Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irkazałamana

co sądzicie o związku w którym mężczyzna jest podległy kobiecie.

Polecane posty

Gość sunsao
A ja bym chciała takiego uległego posłusznego faceta. Jak by narozrabiał to bymmu przetrzepała dupkę. Mogłabym się nim opiekować. Nawet nie wyobrażacie sobie jak ciężko o kogoś takiego

Gość gość
Jeżeli uważasz, ż to jest jedyny sposób to lej go w te dupsko, tylko uważaj żebyś mu czegoś nie uszkodziła. Jak się tak facet przełoży z tyłkiem w górze, to jego jąderka mogą oberwać. Kiedyś przez przypadek, w łóżku uderzyłam mojego mena w jajeczka. Jak sobie to przypomnę to cały czas mi go szkoda. Zawył wtedy z bólu i prawie zemdlał. Przestraszyłam się że mu coś zrobiłam. Później, żeby mu ulżyćw cierpieniu wycałowałam jego jąderka. Myślę ż właśnie dzięki tym zabiegom mamy dzisiaj ślicznego, zdrowego synka. Wracając do tematu, uważaj na jego woreczek bo możesz go niechcąccy bardzo skrzywdzić. A ty chyba chcesz go tylko postawić do pionu, a nie się nad nim znęcać.

Gość gość
Bierz kabel od żelazka i heja. Tylko nie daj się nabrać na jego fałszywą skruchę.

Gość gość
Taki uklad zda egzamin pod warunkiem, ze koles lubi byc dominowany. Istnieje tez ryzyko, ze kobieta przestanie szanowac takowego i bedzie traktowala jak smiecia.

Gość gość
O ile to nie prowo, to koles jest pseudo ulegly, bo to on decyduje czego chce.