Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbior_Wad30

Dla nie szukającej IDEAŁU:)

Polecane posty

Gość Zbior_Wad30

Czy jest jakaś dziewczyna której nie przeszkadzają takie wady u faceta ? - 30 letni kawaler - mieszkający sam bez kota (jeszcze) - zarabiający mniej od średniej krajowej - lekka nadwaga nie spowodowana wielkimi miesniami - studia wyzsze skonczone tylko zaocznie - brak przeszlosci kryminalnej - wolny od zobowiazan zwiazanych z przeszloscia - brak ponadprzecietnych zainteresowan - nie wyjezdza 3 x w roku do Australii - brak białego konia i srebrzystej zbroi Jesli jest jakas dziewczyna ktorej nie przeszkadzaja w/w wady, to może chcesz poznac zupelnie przecietnego "Szaraczka" ? (zanim ten kupi sobie kota, by po pracy móc do kogoś się czasem odezwać)

Gość prawnik Murphyego
idealy nie istnieja jesli juz wyrosles z bajek dla dzieci to powinienes doskonale o tym wiedziec

Gość Zbior_Wad30
Zgadza sie.. Jedyne bajki jakie obecnie zdarza mi sie ogladac, to fragmenty kampanii wyborczych w teleekspresie...

Gość gość
jak dla mnie z opisu wszystko jest ok :), a skad jestes ?:P

Gość Zbior_Wad30
Jest OK ? Wiec moze jest szansa :) Z Górnego Sląska :) a Ty?

Gość gość
dolaczam do pytania, skad piszesz?

Gość gość
czy znalazl by sie chetny na taka 32 lata studia skonczone pracuje fizycznie za granica kot wkrotce brak zobowiazan i przeszlosci kryminalnej brak auta, prawko w trakcie robienia uroda, no coz, w skali 1-10 jakies 4, ale za to chudzielec Mysle za nawet najwiekszy desperat wolalby juz zycie w samotnosci I nie szukam nikogo bo i tak szanse zerowe, napisalam dla dyskusji za duza konkurencja, no chyba ze arab albo facet po 60

Gość Zbior_Wad30
zapomniałem jeszcze dodac, ze pomimo ze nie posiadam przeszłości kryminalnej, to jednak moj wyraz twarzy nadaje sie do obsadzenia jednej z głownych ról w programie kryminalnym 997 :)

Gość Zbior_Wad30
to że żyjesz za granicą jest chyba największym ograniczeniem LOTy są strasznie drogie ;)

Gość woman_next_door
Poznać się zawsze można. :) Może nie od razu plany matrymonialne (bo kto wie czy ludzie się polubią, tego nie da się przewidzieć ;)) Też jestem z Górnego Śląska i się jeszcze nie przestraszyłam :D

Gość Zbior_Wad30
Wolisz zatem sie poznawac na forum czy w jakis inny sposob ? ;)

Gość woman_next_door
Może zostaw maila. Odezwę się ;)

Gość Zbior_Wad30
Prosze bardzo munitez84 @ gmail . com Zapraszam:)

Gość Fenomensklli
Nawet mnie zaciekawil temat,ale jestem 7 lat starsza wiec odpadam w przedbiegach, Dobrze,ze nie mieszkasz z rodzicami.