Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

W łóżku z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość
służebnice obcokrajowców zawsze nimi byłyście i będziecie

Gość gość
idioto przeczytaj sobie jeszcze raz tekst z mc donaldem... ale chyba jestes za lusty zeby go zrozumiec wiec ci napisze ze w doopie byles I goowno widziales ;) 5 gwiazdkowy hotel I nie mowili po angielsku nie kompromituj sie glupku... jestem facetem pracuje w zupelnie innej branzy

Gość gość
Ale taka prawda...często bywam w hotelach i kelnerkom zawsze trzeba dziesięć razy powtarzać żeby załapały. Żeby nie było że to mój angielski jest zły bo przyjechałam tu jako dzieciak , a partner to Anglikb i jak zamawamy obiad to obydwoje mamy takie same odczucia. Ja rozumiem, że chcecie bronić tego...zawodu(sami tak pracujecie lub wasz partner), ale takie są realia. Kelner to jedna z najmniej wymagających prac, dla ludzi mniej inteligentnych a studenci ja biora tylko dlatego, że nie trzeba się w niej umysłowo wysilać wlasnie i mozna skupic sie na studiach.

Gość gość
Pracujesz w innej branży? To oczywiście doskonale wiesz, jakie kelnerki wolą zatrudniać pracodawcy ;) otóż pozwól że cię oświecę. Kelnerka musi być ładna, przyjazna i najlepiej młoda. Język jest na dalszym miejscu. I tak zazwyczaj jest. Ładne ale mądre dziewczyny idą do biur i sklepów bo tam można zarobić wiecej i lepsze godziny pracy. Restauracje są dla tych co dopiero startują w danym kraju, panie znawco :D

Gość gość
Polka najpiękniejszą mężatką w Irlandii! x "Monika Walsh wyprowadziła się do Irlandii jako studentka, w 2004 r. Wyszła tam za mąż za Irlandczyka. To dlatego tytuł, który nosi, brzmi "Mrs Ireland" (w przeciwieństwie do "Miss", co oznacza pannę). - Dlaczego mamy zabraniać zabawy mężatkom? - śmieje się piękna Polka." x http://m.interia.pl/interia-tv/video,vId,1578391,vAId,127086 x Polki za granicą jak zwykle rozchwytywane i podziwiane a polscy mężczyźni to żenada i patologia

Gość gość
Popuscila szpary i juz wielka Irlandka z niej :D

Gość gość
Odezwał się burak który żadnej "szpary" ani nawet dziury złapać nie może :D

Gość gość
Kogo obchodzi jakaś monika walsh it co polki robia za granicą dziewczyną odp*****l sie od nas polaków i zajmij sie własnym życiem

Gość gość
O jaki kultiralny :D "odp*****l się"

Gość gość
bo działasz mi na nerwy obrażając polaków g****o mnie obchodzi kogo wolą polki a kto woli je i co robią nie pasuje ci polak ? to bierz się za obcokrajowca i po temacie .

Gość gość
Nie podoba wam się co Polki na was piszą to nie czytajcie

Gość Darooo_
polki sa brzydkie az takie ladne nie sa ;/ powiem ze malo ktora jest ladna.. widzialem mnostwo kobiet i polki sa prawie na koncu :dd nie lubie kobiet co na kase leca hhaha xd

Gość gość
Monika jest brzydka? :D spojrz w lusterko jeden z drugim Widuję ładniejsze od niej Polki, no ale taka moja branża, że nie chodzę po magazynach....

Gość gość
"nie pasuje ci polak ? to bierz się za obcokrajowca i po temacie" Chyba polaczek :D 🖐️

Gość gość
Nie podoba wam się co Polki na was piszą to nie czytajcie nas nie obchodzą wasze łóżkowe sprawy z obcymi tylko przestań prowokować obrażasz więc sie odzywamy lata mi to czy polka woli polaka czy zagraniczniaka każdy ma wybór

Gość gość
tylko na kase lecicie kobiety z PL ;D

Gość gość
Nie ma co się oszukiwać, polscy faceci nie są atrakcyjni dla kobiet.

Gość gość
Hehe Jestem skromny (ale tym razem sie pochwale) i jestem polaczkiem... Spedzilem 2 lata za granica- w UK. Kobiety z innych krajow nie lubia polaczkow?;) Cwicze kilkanascie lat (silownia i elementy sztuk walki) bez sterydow itp wiec mam sportowa sylwetkę... W Anglii jak policzylem próbowało mnie uwieść ok 25 kobiet( byly to obywatelki UK, Australii, Afryki, Francji, Nowej Zelandii, Slowacji, Malty, Wegier) nie licze tych ktore mnie zaczepialy na ulicy czy usmiechaly sie do mnie oraz klientek restauracji w ktorych pracowalem... Bo ja chcialem tylko Polkę ;) Aha nie uwazam sie za przystojniaka ale mam to cos w sobie...:P

Gość Moniaa_
Gosc 21:12 no ja ci wierze..przeciez Polak tez sie moze podobac innym kobietą..ale musi byc zadbany i taki ktory zachowuje sie normalnie;) bo w pl duzo jest takich... no wiadomo.. ;)

Gość gość
"W Anglii jak policzylem próbowało mnie uwieść ok 25 kobiet" x szkoda tylko że jak usłyszały że jesteś polaczkiem to zwiały gdzie pieprz rośnie ;) no może jedynie murzynki i inne dzikuski zostały, bo liczyły na wize ;)

Gość gość
Co innego kogos uwiesc i spedzic z nim noc lub pare nocek a co innego sie z kims zwiazac na dluzej. W zwiazku na dluzej to Polacy zawsze wypadna bladziej bo sa nudni z reguly, rozszczeniowi

Gość gość
Roszczeniowi,jak juz,tak sie pisze... Ale nie wszyscy tacy sa i takze nie wszyscy wypadaja bledsi od innych...Chyba,ze od Czarnych :D

Gość gość
Gosc 17.25 Nie one wiedzialy ze jestem polaczkiem bo z nimi pracowalem...;) Tylko ze byly to glupiutkie kelnerki-barmanki. A ja znam swoja wartosc i z prostaczkami do lozka nie chodze chocby mialy wyglad miss world...A tobie widze zal doope sciska...:D

Gość gość
dokladnie polak moze sie podobac a do zwiazku nie mowie o jednorazowej przygodzie potrzebny jest mu jeszcze swietny jezyk poczucie humoru i inne cechy bo kobieta patrzac nw faceta widzi nie tylko chodzacego penisa :) faceci maja inaczej widza nie kobiete a jej cipke kompletnie im to nie przeszkadza ze dukaja ledwo po angielsku i to jest min 70% zwiazkow polek z tubylcami polka ma miec w miare fajna buzie i cipke :)angooe pewnie wychodza z zalozenia ze angielskiego sie nauczy w przerwach miedzy sprzataniem i gotowaniem :) nie mowiac juz otym ze wiekszosc z nich nigdy nie moglaby znalezc angielki wygladajacej na podobnie do polki ktora moga miec na pstrykniecie palcem :) bo sa za slai zeby poderwac angielke na poziomie :) p.s poznalem kilku angoli osobiscie w roznch sytuacjach na imrezach u znwjomych w pracy 80% z nich chwali sie ze sa oub byli w zwiazku z polkami lub poitwinkami bedac jednoczenie w zwiazku z innymi kobietami ..

Gość gość
Ja od lat mieszkam za granicą i 100% moich zagranicznych koleżanek mówi, że ja jestem ok, ale polscy faceci są beznadziejni ;) Żadna nie chciałaby polaczka, każda by wolała nawet jakiegoś murzyna byle nie polaka, bo taki nic sobą niestety nie reprezentuje :D

Gość Moniaa_
hmm nie no ja sie nie zgodze troche z tym,, znam polaków facetów oczywiscie ktorzy moga tez soba cos zaprezentowac no ale nie jest ich duzo.. wiekszosc dla mnie polaków to zakapiory, co to nie oni ;/ zeby poznać naprawde normalnego, inteligentnego, z poczuciem humoru, kulturalnego "wiernego" faceta z polski no jest ciezko.. naprawde.. ;/ ale z obcokrajowcami jest tak samo.. ;/

Gość gość
pewnie że z obcokrajowcami jest tak samo ludzie jak ludzie ale wez tej kreaturze wyżej z przyjemnością bym ją zlał na kwaśne jabłko

Gość gość
15:00 i co pewnie mamy ci uwierzyc ze jestes facetem? :D pewnie znowu jakas sfrustrowana tlusta wariatka ktora nie ma szans NAWET ;) u polaka;) wpadla sobie poprawi humor ... wiesz moze i wolisz 'angoli' od polakow ale to ze tysiace zdesperowanych ciapatych na kazdym rogu wmawia ci jakas jestes piekna nie oznacza ze z kaszalota zmienilas sie w super modelke o normalnych polskich facetach dalej mozesz tylko skrycie marzyc :)

Gość Moniaa_
nie ma co sie denerwowac ;P

Gość gość
18:03 - nie matole, jestem kobietą, nawet nie pomyślałam że ktoś może sugerować że pozuje na faceta (polaczka :D) napisałam prawdę o tym co mówią moje zagraniczne koleżanki. często rozmawiamy sobie o facetach, a że jesteśmy różnych narodowości to najczęściej rozmawiamy o mężczyznach z naszych krajów, niestety ale z rozmów wynika że polacy to jeden najgorszych sortów, żadna nie chciałaby się wiązać z polakiem. musicie wiele zmienić, uczcie się od zachodnich facetów jak być atrakcyjnym dla płci przeciwnej. i nigdzie nie napisałam, że mieszkam w anglii :D ale dla polaczka widocznie istnieje tylko polska i anglia, no trudno :D