Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

W łóżku z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość
heja suczki tu polaczek Chodź ta ze mną na molo i sports dajrekt, bendziem się gzić i parzyć jak norki (splunięcie) podobacie mi się więc nie s******lta tego

Gość gość
Ja polecam litwinki kobiety sa po prostu do rany przyloz, nie to co Polki wiecznie niezadowolone z zycia ,ktore po paru spotkaniach chetnie by sie juz do ciebie wprowadzily ,zeby tylko uciec z 5 osobowej nory.Mieszkala ze mna para litwinow bardzo fajni ludzie dziewczyna tego faceta byla chodzacym idealem slodka, mila ,sympatyczna i swietnie gotowala ,a najlepsze bylo to ze bardzo to lubila :) Kiedys mieli urodziny zaprosili mnie ona jeszcze wziela kolezanke i nas zeswatali 7 miesiecy razem :) Jestem bardzo zadowolony wspaniala kobieta ,zaradna ,zabawna swietnie zna angielski co mi sie podoba bo raz ze w innym jezyku sie niestety nie dogadamy a dwa poznalem kilka Polek i w wiekszosc ledwo co dukaja po angielsku

Gość gość
The z lepszym angielskim nie chcą Polaka, bo mają wiekszy wybór.

Gość gość
No właśnie te atrakcyjne z lepszym angielkim nie chcą Polaka. Taaa Litwinki słodkie, miłe buhahha, wszystkie znajome mi dziewczyny z tego kraju to wredne szmaty bez klasy i zadają się z tobą równocześnie wygadując o tobie kłamstwa takie, które nadają się sądu lub spuszczenia dobrego wp*****lu... Do facetów są k***wsko łatwe i te ich robienie z siebie sierotek... plus parszywy akcent i biedny angielski, może styka do kuchni ;) Polkom mogą buty czyścić. :)

Gość gość
Kobiety sa przeważnie wredne dla innych kobiet a dla facetow zmieniaja twarz. Wszystkie narodowosci. Polacy maja jakies szanse u Azjatek i Brazylijek (te brzydsze ktore jeszcze nie mialy operacji) bo one chca wizy. No i u Litwinek itp bo Polak jest z zachodu (z ich punktu widzenia). Tylko nieliczni, ktorzy tu przyjechali jako nastolatek/dziecko maja szanse na normalny zwiazek bo jezykiem obcym wladaja jal swoim. Reszta to jakies układy, wzajemna fascynacja "egzotyka" a nie miłość!

Gość gość
Sa wredne jezeli tego potrzebuja.Bo inaczej,to nawet sa feministkami ;)

Gość gość
nie ma to jak ciapak czy murzyn, p**********i w leb i sie rozkracza, taka jej rola.

Gość gość
"Mieszkala ze mna para litwinow bardzo fajni ludzie dziewczyna tego faceta byla chodzacym idealem slodka, mila ,sympatyczna i swietnie gotowala" lll hahahaha typowy polaczek chce żeby laska była potulna, uległa, gotowała i jeszcze zawsze dawała tyłka na skinienie palca :D niestety czasy się zmieniają, na zachodzie panowie już nawet nie oczekują tego od swoich kobiet, niestety polaczki razem z muslimami i czarnuchami zatrzymali się w czasie :D Polki wolą obcokrajowców, a jak już biorą Polaków to nie zamierzają im usługiwać. Także polaczki musicie szukać muzułmanek oczywiście o ile ich bracia i ojcowie nie poderżną wam gardeł :D powodzenia! :D:D

Gość gość
Haha on kobiety nie szuka tylko potulnej kozy, baran jeden :D oj slodka Litwinka haha! Kazda kobieta potrafi byc slodka, jesli trafi na odpowiedniego. Najgorsze sa jednak wiecznie slodkie, zahukane meduzy.

Gość gość
a ja poznalam przystojnego Araba i mam na niego ochote :)

Gość gość
nie oszukujmy sie angole co wiaza sie z polkami to w wiekszosci kolesie ktorzy nie potrafia sobie znalezc atrakcyjnej angielki sa skazani na kaszaloty lub ladne cos dukajace po angielsku polki sorry ale ktory facet w pl chcialby sie np zwiazac z rumunka?...

Gość gość
"sorry ale ktory facet w pl chcialby sie np zwiazac z rumunka?" v Na pewno niejeden polaczek chciałby się związać z jakąś Rumunką ale która Rumunka by zechciała polaczka? :D Polaczek to może sobie jedynie cygankę poderwać i to jak coś jej wrzuci do kubeczka :D 🖐️

Gość gość
hahaha ostatni gosciu czysta prawda ;D ja niewiem co nasi faceci w pl maja w sobie cos co odpycha wiekszosci dziewczyn ;/ chyba penerstwo ich ;/ wiecy macho od siedmiu bolesci zal.! nigdy w zyciu polaka eole byc sama do konca smierci niz z takims kims byc jak polak..

Gość gość
Dokładnie dziewczyny! Moje motto to: "Żadnych Polaczków w moim życiu!" :D ;) Jak już widzę zakapiorską mordę polaczka to uciekam gdzie pieprz rośnie :D

Gość gość
Są feministkami zwłaszcza w kuchni :D a jak facet zapłaci za jedzenie to wyżerają wszystko z lodówki, doopa rośnie, już nie są takie "słodkaje" i taki Polak wypisuje jakie to Polki nie są ;) Nikt nie potrzebuje być wredny dla innego człowieka, szczególnie jak nic z tej wredności im nie wychodzi poza zrobieniem z siebie szmaty, w ogóle kobiety z Litwy, Ukrainy, Białorusi mają kompleksy i zawsze coś knują, nie znam żadnej normalnej z tych krajów, już Rosjanki i Rununki są lepsze i mają umiejętności komunikacji Widać, że Polacy są prości i bez szkoły, żeby wypisywać, że ładne dukają albo są kaszalotami... Chłop ze wsi wyjedzie...

Gość gość
p*****lnie wojna przyjdą i do nas to ich kochani obcokrajowcy bedą bez ich pozwolenia sobie uzywać a ja sie za nie bic nie bede nie sa warte nawet złamanego paznokcia j***c polki

Gość gość
Czas leci a polaczków dalej nie chce żadna kobieta, za to Polskie dziewczęta jak zwykle są rozchwytywane i panowie zewsząd chcą się z nami żenić: x "Polki są postrzegane jako kobiety atrakcyjne, ciekawe i dobre kandydatki na żony. Mężczyźni z Polski nie budzą już takiego zainteresowania. Według badań statystycznych Polki chętniej wybierają mężów z Europy Zachodniej, a Polacy szukają żon za wschodnią granicą. Polki najchętniej wychodzą za Niemców, Brytyjczyków i Włochów. (...) Polki bardzo rzadko decydują się na małżeństwo z Afrykańczykami." http://urodaizdrowie.pl/czy-obcokrajowiec-jest-idealnym-kandydatem-na-meza-dla-polki#&panel1-1

Gość gość
w moim przypadku to polka przegrała z cudzoziemką pomimo że była ładniejsza liczy się się charakter człowieka a nie jego wygląd zewnętrzny a dziewczyny z polski święte nie są i niech nie mają się Bóg wie za co.

Gość gość
To nie chodzi o narodowość tylko o charakter, poglądy i priorytety w życiu. Znam faceta który 5 lat temu oszalał na punkcie Polki (nie-polak) nie dlatego że to Polka ale dlatego, że fajna, obyta i mądra dziewczyna poważnie podchodząca do życia i z konkretną karierą. Sam bym chciał taką poznać. My obydwoje jesteśmy kucharzami i to oznacza długie godziny pracy. Zero życia osobistego, a jedyne dziewczyny które widujemy to kelnerki. Z kelnerkami to już tak jest że są miłe ale (bez obrazy) zazwyczaj głupiutkie i super łatwe Chiałbym poznać jakąś normalną kobietę ktora trzeba zdobywać a nie taką która wskoczy do łóżka bo dałem jej resztki ktorych nie zjadł gość i jest mi dozgonnie wdzięczna...

Gość gość
Nie oszukujmy się, kelnerzy i kelnerki to albo studenci albo niezbyt rozgarnięci ludzie bez planu na życie czy ambicji. Nie szukałabym wśród nich partnerów życiowych. Ja byłam kelnerką podczas studiów i poziom rozmów kelnerów zabijał mój mózg. Wiem, że kucharze prześcigali się w tym kto ile kelnerek przeleciał...no bydło po prostu. To specyficzne środowisko gdzie każdy z każdym, narkotyki, pijaństwo i wieczna zabawa. W mojej obecnej pracy mam ludzi na poziomie, ustatkowanych i z głową na karku, z ktorymi można porozmawiać i pożartować na poziomie. I to mnie cieszy, bo dzicz kuchni nigdy nie była dla mnie.

Gość gość
To prawda, ale kelnerka też człowiek i potrzeby seksualne ma ;) ja jestem zdania że każdy potrzebuje kogoś do pogadania i do seksu...czasem te dwie rzeczy trzeba wykrzesać z dwóch innych ludzi. Kiedy roztałam się z byłym brakowało mi codziennych rozmów bo rozumiał mnie jak nikt. Do teraz gadamy do nocy, a do seksu mam mojego toy boy'a i tak mi jest dobrze. Ex też tam sypia z jakimiś i mało mnie to obchodzi, ale powtarza że pogadać już z nimi nie może bo to tępe laski są. Niestety razem być nie możemy bo dzielą nas kontynenty...

Gość gość
Też mam jednego do gadania, jednego do spania. Z żadnym nie mieszkam czy jestem w związku. Tak jest najlepiej. I nikt nie rzuca skarpet po mieszkaniu, nie chrapie, zero problemów...tacy chłopcy na zawołanie i zeby rodzinka sie nie czepiała ;)

Gość gość
To ja mam 2 w jednym...Hurrra!

Gość gość
No jak sie znajdzie 2 w jednym to najlepiej. Trzymaj sie tego. Ja na razie musze obracac dwoch ;)

Gość gość
Przynajmniej masz wesoło i zawsze to jakieś urozmaicenie ;)

Gość gość
apropo tych kelnerow I kelnerek to ...na takim stanowisku przynajmniej w dobryn stopniu trzeba znac jezyk angielski ciekawe jak she do tego maja setki tysiecy wyksztalconych ogarnietych polakow pracujacych po magazynach za minimum ;D

Gość gość
Kelnerzy zazwyczaj ledwo dukają po angielsku.

Gość gość
ty juz tam k..a wiesz jak oni dukaja zamawiajac frytki w mcdonaldzie .... na pewno wlasciciel restauracji zatrudnilby kelnera ktory w anglii nie mowi po angielsku mysl troche,,,

Gość gość
W mcdonaldzie maja kelnerow? Nie wiem, nie kupuje gowna ;) W pieciogwiazdkowych restauracjach hotelowych spotykalam ledwo dukajace kelnerki. Malo rozgarniete, sztuką nie jest nauczyc sie menu wiec nie gloryfikuj tego, ekhm, zawodu. Czyżby wzburzona głupiutka kelnerka poczuła się urażona?

Gość gość
te gwiazdki,to moze i widzialas,ale nie w restauracji- na 100% :D :D :D