Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROCZNICA ŚMIERCI JEZUSA to wazny okres dla każdego człowieka

Polecane posty

Gość gość

ON UMARŁ za wasze grzechy, poświęcił się, abyście byli zbawieni, powinniście więc przeżyć ten czas w ciszy i żałobie.

Gość gość
nie dla każdego człowieka musi być ważny. ja wyznaję inną religię, więc nie ma co generalizować

Gość gość
jesteś z kociej wiary? WON Z POLSKI ! Na Syberię takich zesłać grzeszników bezwstydnych.

Gość gość
zmuś mnie :) btw chrześcijaństwo zostało na ziemie polskie wprowadzone mieczem, gratuluję wiary, przez którą zginęły miliony ludzi. ale przecież wasz bóg jest tak dobry... no, ale przecież trzeba wierzyć instytucji, która przez wieki paliła na stosie ludzi, bo twierdzili, że ziemia krąży wokół słońca i jest okrągła :)

Gość gość
Ci którzy zginęli dostąpili zbawienia i teraz radują się w raju, więc co złego było w ich śmierci? Czasami jedynym sposobem aby pomóc niewiernemu, jest sprowadzenie na nań olbrzymich cierpień, aby przejrzał na oczy i po śmierci dostąpił zbawienia.

Gość gość
ksiądz stał sie nagle świętym :D a dlaczego twój cenny czas na codzien jest hanbiony, ty palancie.

Gość byłam widziałes
byłam dzisiaj w kościele, wspaniała uroczystość po której czuję się lepiej

Gość gość
Jedyna rocznica jaka jest ważna, to rocznica katastrofy Smoleńskiej... Jezus może się przy niej schować, a w ogóle to kto to jest ten Jezus... jakiś żydek chyba???