwali się seksem z pijanymi dziewczynami i sam przyznaje że trafiaja mu sie ochłapy bo nie umie angielskiego, jest jak najbardziej w porzadku, a dziewczyna ktora to skytykuje to nie ma klasy? Ja mam klasę, nie bywam w klubach, nie miałam przygód na jedną noc bo dla mnie liczy się jakość a nie ilość. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak "cudowny" musi być seks po pijaku. Obydwoje ledwo się trzymaja, smród i kiepska jakość. Jest się czym chwalic, doprawdy... ;) ale dla niego to osiagniecie bo zaciagnal laskę z innym obywatelstwem. Aha i masz rację, do dukania mi daleko, mowie płynnie po angielsku, a ludzi szanuję jeśli szanują oni innych.

Gość gość
Każda, nawet brzydka i gruba dziewczyna ma chętnych do seksu bo faceci lecą na wszystko. My kobiety mamy to szczęście że możemy przebierać. wspoczuje facetom bo oni czesto musza robić z siebie niezłych debili, czekać miesiącami, kwiatki, gadki d**erele... tylko żeby kopulować z samicą te kilkanaście minut :D nie dziwię się że tacy są sfrustrowani. Mi sie to podoba że mogę przebierać w facetach i tylko skinę palcem a już biegną z wywieszonym jęzorem. Do seksu nigdy nie dochodzi bo mam już swojego wybranka. Dlatego cieszę się, że są klubowe d****** ktore daja po pijaku, niech przegrańcy też mają coś od życia. ;)

Gość gość
No wiecie co Z dukajacym polakiem dresiarzem nawet bym za kasę nie poszła

Gość gość
Ja bym z nikim za kasę nie poszła, a mogę się założyć że po takim seksie po pijaku z dresiarzem (bo normalnie chyba nikt by sie nie zdecydowal) to trauma do końca życia :D

Gość gość
"Ja mam klasę, nie bywam w klubach" i wyszlo szydlo z worka... siedzisz pol zycia w swojej norze nie wychodzac nigdy z domu a kobiety ktore ida poszalec na weekend na parkiecie masz za tepe laski do ru...nia :D kobiety to jednek sa idiotki same siebie najlepiej potraficie krytykowac haha ;) wiesz...z tym angielskim to bylo retoryczne pytanie przeciez to ze znasz pefekcyjnie bylo jasne jak slonce czekam na post w ktorym bedziesz sie rozpisywac jak spedzasz weekendy jezdzac po najlepszych rstauracjach w uk buheheh ... kis ogora dalej an chacie znajac zycie to zaden polak cie nie chce i jestes sfrustrowana stad te zale tutaj a ciapaci nie wybrzydzaja na twoje szczescie :) :) :)

Gość gość
p.s w dresach nie wpusczaja tutaj do klubow ale co ty mozesz o tym wiedziec ;) no chyba ze na ciapackich potancowkach czyli tam gdzie twoje miejsce :D

Gość gość
Polka za granicą łatwiejsza jak w kraju.

Gość gość
Po pierwsze : dresiarz to to stan umysłu i ty doskonale reprezentujesz tą grupę społeczną. Po drugie: jeśli chodzenie do klubów w weekend to dla ciebie jedyna możliwa rozrywka to wszysyko jasne ;) dla mnie to rozrywka dla typowego plebsu. Nawet tok myślenia masz taki typowy, z rynsztoku. "Skoro nie idzie to klubu, to na pewno nigdzie nie chodzi". Poszerz horyzonty chłopaczku...a moich rozrywek nie wymienie bo to nie na twój mózg, mógłby się czasem przegrzać :p

Gość gość
Aha i nawet nie wiedziałam że ciapacy mają potańcówki, bo nie mam takich znajomych. Ty, widocznie lepiej się orientujesz i musiałeś na takowych bywać skoro masz rozeznanie. Dzięki za oświecenie. Śmieszne jest to, że w pierwszych postach udawałeś Polaka z klasą (ktory chwalił się pieprzeniem pijanych lasek, ale pomińmy ten mały szczegół) a teraz wyszedł burak hehe. Miłego HIVa ;)

Gość gość
Nie obrażajcie Polaków,wielu to owszem najgorszy margines i swołocz ale znam wielu przyzwoitych polskich emigrantów-facetów którzy wykształceni mądrzy i z klasą pracują na podrzędnych stanowiskach w UK. nie uogólniajcie więc, takim samym mitem jest to że Polak za granicą to pijak,złodziej i dresiarz jak i to że Polki to prostytutki które nagminnie oddają się tam każdemu, byle nie Polakowi.

Gość gość
Przeciez pisza tu osoby ktore znaja fajnych Polakow i jeden debil ktory niestety jest jakimś dresem oderwanym od rzeczywistości.

Gość gość
Południowcy nadal najlepsi w łóżku i najprzystojniejsi ze wszystkich nacji i od lat nic się nie zmienia w tej kwestii.Nie dziwne że Niemki,Angielki czy Szwedki jeżdżą na samotne wakacje do Włoch,Hiszpanii,Grecji.

Gość gość
Ale to samo się tyczy niestety Polek: w łóżku oziębłe,pasywne, leżą jak kłody, po każdym finale tylko mówią "hm podaj masło". Kobiety z południa są wspaniałymi uległymi kochankami (Włoszki,Hiszpanki,nawet Portugalki), Francuzki są z kolei bardziej eleganckie. Niestety gdy idzie o seks to cała nacja polska jest daleko w tyle za Południem i resztą świata - pruderia, głęboko zakamuflowany wstyd wynikający z naszego przywiązania do katolickich wartości itp. ps "słynna" brzydota Niemek i Angielek to mit - jestem najlepszym świadkiem że ośród tych narodów jest wiele pięknych kobiet.

Gość gość
Oczywiscie ze sa Polki i Angielki z klasa. Jednak one nie sa zainteresowane seksem na jedna noc z jakims polskim brudasem co ledwo duka czy to po polsku czy angielsku...takze dla was zostaja odpady poznane w klubie To cytat z wczoraj. Akurat tutaj sie nie zgodzę bo znam wielu Polaków którzy poznali atrakcyjne Angielki i z niektóymi pozakładali rodziny. Nie pochodzenie narodowe świadczy o mężczyźnie i jego powodzeniu ale klasa.

Gość gość
@18:37 ten cytat jest mój akurat. Gdzie jest napisane że chodzi mi o wszystkich Polaków? Nigdzie. Dziewczyna z klasą nie bedzie zainteresowana seksem na jedna noc z jakimś brudasem, niezależnie od narodowości. Znam mnóstwo Polaków z klasą i wielu z nich jest z zagranicznymi dziewczynami (gdzie pisałam o tym wcześniej ale polskie buractwo jakoś nie mogło w to uwierzyć, bo sami nawet na jedną noc laski nie mogą złapać, a co dopiero na całe życie).

Gość gość
Proszę nas tu - polskich mężczyzn nie obrażać, pani Polko z klasą znającą tylko "naj" obcokrajowców będących "naj" w łóżku i wogóle "naj" we wszystkim. Obcokrajowcy w oczach Polki - maja penisy po samo niebo, oczywiście jak jest śniady to ma dużo pieniędzy ( no jak to nie - przecież każdy nie Polak to ktoś na pewno bogatszy od Polaka) a tak wogóle to my Polki jesteśmy naj i nic nie musimy robić - po co mam pracować jak tylko się wypnę śniademu?

Gość gość
kto by sie przejmowal polkami mieszkajac w uk... tyle tu narodowosci koledzy maja naprawde rozne dziewczyny angielki czeszki slowaczki filipinki czarne biale kolega z irlandii nawet jest z laska z chin przepikna kobieta sam tez juz mialem w anglii 3 angielki sa bardzo otwarte na nowe znajomosci trzeba tylko byc komunikatywnym podoba mi sie to jak wygladaja zazdrosne polki robia z nich flajtuchy i grubaski a tymczasem wystarczy sie rpzejsc nawet do mc donalda zeby podziwiac i przekonac sie na wlasne oczy ze sa sliczne maja fajna sniada cere nie to co nasze opalone kaszaloty :/ ... dobrze ze ta moda juz przemija ale niestety na twarz jak balon nie przeminie angielki maja taki look prezenterek telewiyjnych fajne rysy twarzy a nasze dziewczyny pozbawiaone sa ich w ogole... no i starzeja sie okropnie jak hinduski jak mlode to jeszce w miare ok a pozniej to tragedia naprawde ciezko znalezc polke ktora bylaby ladna po 40

Gość gość
Sorry gościu ale nie chodzę podziwiać Angielek w Macu :D wow cóż za rozrywka. Te "aż 3 Angielki" też wywlokłeś z Maca? Hahaha