Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn, ktore maja sponsorow

Polecane posty

W tej grze nie mam szans - albo wyjde na dziwke, bo zyje na koszt faceta, albo za darmowa naiwniaczke :) I zawsze sie do czegos przyczepisz, wiec moze oszczedzmy sobie tego, jestem w bardzo zdrowym zwiazku, gdzie nikt nikogo nie wykorzystuje. To wrecz nudny zwiazek, spedzamy prawie caly czas razem i znamy sie jak lyse konie.

Gość gośćwawa
nouvelle95, Skąd wiesz jak wygląda mój związek? Idąc tym tokiem rozumowania to każda dziewczyna, która sypia z facetem za darmo jest naiwniarą... Jestem z nim, bo się zakochałam, to chyba normalne,że mam potrzebę posiadania bliskiej osoby. Odłożyłam 50 tys złotych, jakbym zacisnela pasa to byloby duzo wiecej, ale prowadzę zbyt imprezowy tryb życia i nie lubie oszczędzać.

Gość gość
@te verde, a może się pochwalisz co chociaż dostajesz? pewnie tylko jego skarpety do prania :D @gośćwawa no to nieźle, długo musiałaś odkładać? to ile dostajesz od tego sponsora? a on Ci nie wystarcza, że musisz mieć jeszcze chłopaka który pewnie na Tobie żeruje?

Naprawde nie wiesz, po co ludzie wchodza w zwiazki? No nie wiem, moze to ja jestem anachroniczna i myslalam, ze innym tez o milosc chodzi. A w praktyce dostaje tyle, co on, dzielimy zycie, pieniadze, obowiazki, i mamy ogolnie pojeta bliskosc drugiego czlowieka, w zasadzie bardziej na moich zasadach, niz jego :P W zasadzie chyba o tyle mam lepiej, ze on mnie wozi, bo jest lepszym kierowca.

Gość gość
Bywają faceci, którzy wykorzystują kobiety, bywają kobiety, które wykorzystują facetów. Na szczęście bywają też NORMALNI ludzie budujący NORMALNE związki oparte na uczuciach. Co do samego sponsoringu, też kiedyś chciałam mieć sponsora ale jak się umówiliśmy na seks to się wycofałam. Nie mogłam, mimo kłopotów z kasą. Wolę mieć normalny związek.

Gość gośćwawa
Zaczełam odkładać kasę 2-3 lata temu, nie mam od sponsora stałej pensji, zapewnia mi mieszkanie, płaci za szkołe, plus do reki wpada mi miesiecznie jakies 5 tys. Nie chodzi o to,że sponsor mi nie wystarcza, zakochałam sie,mimo,ze tego nie chciałam i nie planowałam. Chłopak mnie nie wykorzystuje, ma swoje pieniądze, nie jestem frajerką,żeby go utrzymywać.

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami..

Gość gośćwawa
Ja wiem,ze jestem d***** i nawet tego specjalnie nie ukrywam.

Gość gość
ja nie wierze że on cię kocha ...bez przesady, żaden normalny facet nie tolerowałby bycia rogaczem

Gość gośćwawa
Ja wierze,ze mnie kocha, ale przeciez nic nie moze zrobic.

Gość gość
jesli cie kocha, to jest jakis nienormalny, jak to nie może nic zrobic, niech jedzie za granice do roboty, odłozy kase. nie musi tyrac w polsce za grosze. jakby cie kochał to by tak właśnie zrobił. a tak przyłazi do twojego mieszkania które ty opłacasz tyłkiem, na dodatek ma seks za darmo. fujjjjjjjjj, c***a nie mężczyzna...i sam fakt ze godzi sie na taki układ, jakby nie miał jaj dosłownie

Gość gośćwawa
Nie zarabia groszy, jak na młodego chłopaka ma nienajgorszą pensję, nie chce,żeby nigdzie wyjezdzal, bo bym tęskniła. Poza tym nie jestem w takiej sytuacji finansowej,żebym musiala mieć sponsora, po prostu lubię żyć ponad stan i jestem leniwa.

Gość gość
@te verde Ty po prostu jesteś naiwna... wierzysz w związki i tzw miłość bo Ci tak Twoj misiaczek powiedział? :o i co z tego, że Cię wozi? jakbyś miała sponsora to byś jezdziła taksówkami i by Ci jeszcze sporo zostało :D @gośćwawa świetnie się ustawiłaś, podziwiam :) ile lat ma Twój sponsor? Pewnie musisz wyglądać jak modelka

Gość gośćwawa
Nie wyglądam jak modelka,ale mam powodzenie. Mój sponsor ma 33 lata.

Gość gość
no tak, są ludzyie których sie nie powinno pfóbowac zrozumiec.ty masz zrytą banie, twój chłoptas także. pasujecie do siebie.

Gość gość
Ja też mam pytanie: Co takie dziewczyny sprzedają ?

Gość gośćwawa
Seks i towarzystwo.

Gość gość
za jaką szkole ci placi?

Gość gość
ale w sensie, że same sobie robią za sutenera ?

Gość gość
nie ważne że bedziesz po studiach, jestes patologia i twój chłopak takze.wiesz co, znałam już takie osoby, takie zwiazki, żle sie skończyły, nie jesteś od nich lepsza, oni wydawali te kase na narkotyki , alkohol i dostatnie życie,ty może na studia także. ci chłoptasie ...znajomi smaili sie z nich za plecami, że sa rogaczami...te laski z czasem stały sie chorobliwie zazdrosne,a ci chłoptasie nie wytrzymali tego , że byli w trójkacie i zaczeli je zdradzac....żyjesz iluzją...

Gość gość
Wszystkie laski, które mają sponsorów to k***y. A najlepsze są ich gadki w stylu ja się szanuję i nie daję każdemu jak d***** :D Nie, nie k***wki. Nie szanujecie się. Mało tego, jesteście gorsze od zawodowej prostytutki :)

Gość gośćwawa
Dlaczego jestem gorsza od zawodowej prostytutki? Nie mam sutenera, nikt na mnie nie zarabia. Ja nie p*****le,ze sie szanuję, raczej cenię, dam prawie każdemu, jesli dobrze zapłaci. Dlaczego miałabym być chorobliwie zazdrosna?

Gość gosczdaleka
1) Nie narzekam 2) 1 3) Kino, restauracje, pokazywanie sie publicznie, mieszkanie razem i oczywiscie seks. 4) Tak, szanuje mnie. Dla swiata uchodzimy za pare. 5) Tak, jest madrym i milym czlowiekiem. 6) Jak najbardziej bym sie z nim zwiazala. 7) Nie, nie mam chlopaka i poki jestem w "zwiazku sponsorowanym" byc nie zamierzam. 8) Nie mam pojecia kiedy, pewnie za jakies 5-7 lat

Gość gość
chorobliwa zazdrośc to skutek uboczny takieje pracy,po jakims czasie bedziesz wszedzie podejrzewac k******o, nie bedziesz ufac swoim facetom

Gość juz nie naiwna
gość wyżej - facetom nie ufa się z reguły! każdy to zakłamany ***aka :o

Gość gośćwawa
Myślę,że zazdrość to cecha charakteru,a nie kwestia wykonywanej pracy, ja z natury nie jestem zazdrośnica,nie sprawdzam swojego faceta, nie czepiam sie o wyjscia itp. Co nie znaczy,że ufam komukolwiek w 100%, nawet siebie samego nie mozna byc do konca pewnym.

Gość gość
hehe co za ankieta