Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszek_smutny

W Polsce ludzie są smutni bo ciężko realizować swoje pasje i hobby

Polecane posty

Gość mateuszek_smutny

przez to ciężko być szczęśliwym człowiekiem zadowolonym i czerpiącym z życia. Wszystko przez kase i niskie zarobki u nas człowiek sie nie rozwija. Sam osobiście od dziecka zawsze chciałem pościgać się autem, ale mnie zwyczajnie na to niestać aby to realizować. Chodzi o takie amatorskie pośmiganie po torach tzw track daye. Mam już 29 lat i dopiero co kupiłem auto za 20 tyś do takiej zabawy, drugą sprawą to nawet nie ma żadnych torów w Polsce poza tym w Poznaniu i małym torze w Toruniu, a te co są to drogo sobie życzą, ale nei ważne i tak musiałbym jechać pół Polski aby sobie poszaleć na torze wydać 500zł aby dojechać potem 500zł na paliwo i 800zł aby wynając tor w kilka osób na cały dzień. Przy zarobkach w granicach 3-4 tyś to nierealne utrzymać mieszkanie, dwa auta i jeszcze zakładać rodzinę dlatego nie dziwie się że ludzie wolą być singlami i realizować swoje hobby i nawet mieszkać u starych bo w takim kraju musimy sobie jakoś radzić :/

Gość gość
Raz w roku mozesz poszalec, zawsze cos. Ludzie jezdza na narty do Austrii a to o wiele dalej.