Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak dowiedziec sie prawdy

Prosze Doradzcie jak mam w takiej sytuacji postapic CO O TYM sadzcie

Polecane posty

Sytuacja gdy spotykasz sie z facetem dosyc czesto na sex,bo nie chcesz z nim nic wiecej,a brakuje tobie sexu ,bedac sama,ale nie chcesz z nim wchodzic raczej w zwiazek...boisz sie tak naprawde.Znacie sie juz pare lat,spotykanie ,klocicie znow rozstajecie,nie widzcicie sie-nie kontaktujecie pol roku,rok czasu... I znow sie spotykacie,ale Ty sie boisz otworzyc na cos wiecej,on niby chce,mowi tak przynajmniej ,ze chce cos wiecej ,ale Ty nie ufasz... Ok, do rzeczy tematu glownego : Po czym poznac ,ze facet spotyka sie z toba na sex ,bo ty go pociagasz ciebie chce,a po czym poznac ze dzwoni do ciebie ,na sex,tylko wtedy gdy inna nie moze,inna mu odmowila wtedy ? Po czym poznac ,ze jest sie tylko rezerwa na sex ? Chyba rozumiecie o co mi chodzi,co mam na myli ? ,wiem doskonale o tym,ze faceci potrafia ,stad moj dystans do niego,czesto daje mu mu poczuc ze go olewam...Czesto nie odbieram telefonow od niego ,bo mam czasmi wrazenie ,ze tylko udaje... a jak Ja nie odbieram telefonow to jaki pozniej zly jest...obraza sie ...potrafi powiedziec pare niemilych slow.. Byl okres czasu okolo roku czasu jak sie nie kontaktowalismy ,pozniej zaczal znow wydzwaniac ,ale tylko jak cos troche sobie wypil ,on nie pije nigdy duzo...to wtedy wydzwanial po nocach,a normalnie nie zadzwonil..? nie wiem dlaczego dziwne to bylo,do dzis nie rozumiem...ale Ja za kazdym takim telefonem rozlaczalam sie ,jak uslyszalam ,ze to on... Az w koncu zadzwonil normalnie bez picia o normalnej porze.... nie wiem nie rozumiem takiego zachowania.. Prosze o porade,opinie w tej kwesti.

spotykamy sie niby na sex ,ale on czasami mnie zwodzi jakby sprawial wrazenie,tzn mowi ,ze chce cos wiecej ...ostatnio lezymy w lozku,a on wyskakuje z tekstem ,ze mnie kocha,ale nie chce mi sie w to wierzyc...Ja nigdy na nic nie nalegam,nie chce zeby pomyslal ,ze lece na niego ,tak mi zalezy,czesto nie odbieram nawet telefonow od niego...,zeby nie myslal sobie ,ze jestem na jego kazde wezwanie.. ale jest jakis sposob ,zeby dowiedziec sie ,zeby mi powiedzial ,o co mu tak naprawde chodzi Szczerze prawde? nie wiem ,moze alkohol,podobno wtedy ludzie mowia prawde co sadza.. jakis pomysl ?

Gość gość
kiedy facet powie prawde naprawde szczerze cos, to nie wiem..

nikt nic nie doradzi? nie wypowie sie ?

Gość gość
Sama nie wiesz czego chcesz , musisz zdecydować jezeli facet pasuje ci do życia i chcesz z nim byc to powiedz mu to i czekaj na reakcję .jeśli go nie chcesz tylko na seks jest dobry to tez mu powiedz niech sobie ułoży życie . Ale widze ze ty to chciałabyś i boisz sie :)