Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wybieram mlm

jaki mlm polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
dobrze ze napisal ze bedzie zarabial a nie zarabia hahahha :D k艂膮mie tylko w po艂owie :D i jeszcze moze w to 偶ebrak wierzy膰 :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a ty moze naucz sie czytac ze zrozumieniem glupi trolu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
popros swojego tate :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poprosi艂em. skierowa艂 mnie do pewnego obci膮gacza z mlm - CIEBIE :D wiec czochraj mamuta. Dam ci 2 z艂ote!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobry wyb贸r. Ostatnio za kupno perfumu FM obci膮ga艂 mi pewien m艂ody kole偶ka. Nawet nie藕le mu to sz艂o. Na koniec kopa w ryj dosta艂 ale dziekowa艂 bo 50 gr mu rzucilem jeszcze. M贸wi艂 偶e zbiera na mercedesa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mi ostatnio ssa艂 b膮ka z d**y za 20 groszy jaki艣 viktor z ole艣nicy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Pewnie, ka偶dy kto nie wyznaje mlm-owskiej religii jest tylko g艂upim trollem oczko.gif Ile razy ju偶 to powtarza艂e艣 t臋py mlm-ku usmiech.gif" .. A ty ile razy powtarzasz na tym forum swoje brednie ? zastanow sie. W kazdym komentarzu glupoty piszesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Mit o wielkich zarobkach w MLM zosta艂 obalony ju偶 dawno temu" .. I w tej chwili dziesiatki tysiecy ludzi na calym swiecie smieje ci sie w twarz. Mowie tu o ludziach ktorzy zarabiaja swietne pieniadze w MLM. Biorac pod uwage taki FM to wszyscy od poziomu per艂owej orchidei smieja sie z ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Tu niczego nie trzeba wmawia膰. To s膮 fakty" .. fakty przez bardzo male f. A do tego z twojej d**y. inaczej brednie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"W艂a艣nie o to chodzi, 偶e 偶ebrzesz. Wy艂udzasz od znajomych kas臋 za te 艣mieszne kosmetyki oraz pr贸bujesz ich wci膮gn膮膰 do piramidy. To jest 偶ebractwo." .. To tylko twoje zdanie. Do tego nieprawdziwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Wierzysz w mercedesy i cudowne plany marketingowe. Sam to przyznawa艂e艣 wielokrotnie. Da艂e艣 si臋 nabi膰 w butelk臋 i za choler臋 nie chcesz si臋 do tego przyzna膰." .. Myslisz ze jak w kazdym komentarzu bedziesz wmawial mi klamstwo to inni ludzie tobie uwierza ? hahahah naiwniaku. Dalem sie nabic w butelke ? skoro zarabiam kase to jakim sposobem dalem sie nabic w butelke. Smieszny jestes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ju偶 widz臋, te "bardzo dobre" pieni膮dze oczko.gif Gdyby tak by艂o, to zajmowa艂by艣 si臋 tym a nie stercza艂 na Kafeterii i pr贸bowa艂 wci膮ga膰 kolejnych frajer贸w do tego interesu" .. Siedze na kafe bo chce i mam na to czas. Po drugie nigdy na kafe nikogo nie probowalem wciagnac do MLM.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MLM to sciema :D ludzie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"MLM to sciema smiech.gif ludzie" . sam jestes sciema :D

Udost臋pnij ten post

@go艣膰: . @@@a ty moze naucz sie czytac ze zrozumieniem glupi trolu@@@ . Pewnie, ka偶dy kto nie wyznaje mlm-owskiej religii jest tylko g艂upim trollem ;) Ile razy ju偶 to powtarza艂e艣 t臋py mlm-ku :) . . @@@skoro smiesza cie takie rzeczy musisz byc naprawde glupi i niedorozwiniety umyslowo. prawda cie boli. Smiej sie dalej ale to i tak nic nie da. Nadal ja bede zarabial a ty bedziesz nikim zwyklym forumowym frustratem@@@ . B臋dziesz 偶ebra膰 a nie zarabia膰 ;) I to te偶 nie 偶adne wielkie sumy, a jedynie grosze. Takie "kieszonkowe" :) Mit o wielkich zarobkach w MLM zosta艂 obalony ju偶 dawno temu. . . @@@Tak sobie mysle ze zwyczajnie zazdroscicie ze ktos w MLM zarabia i z tego zyje a wy albo jestescie na bezrobociu albo harujecie jak dzikie wo艂y w robocie ktorej nie lubicie hahahaha.@@@ . Tak sobie to t艂umacz, mlm-owski pajacyku ;) Te偶 jest czego zazdro艣ci膰. Bieganie po znajomych z jakimi艣 badziewnymi produktami i wci膮ganie ludzi do piramidy to rzeczywi艣cie takie lukratywne zaj臋cie ;) . . @@@Nie. to ty sobie wmawiaj ze ja nie zarabiam w MLM hahahaha zwyczajny glupek jestes i tyle.@@@ . Tu niczego nie trzeba wmawia膰. To s膮 fakty ;) . . @@@skoro tak mowisz to niech ci bedzie. A ja dalej bede robil swoje i zarabial kase. I nic na to nie poradzisz szary czlowieczku.@@@ . Na pewno w ko艅cu zarobisz na swojego mercedesa z komisu. Ty nie b臋dziesz zarabia膰 a 偶ebra膰 o kas臋. A to jest spora r贸偶nica. . . @@@to tez nie prawda leszczu@@@ . Dla was jedyn膮 s艂uszn膮 prawd膮 jest to, 偶e MLM jest z******ty. A spr贸buj si臋 z tym nie zgodzi膰 to zaraz Folomeyev lub kt贸ry艣 z jego pacho艂k贸w zacznie ubli偶a膰. . . @@@No ja tez nie zebram wiec o co ci chodzi glupcze.@@@ . W艂a艣nie o to chodzi, 偶e 偶ebrzesz. Wy艂udzasz od znajomych kas臋 za te 艣mieszne kosmetyki oraz pr贸bujesz ich wci膮gn膮膰 do piramidy. To jest 偶ebractwo. . . @@@zazdroscisz bo ty nie zarabiasz w zaden sposob ? hahaha@@@ . Tak jest, na 艣wiecie nikt nie zarabia, tylko MLM-owcy. 100 najbogatszych ludzi na 艣wiecie to te偶 liderzy MLM z mercedesami od FM Group. Na szcz臋艣cie ma艂o kto daje si臋 nabra膰 na te denne teksty produkowane przez forumowych trolli :) . . @@@Ale ja nigdzie nie napisalem ze wierze w cudowne MLMy i mercedesy. Ja tylko napisalem ze zarabiam w MLM bardzo dobre pieniadze i to wszystko. Tak ciezko ci to zrozumiec ?@@@ . Ju偶 widz臋, te "bardzo dobre" pieni膮dze ;) Gdyby tak by艂o, to zajmowa艂by艣 si臋 tym a nie stercza艂 na Kafeterii i pr贸bowa艂 wci膮ga膰 kolejnych frajer贸w do tego interesu :) W MLM wszyscy dobrze zarabiaj膮, a przynajmniej wtedy, gdy pr贸buj膮 zrobi膰 dobre wra偶enie na swej przysz艂ej ofierze :) Wierzysz w mercedesy i cudowne plany marketingowe. Sam to przyznawa艂e艣 wielokrotnie. Da艂e艣 si臋 nabi膰 w butelk臋 i za choler臋 nie chcesz si臋 do tego przyzna膰.

Udost臋pnij ten post

@@@A ty ile razy powtarzasz na tym forum swoje brednie ? zastanow sie. W kazdym komentarzu glupoty piszesz.@@@ . Ja pisz臋 prawd臋, to ty opowiadasz brednie zas艂yszane podczas szkolenia. . . @@@I w tej chwili dziesiatki tysiecy ludzi na calym swiecie smieje ci sie w twarz@@@ . Dziesi膮tki tysi臋cy :D hahaha 7 miliard贸w ludzi na 艣wiecie, wi臋c tych mlm-owskich przyg艂up贸w jest tylko ma艂a garstka :D Poza tym oni nie 艣miej膮 si臋 w twarz tylko robi膮 dobr膮 min臋 do z艂ej gry :) Wdepn臋li w gowno, wi臋c nie chc膮 z niego szybko wyj艣膰, 偶eby nie traci膰 twarzy przed znajomymi :) . . @@@Mowie tu o ludziach ktorzy zarabiaja swietne pieniadze w MLM. Biorac pod uwage taki FM to wszyscy od poziomu per艂owej orchidei smieja sie z ciebie.@@@ . Chyba z ciebie si臋 艣miej膮, 偶e jeste艣 taki naiwny i w to wierzysz ;) Masz nie藕le wyprany m贸zg podczas szkolenia. :D . . @@@fakty przez bardzo male f. A do tego z twojej d**y. inaczej brednie.@@@ . Mo偶esz dalej przek艂amywa膰 rzeczywisto艣膰 durny mlm-ku ale taka jest prawda. Dalej r贸b dobr膮 min臋 do z艂ej gry :D . . @@@Myslisz ze jak w kazdym komentarzu bedziesz wmawial mi klamstwo to inni ludzie tobie uwierza ? hahahah naiwniaku. Dalem sie nabic w butelke ? skoro zarabiam kase to jakim sposobem dalem sie nabic w butelke. Smieszny jestes@@@ . Ja niczego nie wmawiam, po prostu pisz臋 prawd臋. Da艂e艣 si臋 wci膮gn膮膰 w tej pseudo biznes i teraz pewnie tego 偶a艂ujesz ale za choler臋 nie chcesz si臋 do tego przyzna膰 ;) Mnie tam nikt nie musi wierzy膰 ale jak wida膰 ludzie s膮 w miar臋 ogarni臋ci i nie daj膮 si臋 nabra膰 na te wasze mlm-owskie bajeczki ;) . . @@@To tylko twoje zdanie. Do tego nieprawdziwe.@@@ . Chcia艂by艣, 偶eby tak by艂o ale niestety musisz pogodzi膰 si臋 z prawd膮 ;) . . @@@Siedze na kafe bo chce i mam na to czas. Po drugie nigdy na kafe nikogo nie probowalem wciagnac do MLM.@@@ . Ca艂y czas pr贸bujesz, bo na tym polega ten pseudo biznes. Piramida finansowa MLM. Masz tyle czasu, bo jeste艣 bezrobotnym nieudacznikiem 偶yciowym, szukaj膮cym szcz臋艣cia w MLM ;) . . @@@ go艣膰 "MLM to sciema smiech.gif ludzie" . sam jestes sciema :D@@@ . To jest w艂a艣nie podstaw贸wkowy poziom MLM. A jeszcze wczoraj pewien akwizytorek pr贸bowa艂 mnie wm贸wi膰, 偶e ja tak robi臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ty sie znowu plujesz elcamillo. Myslisz ze jestes w stanie mnie zagi膮膰 jakimkolwiek komentarzem ? hahahaha chyba w twoich marzeniach. Ale probowac mozesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafa艂 Ruszkiewicz
@wybieram mlm - je艣li ju偶 chcesz wybiera膰 MLM to musisz zna膰 zasady gospodarki, ekonomi i zna膰 tok my艣lenia Przedsi臋biorcy i ci膮g艂a nauka marketingu i sprzeda偶y, bez tego ani rusz. . Co do jako艣ci produkt贸w w jakimkolwiek MLM.....jak nie kupisz to si臋 nie przekonasz. To wszystko. . Co do ceny tych produkt贸w....ceny te s膮 dla klasy 艣redniej, nie dla biednych. Brutalne ale prawdziwe. . Nie musz臋 chyba wspomina膰, 偶e nie trzeba lubi膰 wszystkich produkt贸w z danej firmy MLM, bo w ko艅cu: "Dla Ka偶dego Co艣 Dobrego" si臋 znajdzie, we藕my np. BMW - przecie偶 nie ka偶dy model BMW nam si臋 podoba i z tego powodu nie m贸wimy, 偶e sprzedawcy s膮 oszustami, k艂amcami i naci膮gaczami. Co si臋 dzieje w MLM tak jak @el camillo opisuje, 偶e to k艂amcy, z艂odzieje i oszu艣ci a przecie偶 nie wszystkie produkty b臋d膮 wy艣mienitej jako艣ci tak samo jak produkty Oriflame, Avon, FM GROUP czy Lorealu i Nivei. Zawsze ale to zawsze znajd膮 si臋 Pere艂ki jak i Buble w tych firmach ale czy to pow贸d aby m贸wi膰, 偶e te firmy s膮 takie czy inne ?? . Pozdrawiam Wszystkich :)

Udost臋pnij ten post

@@@hahahaha chyba w twoich marzeniach. Ale probowac mozesz.@@@ . Wybacz, ale moje marzenia to ju偶 moja prywatna sprawa :) I si臋gaj膮 one znacznie dalej, ni偶 dyskusje na kafeterii prowadzone z t臋pym mlm-owskimi trollami :P . . @@@a ty sie znowu plujesz elcamillo. Myslisz ze jestes w stanie mnie zagi膮膰 jakimkolwiek komentarzem@@@ . Sam si臋 plujesz mlm-owski cieciu :) Wcale tak nie my艣l臋. Ja dobrze wiem, 偶e ty b臋dziesz tu siedzie膰 do usranej 艣mierci i spamowa膰, bo jeste艣 nieudacznikiem 偶yciowym i nie masz nic do roboty :) Opu艣cisz swoje stanowisko komputerowe jedynie w sytuacji, gdy kto艣 odetnie ci kabel od Internetu lub PUP przestanie wysy艂a膰 zasi艂ek dla bezrobotnych bo stwierdzi, 偶e jeste艣 艣mierdz膮cym nierobem i naci膮gaczem :D

Udost臋pnij ten post

@Rafa艂 Ruszkiewicz: . @@@je艣li ju偶 chcesz wybiera膰 MLM to musisz zna膰 zasady gospodarki, ekonomi i zna膰 tok my艣lenia Przedsi臋biorcy i ci膮g艂a nauka marketingu i sprzeda偶y, bez tego ani rusz.@@@ . Nie, wystarczy jedynie opowiada膰 ludziom bajki i liczy膰, 偶e kto艣 si臋 na to nabierze. To ca艂a wasza mlm-owska "filozofia" :P . . @@@Co do jako艣ci produkt贸w w jakimkolwiek MLM.....jak nie kupisz to si臋 nie przekonasz. To wszystko@@@ . I w艂a艣nie w ten spos贸b naci膮gacie ludzi. Jak chcecie przekona膰 do swoich produkt贸w, to powinni艣cie udost臋pnia膰 darmowe pr贸bki albo zatrudnia膰 hostessy w marketach, niech prezentuj膮 ofert臋. Ale mlm-owscy z艂odzieje wol膮 wyci膮gn膮膰 jak najwi臋cej :) . . @@@Co do ceny tych produkt贸w....ceny te s膮 dla klasy 艣redniej, nie dla biednych. Brutalne ale prawdziwe.@@@ . Czyli nie dla was, MLM-owskie 偶ebraki :) . . @@@ "Dla Ka偶dego Co艣 Dobrego" si臋 znajdzie, we藕my np. BMW - przecie偶 nie ka偶dy model BMW nam si臋 podoba i z tego powodu nie m贸wimy, 偶e sprzedawcy s膮 oszustami, k艂amcami i naci膮gaczami.@@@ . A co ma piernik do wiatraka? :D Od kiedy to BMW dystrybuuje swoje samochody poprzez MLM? Wasze por贸wnania s膮 tak 艣mieszne, 偶e a偶 偶a艂osne :P Jak to m贸wi膮, ton膮cy i brzytwy si臋 pochwyci ;) . . @@@Co si臋 dzieje w MLM tak jak @el camillo opisuje, 偶e to k艂amcy, z艂odzieje i oszu艣ci a przecie偶 nie wszystkie produkty b臋d膮 wy艣mienitej jako艣ci tak samo jak produkty Oriflame, Avon, FM GROUP czy Lorealu i Nivei. Zawsze ale to zawsze znajd膮 si臋 Pere艂ki jak i Buble w tych firmach ale czy to pow贸d aby m贸wi膰, 偶e te firmy s膮 takie czy inne ??@@@ , A kto powiedzia艂, 偶e powszechnie uwa偶a si臋 was za oszust贸w z powodu jako艣ci produkt贸w? Tu bardziej chodzi o wasze podst臋pne wci膮ganie ludzi do interesu, na zasadzie piramidy finansowej. Obiecujecie ludziom szukaj膮cym pracy (normalnej pracy, nie 偶adnych biznes贸w) dobrze p艂atn膮 prac臋, niezale偶no艣膰 i inne cuda. Og贸lnie powiecie wszystko, co taka osoba chce us艂ysze膰. A jak jej nie wyjdzie, to i tak us艂yszy "widocznie co艣 藕le robi艂e艣". Tu chodzi tylko o to, 偶eby wci膮gn膮膰 kogo艣 do interesu, sprzeda膰 mu starter i niech molestuje znajomych 偶eby od niego kupowali. Was interesuj膮 jedynie punkty, jakie za niego skasujecie. To jest w艂a艣nie oszustwo. Jak ju偶 piszecie te og艂oszenia na Gumtree, Tablica.pl czy innych darmowych portalach to nie piszcie o "fajnej i dobrze p艂atnej pracy", tylko napiszcie 偶e chodzi o MLM. Ciekawe ile os贸b odpowie na takie og艂oszenie. Pewnie nikt, bo ka偶dy wie, 偶e MLM to gowno :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I kolejne argumenty przeciwko MLM od el camillo. Az smiac sie chce. Jaki z ciebie expert jest wow. ksiazke napisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafa艂 Ruszkiewicz
@Rafa艂 Ruszkiewicz: je艣li ju偶 chcesz wybiera膰 MLM to musisz zna膰 zasady gospodarki, ekonomi i zna膰 tok my艣lenia Przedsi臋biorcy i ci膮g艂a nauka marketingu i sprzeda偶y, bez tego ani rusz.@@@ . @El Camillo - Nie, wystarczy jedynie opowiada膰 ludziom bajki i liczy膰, 偶e kto艣 si臋 na to nabierze. To ca艂a wasza mlm-owska "filozofia" jezyk.gif . . Odp RR - M贸wisz o bajkach.... ale co robisz z pieni臋dzmi, kt贸re zarobisz na etacie ?? oczywi艣cie wydajesz na rachunki, wy偶ywienie, ubrania, auto, dom i na wiele r贸偶nych rzeczy, tak samo jak w MLM. Bajkami w艂a艣nie s膮 te rzeczy, kt贸re wymieni艂em...wiem o co Ci chodzi, 偶e zamiast powiedzie膰 w prost, 偶e trzeba si臋 uczy膰 marketingu, sprzeda偶y, toku my艣lenia przedsi臋biorcy, gospodarki i ekonomi - to taki dystrybutor gada o tych wszystkich marzeniach...zgadza si臋 El Camillo i to jest z艂e, jak najbardziej. Dlatego nie wszyscy dystrybutorzy w MLM robi膮 tak jak nale偶y :( . Z drugiej strony jak si臋 dowie taki obywatel, 偶e trzeba si臋 uczy膰: Marketingu, Sprzeda偶y, Gospodarki, Ekonomi, Toku My艣lenia Przedsi臋biorcy, to praktycznie wi臋kszo艣膰 jest przera偶ona, 偶e trzeba si臋 tyle uczy膰, bo my艣leli, 偶e biznes to cud mi贸d orzeszki. * * RR@@@Co do jako艣ci produkt贸w w jakimkolwiek MLM.....jak nie kupisz to si臋 nie przekonasz. To wszystko@@@ . @El Camillo - I w艂a艣nie w ten spos贸b naci膮gacie ludzi. Jak chcecie przekona膰 do swoich produkt贸w, to powinni艣cie udost臋pnia膰 darmowe pr贸bki albo zatrudnia膰 hostessy w marketach, niech prezentuj膮 ofert臋. Ale mlm-owscy z艂odzieje wol膮 wyci膮gn膮膰 jak najwi臋cej usmiech.gif . . Odp RR - i zn贸w musz臋 si臋 z tob膮 zgodzi膰 El Camillo, 偶e aby przekona膰 ludzi trzeba mie膰 jakie艣 darmowe pr贸bki...niestety nie wszyscy w ten spos贸b dzia艂aj膮 :( i to jest dystrybutor, kt贸ry jeszcze nie pozna艂 zasad dzia艂ania etycznego i biznesowego :/, s膮 tzw = Zieloni Jak Trawa Na Wiosn臋. Na hostessy niestety nikogo nie sta膰 na samym pocz膮tku dzia艂ania w MLM, jest wi臋kszy nacisk aby by膰 tak膮 hostessa osobi艣cie (je艣li kto艣 chce, Tzw - Akwizytor) . Du偶y nacisk w MLM jest na to aby te produkty u偶ywa膰 na w艂asny u偶ytek. Je艣li kto艣 sprzedaje to te偶 mo偶e to robi膰. * * @@@ RR - "Dla Ka偶dego Co艣 Dobrego" si臋 znajdzie, we藕my np. BMW - przecie偶 nie ka偶dy model BMW nam si臋 podoba i z tego powodu nie m贸wimy, 偶e sprzedawcy s膮 oszustami, k艂amcami i naci膮gaczami.@@@ . @El Camillo - A co ma piernik do wiatraka? smiech.gif Od kiedy to BMW dystrybuuje swoje samochody poprzez MLM? Wasze por贸wnania s膮 tak 艣mieszne, 偶e a偶 偶a艂osne jezyk.gif Jak to m贸wi膮, ton膮cy i brzytwy si臋 pochwyci oczko.gif . . Odp RR - Nie chodzi o to, 偶e BMW dystrybuuje auta w taki spos贸b, bo tak nie robi. BMW podpisuje kontrakt z jak膮艣 firm膮 MLM na zasadach leasingu (tylko wtedy kiedy dystrybutora sta膰 na sp艂at臋 leasingu) a potem firma jaka艣 z MLM podpisuje kontrakt z dystrybutorem, kt贸ry b臋dzie p艂aci膰 leasing przez 4 lata. . Chodzi o to, 偶e BMW ma R贸偶ne Modele aut i to co komu si臋 spodoba, to to kupuje. Z tego powodu, 偶e ka偶demu co艣 innego si臋 podoba to kupuje BMW Kombi albo Hatchback, np: Podoba Ci si臋 BMW Hatchback a Kombi Nie - to chyba z tego powodu nie wyzywasz Firmy BMW i Sprzedawc贸w od oszust贸w, k艂amc贸w i z艂odziei ??. Z perfumami jest podobnie: kupujesz taki perfum jaki Ci si臋 podoba :) a reszt臋 perfum zostawiasz w spokoju. . CDN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafa艂 Ruszkiewicz
Odp RR - Nie wiem kto powiedzia艂, 偶e powszechnie uwa偶a nas si臋 za oszust贸w z powodu jako艣ci produkt贸w. Pami臋tajmy, 偶e jako艣膰 produkt贸w ka偶dy z nas okre艣la na swojej w艂asnej opinii, np: Mnie si臋 podoba zapach Wanilii, Tobie za艣 mo偶e nie pasowa膰 ten zapach...dodajmy do tego dystrybutora = Zielonego Jak trawa Na Wiosn臋 i powie z lekkim oburzeniem...Ale jak Ci si臋 mo偶e nie podoba膰 zapach Wanilii ??...ty za艣 ju偶 sobie pomy艣la艂e艣...Ha - co za patafian, pr贸buje mi wcisn膮膰 to badziewie i do tego jest oburzony, zaraz mu powiem co my艣l臋.... No i m贸wisz: Do widzenia panu, juz si臋 nas艂ucha艂em i tego badziewia nie kupie, 呕-E-G-N-A-M !!!!! (trzask drzwiami). . W ten oto spos贸b powsta艂a negatywna opinia o MLM, bo dystrybutor si臋 oburzy艂 :P . Piramida Finansowa - Ka偶da firma ma struktur臋 piramidy. Na szczycie Prezes na dole Etatowiec. Ka偶da firma ma hierarchie a to znaczy, 偶e im wy偶ej w hierarchii tym mniej ludzi, kt贸rzy zarabiaj膮 coraz wi臋cej. Tak samo jest w MLM, dlatego w interesie Sponsora jest to aby wprowadzona osoba jak najszybciej osi膮gn臋艂a zarobki. Najlepsze jest to, 偶e jak ta osoba Ni偶ej od sponsora nie zarabia to sponsor te偶 Nie Zarabia :) . Odno艣nie molestowania znajomych - dodajmy do tego dystrybutora MLM = Zielonego Jak Trawa Na Wiosn臋: no i mamy katastrof臋. Sponsor tego dystrybutora nie przekaza艂 ca艂ej wiedzy jak to robi膰 aby nikogo nie molestowa膰. Cz臋sto jest te偶 tak, 偶e dystrybutor nie s艂ucha sponsora i robi po swojemu...no i mamy katastrof臋 :P . Odno艣nie Pracy MLM: to jest praca ale nie na zasadach etatu. Owszem, MLM ma troche z Przedstawiciela Handlowego, niestety trzeba do tego do艂o偶y膰 Tok My艣lenia Przedsi臋biorcy i mamy po艂膮czenie Chandlu z Biznesem. MLM jest fajny ale tylko dla nielicznych a dok艂adniej dla tych co ju偶 maj膮 dosy膰 etatu i maj膮 ch臋膰 uczenia si臋 Marketingu i Sprzeda偶y przez ca艂e swoje 偶ycie. . Zarobki MLM: Zarobki zaczynaj膮 si臋 od "ZERA" (w dos艂ownym znaczeniu), ze wzgl臋du na elementy biznesu a ko艅cz膮 si臋 wtedy kiedy ustalisz pr贸g, np: 100 000 z艂/m. Potem mo偶esz w 100% pom贸c innym osi膮gn膮膰 ten pu艂ap albo "prawie" nic nie robi膰. To jest wyb贸r. * * Pozdrawiam Wszystkich :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rafal daremny twoj trud. El camillo i tak wie swoje. Od dawna karmi kazdego swoimi madrosciami. Az mnie smiech ogarnia.

Udost臋pnij ten post

@Rafa艂 Ruszkiewicz: . @@@Odp RR - M贸wisz o bajkach.... ale co robisz z pieni臋dzmi, kt贸re zarobisz na etacie ?? oczywi艣cie wydajesz na rachunki, wy偶ywienie, ubrania, auto, dom i na wiele r贸偶nych rzeczy, tak samo jak w MLM. Bajkami w艂a艣nie s膮 te rzeczy, kt贸re wymieni艂em...wiem o co Ci chodzi, 偶e zamiast powiedzie膰 w prost, 偶e trzeba si臋 uczy膰 marketingu, sprzeda偶y, toku my艣lenia przedsi臋biorcy, gospodarki i ekonomi - to taki dystrybutor gada o tych wszystkich marzeniach...zgadza si臋 El Camillo i to jest z艂e, jak najbardziej. Dlatego nie wszyscy dystrybutorzy w MLM robi膮 tak jak nale偶y @@@ . Podstawowa zasada MLM - zawsze winny jest z艂y dystrybutor :) Nawet, je艣li oferta firmy jest do d**y to i tak win臋 za to ponosi niedobry konsultant ;) . . @@@Z drugiej strony jak si臋 dowie taki obywatel, 偶e trzeba si臋 uczy膰: Marketingu, Sprzeda偶y, Gospodarki, Ekonomi, Toku My艣lenia Przedsi臋biorcy, to praktycznie wi臋kszo艣膰 jest przera偶ona, 偶e trzeba si臋 tyle uczy膰, bo my艣leli, 偶e biznes to cud mi贸d orzeszki.@@@ . Tylko problem w tym, 偶e oni wcale nie chcieli 偶adnych biznes贸w a normaln膮 prac臋. To wy podst臋pnie wabicie ludzi poszukuj膮cych pracy, zamieszczaj膮c og艂oszenia o prac臋 na darmowych portalach i nie informujecie o co chodzi. Napiszcie wprost, 偶e chodzi o MLM - pewnie tylko 1% odpowiedzia艂by na takie og艂oszenie. A jak napiszecie "fajna praca, du偶e mo偶liwo艣ci, wysokie zarobki" itd. to prawie ka偶dy zadzwoni. . . @@@Odp RR - i zn贸w musz臋 si臋 z tob膮 zgodzi膰 El Camillo, 偶e aby przekona膰 ludzi trzeba mie膰 jakie艣 darmowe pr贸bki...niestety nie wszyscy w ten spos贸b dzia艂aj膮 i to jest dystrybutor, kt贸ry jeszcze nie pozna艂 zasad dzia艂ania etycznego i biznesowego :/, s膮 tzw = Zieloni Jak Trawa Na Wiosn臋@@@ . Znowu winny jest ten "z艂y" dystrybutor :) A dlaczego firma nie udost臋pni mu takich pr贸bek i innych materia艂贸w promocyjnych? Za wszystko trzeba p艂aci膰 a przecie偶 to powinno by膰 w interesie firmy, 偶eby jak najlepiej przedstawi膰 swoja ofert臋. Firma doi swoich konsultant贸w na czym si臋 tylko da a te g艂upki jeszcze si臋 ciesz膮 jak dzieci, 偶e s膮 dymani bez myd艂a :P . . @@@hostessy niestety nikogo nie sta膰 na samym pocz膮tku dzia艂ania w MLM, jest wi臋kszy nacisk aby by膰 tak膮 hostessa osobi艣cie (je艣li kto艣 chce, Tzw - Akwizytor@@@ . To dlaczego firma nie zatrudni takich dziewczyn do promocji? Przecie偶 to w艂a艣nie firmie MLM powinno zale偶e膰 na sprzeda偶y swoich produkt贸w. Dystrybutor jest tylko po艣rednikiem. Firma sprytnie przerzuca odpowiedzialno艣膰 za wyniki na dystrybutora. Jak co艣 nie idzie, to jego wina. To jest w艂a艣nie MLM-owskie z艂odziejstwo i kr臋tactwo. . . @@@Du偶y nacisk w MLM jest na to aby te produkty u偶ywa膰 na w艂asny u偶ytek. Je艣li kto艣 sprzedaje to te偶 mo偶e to robi膰.@@@ . Dzi臋kuj臋 za pozwolenie :P Normalnie nie 艣mia艂bym o to prosi膰 :P To jest w艂a艣nie manipulacja. Musisz kupowa膰 produkty, kt贸rych normalnie by艣 nie kupi艂, tylko po to, 偶eby wyrobi膰 sobie punkty. Temu w艂a艣nie s艂u偶y pranie m贸zgu podczas szkolenia. . . @@@Nie chodzi o to, 偶e BMW dystrybuuje auta w taki spos贸b, bo tak nie robi@@@ . No to po jak膮 choler臋 tak piszesz? 艢mieszne s膮 te wasze por贸wnania. Kompletnie nietrafione. . . @@@BMW podpisuje kontrakt z jak膮艣 firm膮 MLM na zasadach leasingu (tylko wtedy kiedy dystrybutora sta膰 na sp艂at臋 leasingu) a potem firma jaka艣 z MLM podpisuje kontrakt z dystrybutorem, kt贸ry b臋dzie p艂aci膰 leasing przez 4 lata.@@@ . To jaki sens ma wasze s艂odkie pierdzenie, 偶e rozdajecie mercedesy? Nic nie rozdajecie. Dystrybutor sam musi sobie sp艂aca膰 to auto, wi臋c nic na tym nie zyskuje. Jak bym chcia艂 mie膰 mercedesa, BMW czy jaki艣 inny samoch贸d to mog臋 p贸j艣膰 do salonu i wzi膮膰 go sobie a p贸藕niej sp艂aca膰 raty przez okre艣lony czas. Nie potrzebuj臋 do tego 偶adnej cudownej firmy MLM. To s艂u偶y naci膮ganiu ludzi. Bajki o mercedesach z MLM s膮 potrzebne, do mamienia naiwniak贸w, 偶eby uwierzyli w cudowne plany marketingowe. , , @@@Chodzi o to, 偶e BMW ma R贸偶ne Modele aut i to co komu si臋 spodoba, to to kupuje. Z tego powodu, 偶e ka偶demu co艣 innego si臋 podoba to kupuje BMW Kombi albo Hatchback,@@@ . Wow! :D Dopiero teraz to zauwa偶y艂e艣? Jeste艣 spostrzegawczy :P Przecie偶 ka偶dy koncern samochodowy w swojej ofercie ma kilka modeli samochod贸w. Przecie偶 nikt nie sprzedaje tylko jednego auta. To nie MLM, 偶e oferuj膮 jakie艣 badziewne kosmetyki czy kaw臋 i ka偶demu trzeba to wciska膰 ;)

Udost臋pnij ten post

@Rafa艂 Ruszkiewicz: . @@@ Podoba Ci si臋 BMW Hatchback a Kombi Nie - to chyba z tego powodu nie wyzywasz Firmy BMW i Sprzedawc贸w od oszust贸w, k艂amc贸w i z艂odziei ??. Z perfumami jest podobnie: kupujesz taki perfum jaki Ci si臋 podoba usmiech.gif a reszt臋 perfum zostawiasz w spokoju@@@ . Nie ruszam waszych perfum, mam je gdzie艣 ;) I naprawd臋 nie rozumiem, co ci si臋 ubzdura艂o z tym oskar偶aniem sprzedawc贸w BMW o k艂amstwo i oszustwo. To chyba kolejne MLM-owskie urojenie. Ja niczego takiego nie powiedzia艂em. Wy zawsze uciekacie od odpowiedzialno艣ci za swoje s艂owa. . . @@@Nie wiem kto powiedzia艂, 偶e powszechnie uwa偶a nas si臋 za oszust贸w z powodu jako艣ci produkt贸w@@@ . Ty to powiedzia艂e艣 osio艂ku :) Ja tylko odpowiedzia艂em, 偶e wcale nie chodzi tu o jako艣膰 produkt贸w, tylko o wasze zachowanie. O podst臋pne werbowanie i mieszanie ludziom w g艂owach. To jest kr臋tactwo. . . @@@Pami臋tajmy, 偶e jako艣膰 produkt贸w ka偶dy z nas okre艣la na swojej w艂asnej opinii, np: Mnie si臋 podoba zapach Wanilii, Tobie za艣 mo偶e nie pasowa膰 ten zapach...dodajmy do tego dystrybutora = Zielonego Jak trawa Na Wiosn臋 i powie z lekkim oburzeniem...Ale jak Ci si臋 mo偶e nie podoba膰 zapach Wanilii ??...ty za艣 ju偶 sobie pomy艣la艂e艣...Ha - co za patafian, pr贸buje mi wcisn膮膰 to badziewie i do tego jest oburzony, zaraz mu powiem co my艣l臋.... No i m贸wisz: Do widzenia panu, juz si臋 nas艂ucha艂em i tego badziewia nie kupie, 呕-E-G-N-A-M !!!!! (trzask drzwiami).@@@ . Tu nie chodzi o to, co si臋 komu podoba, a o upierdliwo艣膰 MLM-owc贸w. I o przekonanie, 偶e nale偶y sprzedawa膰 tylko produkty jedynej s艂usznej firmy. . . @@@W ten oto spos贸b powsta艂a negatywna opinia o MLM, bo dystrybutor si臋 oburzy艂@@@ . Nie, tutaj nie chodzi o jakiego艣 obra偶onego dystrybutora a o ca艂okszta艂t i spos贸b dystrybucji w MLM. Gdyby艣cie p艂acili swoim konsultantom nie za ilo艣膰 sprzedanych produkt贸w a np. stawk臋 godzinow膮 to oni nie musieliby tak nachalnie molestowa膰 ludzi, 偶eby tylko sprzeda膰 troch臋 towar贸w. I sama firma te偶 zyska艂aby na tym (przynajmniej wizerunkowo). My艣l臋, 偶e ludzie ch臋tniej si臋galiby po te produkty i te偶 opinia o ca艂ej bran偶y MLM by艂aby znacznie lepsza. Ale skoro wy wolicie robi膰 z siebie g艂upk贸w i udawa膰, 偶e nic si臋 nie dzieje to ju偶 wasza sprawa. 呕ycze powodzenia :D . . @@@Ka偶da firma ma struktur臋 piramidy. Na szczycie Prezes na dole Etatowiec. Ka偶da firma ma hierarchie a to znaczy, 偶e im wy偶ej w hierarchii tym mniej ludzi, kt贸rzy zarabiaj膮 coraz wi臋cej. Tak samo jest w MLM@@@ . Nieprawda. W ka偶dej normalnej firmie pracownicy nie dop艂acaj膮 do interesu (jak to si臋 robi w MLM z katalogami czy starterami) i maj膮 zagwarantowane miesi臋czne wynagrodzenie, wi臋c nie ma ryzyka, 偶e mimo pracy nic nie zarobi膮. Z kolei w MLM mo偶na pracowa膰 i stara膰 si臋 a mimo tego nic nie zarobi膰 - bo np. nikt nie chce kupowa膰 oferowanych produkt贸w. Taka r贸偶nica. . . @@@dlatego w interesie Sponsora jest to aby wprowadzona osoba jak najszybciej osi膮gn臋艂a zarobki. Najlepsze jest to, 偶e jak ta osoba Ni偶ej od sponsora nie zarabia to sponsor te偶 Nie Zarabia @@@ . I to jest w艂a艣nie oszustwo. Dlatego stosuje si臋 te wszystkie szkolenia i spotkania 偶eby takiego dystrybutorka og艂upi膰, bo jak ka偶demu b臋dzie wciska膰 te produkty, to jest wi臋ksza szansa, 偶e co艣 sprzeda. I nawet osoba nad nim zarobi jakie艣 punkty. . . @@@Odno艣nie molestowania znajomych - dodajmy do tego dystrybutora MLM = Zielonego Jak Trawa Na Wiosn臋: no i mamy katastrof臋. Sponsor tego dystrybutora nie przekaza艂 ca艂ej wiedzy jak to robi膰 aby nikogo nie molestowa膰. Cz臋sto jest te偶 tak, 偶e dystrybutor nie s艂ucha sponsora i robi po swojemu...no i mamy katastrof臋@@@ . To nie jest 偶adna katastrofa tylko rzeczywisto艣膰. A molestowanie jest tylko metafor膮. Wy w r贸偶ny spos贸b manipulujecie lud藕mi. Bo chyba nie wm贸wisz mi, 偶e dzwonienie do osoby, kt贸rej nie widzia艂o si臋 od ponad roku w celu wci膮gni臋cia j膮 w jaki艣 "super biznes" nie jest n臋kaniem? :) . . @@@po艂膮czenie Chandlu z Biznesem@@@ . :D hahahaha To jest w艂a艣nie poziom MLM :D Wida膰, 偶e tam id膮 same nieuki, kt贸re cudem uko艅czy艂y szko艂臋 :) . . @@@Odno艣nie Pracy MLM: to jest praca ale nie na zasadach etatu.@@@ . To si臋 zdecydujcie. Raz m贸wicie, 偶e to jest praca, innym razem 偶e to wsp贸艂praca a jeszcze innym 偶e MLM to biznes. Jednym s艂owem ka偶demu wm贸wicie to co on chce us艂ysze膰.

Udost臋pnij ten post

@Rafa艂 Ruszkiewicz: . @@@ Owszem, MLM ma troche z Przedstawiciela Handlowego, niestety trzeba do tego do艂o偶y膰 Tok My艣lenia Przedsi臋biorcy i mamy po艂膮czenie Chandlu z Biznesem.@@@ . Oj nie, bycie dystrybutorem MLM jest znacznie gorsze od przedstawiciela handlowego. Tu nic nie jest gwarantowane a wszystko ryzykujesz swoimi w艂asnymi pieni臋dzmi. I do tego brak jakichkolwiek 艣wiadcze艅. To takie bycie bezrobotnym i struganie wielkiego biznesmena ;) . . @@@MLM jest fajny ale tylko dla nielicznych a dok艂adniej dla tych co ju偶 maj膮 dosy膰 etatu i maj膮 ch臋膰 uczenia si臋 Marketingu i Sprzeda偶y przez ca艂e swoje 偶ycie.@@@ . Czyli dla tych, kt贸rym si臋 bardzo nudzi i nie maj膮 co ze sob膮 zrobi膰. Normalny cz艂owiek w pewnym wieku planuje si臋 ustatkowa膰, mie膰 zapewniony byt. Cho膰by po to, 偶eby nie musie膰 uczy膰 si臋 przez reszt臋 偶ycia. No ale jak si臋 jest podatnym na manipulacje, to wpadnie si臋 w sid艂a MLM-u i p贸藕niej udaje si臋 zadowolonego z 偶ycia 偶ebraka mieni膮cego sie biznesmenem :D . . @@@Zarobki MLM: Zarobki zaczynaj膮 si臋 od "ZERA" (w dos艂ownym znaczeniu@@@ . I to jest w艂a艣nie zasadniczy pow贸d, dla kt贸rego nie warto zaprz膮ta膰 sobie g艂owy tym biznesem a la Ferdynand Kiepski. Po艣wi臋cisz sw贸j czas, wydasz pieni膮dze a p贸藕niej i tak nic z tego nie masz. . . @@@ze wzgl臋du na elementy biznesu a ko艅cz膮 si臋 wtedy kiedy ustalisz pr贸g, np: 100 000 z艂/m. Potem mo偶esz w 100% pom贸c innym osi膮gn膮膰 ten pu艂ap albo "prawie" nic nie robi膰. To jest wyb贸r.@@@ . 100 000 z艂 miesi臋cznie w MLM-ku :D hahaha wi臋kszych g艂upot chyba nawet nie opowiadaj膮 na szkoleniach :) 100 kawa艂k贸w to ty nie zarobisz w tym pseudo biznesie nawet przez 5 lat a nie m贸wi膮c o jednym miesi膮cu. Mo偶e 藕le dos艂ysza艂e艣, by膰 mo偶e nie chodzi艂o o pieni膮dze a o jakie艣 punkty, kt贸re mo偶esz wymieni膰 na darmowe kosmetyki czy inne szajsy. Takich punkt贸w mo偶esz zarobi膰 nawet milion a i tak gowno z tego masz :D

Udost臋pnij ten post

@go艣膰: . @@@ Jaki z ciebie expert jest wow. ksiazke napisz. @@@ . Sam napisz ksi膮偶k臋 pt. "Jak zrobi膰 z siebie g艂upka przed znajomymi.Biznesmeni z MLMczyli ". To b臋dzie historia z 偶ycia wzi臋ta :) . . @@@ I kolejne argumenty przeciwko MLM od el camillo. Az smiac sie chce. @@@ . Mo偶esz si臋 艣mia膰, ale z w艂asnej g艂upoty t臋py mlm-ku ;) Wiesz, 偶e mam racj臋 ale strasznie ci臋 to boli i nie chcesz tego przyzna膰. . . @@@Rafal daremny twoj trud. El camillo i tak wie swoje. Od dawna karmi kazdego swoimi madrosciami. Az mnie smiech ogarnia.@@@ . A ty ci膮gle pr贸bujesz nas nakarmi膰 swoimi mlm-owskimi wypocinami, cho膰 my ci膮gle konsekwentnie odmawiamy przyswojenia tych bujd. S艂abo wychodzi ci to og艂upianie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kolejne brednie el camillo. Pewnie nie warte uwagi. Szkoda tracic czas na czytanie tych bzdur.

Udost臋pnij ten post