Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet niechce ani ślubu ani dzieci

Polecane posty

Gość gość
to co zrobic czekac az moze zmieni zdanie czy odejsc z ciezkim bolem serca:(

Gość gość
ta autorka jest glupsza od pawiana, koles bawil sie nia jak jakas szmata, zostawial, wracal, nagle sobie postanowil, ze sie wprowadzi a idiotka drzwi na osciez otworzyla, koles jej mowi, ze nie beda mieli wspolnej przyszlosci, a ta zamiast w d**e kopnac i wyrzucic z domu to rozmysla a moze sie zmieni, a moze co innego:O skad takie naiwniaki sie biora, prosiak mieszka z nia tylko, zeby kase zaoszczedzic i podupczyc, a ta udaje, ze nie widzi

Gość gość
g***a prawda z tym baniem się. taa jasne, bo to takie biedactwa są co ich trzeba za rączkę i jeszcze trzeba im mówić co mają czuć. matko kochana co za brednie! facet powiedział ci wprost. do tego ludzie są wygodni i często niemoralni w sensie że jak coś z czegoś mają to nawet jak im nie do końca pasuje to tam siedzą. znam milion takich historii czekających niedoszłych panien młodych - tyle że jakoś gdzieś po drodze zawsze ten ich zagubiony chłopczyk znajdywał sobie tą odpowiednią, zaręczał się rozmnażał i jakoś się nie bał. sama tak miałam i też się doszukiwałam. ON CI POWIEDZIAŁ PRAWDĘ. nie będziesz jego żoną, nie chce się z tobą rozmnożyć choć pewno nigdy ci nie powie dlaczego. miałam tak - 5letni udany związek, ale jakoś bez gadania o ślubie itd... wszyscy naokoło się pobierali a mój nic, rodzina jego coś, moja coś a on nic. w końcu zaczęłam drzeć z nim o to koty no bo w sumie albo mnie kocha albo mnie nie kocha, a że mu było u mnie jak u pana boga za piecem to fakt. w końcu po wielu wielu kłótniach się rozstaliśmy., po pół roku dowiedziałam się że się ożenił i spodziewa się dziecka, spotkałam go kiedyś przypadkiem i pełną gębą tatuś - więc dotarło do mnie wtedy w końcu ŻE NIE BYŁAM TĄ ODPOWIEDNIĄ, TĄ WŁAŚCIWĄ, choć nigdy mi tego nie powiedział ani nie dał do zrozumienia. amen!

Gość gość
mieszka z nia tylko, zeby kase zaoszczedzic i podupczyc, a ta udaje, ze nie widzi ---- popieram

Gość gość
moze tez jest tak, ze faktycznie ten typ boi sie odpowiedzialnosci, a na mysl o podpisaniu papieru dostaje goraczki, wiec sobie zyja tacy, zwodza, graja na czas, a baba wierzy, ze kiedys sie mu odmieni. Potem zaczyna sie klococ to facet spier.. gdzie pieprz rosnie, znajduje nastepna, ta wpada wiec koles nie ma juz wyjscia i stad nagle po pol roku "cudowna" zmiana i koles sie zeni, gdyby nie wtopa to by pewnie kolejna latami zwodzil, bo nie wierze do konca w to, ze z jedna sobie byl tyle lat i niby to nie byla ta, tak bronil sie przed slubem, a tu nagle z inna od tak, po pol roku? Ktos kto jest przeciwny slubowi? To nawet najbardziej zakochane i chetne pary nie pobieraja sie po zaledwie pol roku, takie przypadki to albo desperaci, albo ciaza

Gość gość
baby za dużo gdybają, myślą , przemyśliwywują:D a może tak, a może tak, próbują usprawiedliwić wszystko by choć troszkę było po ich myśli , są w stanie usprawiedliwić najgorsze draństwo:D