Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mówią, że Nataia Siwiec jest głupia

Polecane posty

Gość gość

Głupi to jest ten co ma wyższe wykształcenie, zna kilka języków obcych i pracuje za najniższą krajową. A Natalia jest zagadną i inteligentną osobą :)

Gość gość
zaradną miało być :P

Gość gość
masz rację... niestety. pokazywanie d**y i cycków jest bardziej w cenie niż intelekt

Gość gość
Tak, ale gdyby zabrać jej DROGIE ciuchy, z twarzy zniknęłyby operacje plastyczne(które kosztują) to by się nie obroniła. Po prostu.

Gość gość
to straszny pustak i niestety obraz nędzy i bezmyślności współczesnych czasów

Gość Kasztannka
Nie każdy ma odwagę zarabiać w ten sposób , nie każdy chce upubliczniać swoje życie prywatne Rozumiem że ty jesteś taki zaradny/zaradna i tez zarabiasz dużo forsy na niczym ? Jest wiele ludzi którzy mają wykształcenie , znają wiele języków , i zarabiają dużo pieniędzy , o wiele więcej niż ona , i będą zarabiać dłużej , a później dostaną emeryturę Nie można do końca życia robić zdjęć występować w reality show w pogramach zarabiać na show biznesie i urodzie , która w końcu przemija , wiec musi teraz odkładać kase albo mieć plan B na przyszłość To jak kto zarabia , to nie moja sprawa , oczywiście dopóki nie krzywdzi tym nikogo innego Każdy jest kowalem swojego losu Ja mam swoje życie i się nim zajmuje , a nie życiem jakieś Siwiec która mnie obchodzi tyle co każda inna osoba którą codziennie mijam Ja tez mam urodę , fajny ty łek , ale jednak wole skończyć studia w Anglii , znaleźć prace którą kocham i potrafię wykonywać , i na tym zarabiać , a czy tysiące czy miliony to już nie ważne , bo pieniądze nie są moim najwyższym priorytetem