Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn, ktore maja sponsorow

Polecane posty

Gość gość

1. dobrze wam w tym ukladzie? 2 ilu macie sponsorow? 3. vczy tylko seks, czy rowniez kibo , restauracje itp? 4. czy wasi sponsorowie was szanuja? 5. czy czujecie sympatie do sponsorow? 6/. czy zwiazalybyscie sie ze sponsorem, w normalny zwiazek? 7. czy macie chlopakow, a jesli tak, to czy odczuwacie wyrzuty suimienia, oszukujac ich i sypiajac ze sponsorem? 8. kiedy planujecie skonczyc ze sponsoringiem?

Gość gość
Dla kogo ten wywiad?

Gość gość
Dla obyczajówki

Gość fsfsdsdsdsdsona188888
nie znam żadnej takiej laski a podobno studentki mają sponsorów. sorry, ale naprawdę nie znam. jak dla mnie to jakiś mit

Gość gość
Znasz napewno, ale o tym nie wiesz :)

Gość fsfsdsdsdsdsona188888
nie znam. 95% koleżanek ma chłopaków - w swoim wieku.

Gość gość
Nie musi być bardzo stary, żeby sponsorować

Gość gość
@Dareios a oszukiwanie kobiety pod pretekstem zwiazku żeby mieć seks za darmo to nie k***wstwo? bzykać ładną dziewczynę to byście chcieli, a sami nie dajecie w zamian nic, nawet wierności i uczciwości

Gość gość
ale sponsoring polega na tym, że facet kobietę ***** i wnosi jej za to opłaty ? Tzn. Ty dasz mi d**y a ja Ci dam bilety NBP (teraz już te nowsze, lepiej zabezpieczone) Ja uważam, że Córy Koryntu powinny być opodatkowane i ubezpieczone.

Gość gość
a co, facet ma mieć za darmo? tzn za kłamstwa o miłości?

''bzykać ładną dziewczynę to byście chcieli, a sami nie dajecie w zamian nic, nawet wierności i uczciwości'' Dareios ma jak najbardziej racje, a ty moze przestan sypiac z k***rzami i zacznij szukac normalnego faceta.

Gość gość
@te verde k****arzami nie są tylko ci, co nie mają możliwosci - czyli brzydcy i impotenci. oni nie zdradzą bo nie mają jak, kogo i z kim. cała reszta by tylko bzykała co się nawinie. a ewentualny tzw związek uzależniają od tego, czy kobieta da im d**y. najlepiej jak najszybciej. a co w zamian dajecie? nic, totalnie nic

No ja kobietom nic nie daje, przyznaje sie bez bicia. Nigdy nie bylam zainteresowana kobietami.

Gość gość
@te verde Twój bezpłciowy nick trochę myli... ale przyznasz w takim razie, że oddajesz się za kłamstwa? bo jak "misiaczek" powiedział, że kocha to mu uwierzyłaś? :D

Nie, ja sie w ogole nie 'oddaje', nie rozumiem takiego slownictwa. Lubie seks, wiec kiedy obydwoje mamy na to ochote, robimy to razem. Nie trzeba mi za to placic, ani czulymi slowkami, ani kolacyjkami w drogich restauracjach, nawet dobrym autem mnie nie trzeba wozic. Ale fakt, pisze na watku o dziewczynach majacych sponsorow, wiec nie dziwie sie, ze zalozylas, ze ja tez mam :)

Gość Grube lochy izolować od ludzi
Za kłamstwa i dobre słowo dają :D A na elegancką kobietę, która ładnie pachnie i bierze kaskę od ich "miśków" nie mogą patrzeć :D

Gość gość
@te verde najwidoczniej dałaś się więc zbajerować jakiemuś cwaniaczkowi, który się cieszy że ma za darmo i bez wysiłku :D

Gość gość
@te verde hahaha zabawne :D to ty jesteś darmową zabaweczką. koleś się cieszy, że ma bez wysiłku, a Tyś taka naiwna :D nawet nie musi Cie do kina zaprosić i udawać bo ma całkowicie za darmo :D

Gość gość
nie szanuje dziewczyn, co maja sponsora bo one same sie nie szanuja

Gość gośćwawa
1) było super dopóki się nie zakochałam 2)1 3)nie tylko seks, wychodzimy do pubów, restauracji, jezdzimy na wczasy 4)nie wiem co tak naprawdę o mnie myśli,ale traktuje mnie dobrze 5)lubię go 6)nie wiem 7)mam, mój chłopak wie 8)jak odłożę wystarczająco dużo kasy, czyli za jakies 3-4 lata

Gość gość
Kur*wstwo

gośćwawa, współczuję ci i mózgu, i chłopaka ponoć są, ja słyszałam o dziewczynie ze stosunków międzynarodowych, czyli takie kiepskie kierunki, gdzie są niskie progi punktowe i dostaje się także patologia ze słabo napisaną maturą

Gość gośćwawa
Chłopaka mam cudownego, jak go poznałam to juz mialam sponsora, wiadomo,że mu to nie pasuje,ale nic nie zrobi, może najwyzej odejsć ode mnie. Nie wiem dlaczego współczujesz mi mózgu, przez ten czas,kiedy mam sponsora odlozylam duzo kasy,żeby pozniej nie musiec użerać się z kredytami na mieszkanie, samochód itd

chłopak jest twoim KOLEJNYM klientem, tylko że ma za darmo to, za co twój sponsor płaci, a ty jesteś naiwniarą, która wierzy, że cię kocha, no i cudowny jest, że jeszcze z tobą nie zerwał- to przejaw jego ogromnej miłości.

''@te verde hahaha zabawne smiech.gif to ty jesteś darmową zabaweczką. koleś się cieszy, że ma bez wysiłku, a Tyś taka naiwna smiech.gif nawet nie musi Cie do kina zaprosić i udawać bo ma całkowicie za darmo'' Przepraszam, jestem strasznie zarozumiala i ciagle mysle, ze jestem na tyle znana na kafe, ze wszyscy wiedza, ze jestem w wieloletnim zwiazku, mieszkamy razem. Ciezko w takich warunkach mowic o zapraszaniu do kina.

Gość gość
@te verde to jak mieszkacie razem to w pakiecie pewnie jeszcze mu serwujesz obiady, pierzesz i sprzątasz? :D pięknie sie cwaniaczek ustawił

Gość gość
@nouvelle95 wreszcie mądra osoba w tej dyskusji :) faceci chcą seksu, czemu mają więc go dostawać za kłamstwa o miłości? @gośćwawa, a dlaczego jesteś z tym chłopakiem? przecież nic z niego nie masz, tylko Ci truje d**ę. dużo juz odłożyłas?