Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemWięcMyślę

Wierzę w Boga i kocham Kościół katolicki

Polecane posty

Gość JestemWięcMyślę

Czy ktoś jeszcze tez tak ma? Podobno w dzisiejszych czasach to rzadkość

Gość gość
A ja wierze w koziolka matolka

Gość JestemWięcMyślę
Jeśli wiara w Koziołka Matołka daje Ci radość to spoko :)

Gość mojszy
też wierzę w Boga, tylko w innego głęboko też wierzę w to, że nasi Bogowie stoczą kiedyś piękną walkę, uczciwą i do pierwszej krwi o mistrzostwo Wszechświata wierzę w to, że mój wygra, nie ma opcji by nie wygrał, przecież jest mój, najmojszy, wiec nie może przegrać Twój będzie musiał np zrobić w ramach kary za przegraną zrobić 50ąt pompek

Gość JestemWięcMyślę
Hahaha, to bardzo możliwe że ''mój'' z ''Twoim '' stoczą walkę, w zasadzie możliwe że już ją w jakims stopniu stoczyli ;) Tylko na ogłoszenie oficjalnych wyników trzeba jeszcze chwilę poczekać.

Gość JestemWięcMyślę
Idę do kościoła porobić trochę pompek-bawcie się grzecznie :)

Gość JestemWięcMyślę
Kocham kościół katolicki za pedofilię, bank watykański i wszystkie zbrodnie inkwizycji.

Gość JestemWięcMyślę
Hehe podszyw nie bawiłeś się grzecznie-gdy mnie nie było-za karę 40 pompek :D Kocham KK ze względu na Jego Założyciela , a to że wszyscy jesteśmy grzesz/ nikami to wiadoma sprawa, bez Założyciela bylibyśmy jeszcze gorsi ..:(

Gość gość
Smieszy mnie że niektórzy (właściwie dużo-to dziś modne) ludzie,utożsamiają pedofilię z ko.ś.ci.ołem .Tak jakby nie wiedzieli( nie chcieli) wiedzieć o tym że ta patologia występuje w takim samym (może nawet większym) natężeniu poza ko. śc.iołem. Dziwne że o pedofilii w środowiskach swieckich tyle nie trąbią, wtedy się tym nie podniecają .. "Dziwne'' nie?

Gość ty wyżej
zluzuj majty kleszy janczarze

Gość gość
Mam zluzować majty żebyś mógł mnie bzyknąć lewacki pedarasto ?

Gość ty wyżej
dzieci i debili nie dotykam, to tzw zły dotyk niech cie walą czarni ... wiesz co przeszkadza księdzu podczas stosunku ? ............ stukot kredek

Gość gość
Czyli jednak jesteś jednym z tych ograniczonych półgłówków którzy stawiają znak równości mdz klerem a pedofilią :O Wiesz świat jest ciut szerszy niż Twoje wąskie ''rozumowanie''(o ile to mozna tak nazwać )

Gość ty wyżej
wolę swoje skromne horyzonty niż wasze upchane w stęchłe, uwierające ramki ze skrzyżowanych drewienek przynajmniej skóry na kolanach nie mam zrogowaciałej a i sumienie czyste bo swojego dziecka nie upodliłem w kołysce oszczędzając mu bicia się w pierś przez całe życie za zabicie boga koszmar, koszmar

Gość gość
Gość 19:44 "święta" prawda :-)

Gość gość
znam takich wiernych katoli jak ty autorko moja kolezanka lata na kazda msze i drogi krzyzowe, takie to pobozne i sie modli i jescze innych probuje nawracc, a sama zyje z facetem bez slubu!!! uczynki sie licza, a nie slowa 🖐️

Gość gość
Moze nie uprawiaja seksu?

Gość gość
uprawiają, bo sama się wygadała że zaczęli współżyć po 2 miesiącach znajomości 🖐️

Gość gość
To modl sie za nia,by slub wziela🖐️

Gość JestemWięcMyślę
Tez uważam że uczynki się liczą, tylko nie wiem dlaczego pozwalasz sobie na osadzanie mnie,-czy przyrównywanie do swojej znajomej, skoro nawet mnie nie znasz.Kompletnie i ani trochę.To niesmaczne i śmieszne.

Gość JestemWięcMyślę
I nie życzę sobie abyś mnie nazywala obrażliwym słowem ''katol'', ja Ciebie nie wyzywam od ''ateizioli''-zauważ. Trochę kultury.

Gość bryyy
a ja uważam, że gdyby Bóg istniał to wszyscy ludzie na całym globie wierzyli by w tego jedynego i panowała by jedna wiara , a nie co kraj to obyczaj , ja wierze w teorię synkretyzmu

Gość pennyyyyyy
pierwsze tak, drugie - mam dystans. autorze widziałeś "tajemnice watykanu"? osatatnio puszczają na tvn24

Gość JestemWięcMyślę
Masz na myśli ten film? http://vod.pl/tajemnice-watykanu,83362,w.html Spoko,to nawet ciekawe jak funkcjonuje państwo Watykan, można obejrzeć jako ciekawostkę. Aczkolwiek nie to jest oczywiście istotą ka/ tol/ icyzmu.

Gość gość
Ha, dziś jest moda na odcinanie się od kościoła, przyznawać się do niego to passe, a już kochac to zupełnie niepopularne, istny strzał w stopę,masz autorze jaja i odwagę żeby iść pod prąd i podczas gdy prawie każdy tu za honor poczytuje sobie plucie na kościół ,pisać coś takiego. Szacun

Gość barranek
palikociarnia , bieda i postkomusze żydostwo wychodowało ignorantów i idiotów zapierajacych się własnej tożsamości , wiary i kultury - zniszczono i wyjawiowiono kolejmy naród , czyniąc ich zwykłym motłochem i pospolstwem , bez tradycji i korzeni

Gość bryyy
to nie prawda ... ludzie wierzą w Boga , ale to co dzieje się w isntytucji koscioła to już przesada!! widzą , że ludzie nie dają na tacę tak jak dawniej to wpadają w panike, a taka prawda, ze gdyby uczyli jak wierzyc bez nachalności i wpieprzania sie z ta wiara w kazdy aspekt zycia to każdy "niby katolik " ochrzczony zaczal by praktykować, a oni sami zniechęcają, założe się ze ludzie modla sie w domach przed snem, a jak maja isc do kosciola to są chorzy, ja np nie moge sluchac mojego proboszcza .... on urwal się z innej epoki i pozostał w niej ze swoim mysleniem... nic tylko chcialby zeby mu dawac na tace, ostatnio stwierdzil ze ludzie mają mu dawac na remonty plebanii bo on nie robi tego dla sibie tylko dla jego następcy,,, nie mowie dach zniszczony naprawić czy cieknące rury, a ten wszystko od podstaw zrobił łacznie z parkingiem, podjazdem i umeblowaniem nowym i my parafianie mamy placic za jego luksus!!! ja zyje w gorszych warunkach niż on na tej swojej plebanii, a mnie i mojej rodzinie nikt nie pomoże i nie da mi na remont !

Gość gość
postkomusze zydowstwo???? sorry... katolik z bozej łaski....z kultura, tradycja i korzeniami... fakt to nasza polska tradycja ...rasizm i homofobia, u katolików najbardziej uwidoczniona