Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ferdek o kobietach 175 plus

Polecane posty

Gość gość

Andrzej Grabowski w wywiadzie stwierdził, że nie patrzy na kobiety powyżej 175, no chyba że musi... załamałam się-mam 175 cm. A lubiłam tego aktora...

Gość gość
a sam ile ma? zresztą nie martw się jego zdaniem :) to tylko aktor... prawdziwi faceci to np. sportowcy, tacy co mają po 190-200cm, to są faceci z krwi i kości, oni nie patrzą na małe kobietki, maly wzrost kojarzy się z dzieciństwem albo starością, starowinki rzadką są wysokie jak tyczki, ciesz się swoim wzrostem :) możesz być modelką z takim wzrostem :) Ferdka może jakaś wysoka olała i stąd niechęć do nich? :)

Gość Esmelka
Co Ty gadasz? Też go lubiłam. W obcasach mam 175 plus . Czyli już nie mogłabym być zaszczycona jego spojrzeniem :D

''oni nie patrzą na małe kobietki, maly wzrost kojarzy się z dzieciństwem albo starością'' Masz kompleksy, ze musisz sobie dorabiac ideologie?

Gość gość
Tak powiedział ?! Więc Ja -Jej Wysokość więcej już na niego nie spojrzę ...a co !

Gość gość
to jest bardzo przykre jak ciągle się słyszy/ czyta gdzieś, że kobiety 175 i wzwyż są aseksualne, niekobiece, babochłopy.. Nikt wzrostu sobie nie wybierał.. Dużo bym dała by mieć chociaż 170 cm. Strasznie łatwo popaść w ogromne kompleksy i ja po dziś dzień je mam choć nastolatką już nie jestem..

Gość gość
a przecież dbam o siebie, wyglądam bardzo kobieco, mam piersi i to co niezbędne, w środku wysokie również są kobietami tak samo jak te niskie i potrzebują by tak je traktowano

Gość Esmelka
W następnym życiu te co tak krzyczą że 170 jest niekobiece urodzą się z b. wysokim wzrostem - karma

Gość gość
dla nas wysokich kobiet niski facet jest aseksualny a dla niskich wysokie kobiety, to normalne pogódz sie z tym i szukaj wśród wysokich zresztą nudzą mnie te tematy o wzroście, ile można?? nie macie nic wiecej w glowie :O

Gdybys byla niska, rzucalyby ci sie w oczy komentarze o tym, jakie to niskie sa beznadziejne - malo to tego? To nie o wzrost chodzi, to sie ma w glowie.

Gość gość
ferduś ma 184 czyli jest wysoki, a wysocy też wolą niskie :P

''W następnym życiu te co tak krzyczą że 170 jest niekobiece urodzą się z b. wysokim wzrostem - karma'' I zostana modelkami :)

Gość gość
mało która wysoka chce być modelką. modelki są chude i nieładne

Gość gość
jeśli kobieta z 175 jest aseksualna to jaka jest kobieta z około 190?

Gość gość
Oooo to teraz prawdziwi faceci wedlug kafeterianek to ci ktorzy maja 190-200 cm wzrostu. Na tym forum jest skupisko najglupszych kobiet na swiecie...

Gość gość
no to dla mnie te powyżej 180 sa takie hmm dziwne

Gość gość
bardzo niski facet (karłowatość) 130-153 cm niski facet 154-174cm średni facet 175 - 186 cm wysoki facet 187-197cm bardzo wysoki facet 198-210cm nadmiernie wysoki (olbrzymowatość) 211-250cm bardzo niskie kobiety (karłowatość) 110-146 cm niskie kobiety - 147 - 165cm średnie kobiety 166- 173 cm wysokie kobiety 174 - 185 cm bardzo wysokie kobiety oraz olbrzymki 186-200cm

Gość gość
dla mnie średnie kobiety to 165-175 wysokie 175-180 bardzo wysokie ponad 180

Gość gość
A ja lubię wysokie panny ...Szczególnie te ,które są świadome tego,że są piękne ...Sam mam 195 cm. i na kurd**elka nawet nie spojrzę ...

Gość gość
Stary, obleśny idiota... co mnie to obchodzi na kogo patrzy, a na kogo nie. Wysokie kobiety są najpiękniejsze! Ja właśnie tylko na takie zwracam uwagę.