Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4h w kosciele w wlk sobotę seks bez ślubu w nocy i przyjecie komuni w wielkanoc

Polecane posty

Gość gość

Jak tak kutwa można? Co to kutwaza ludzie? Moi sąsiadka w moim wieku ma bogatego chłoptasia, była na mszy 2h w wielki czwartek, 3h w wielki piątek, 4h w wieką sobote (ja też byłem to widziałem) ale na rezrurekcje nie była jej rodzice byli a ona (26l. tyle co ja) wolną chatę miała ze swoim bogatym chłoptasiem. (31l) robiła to co robi z nim od 10 mies. seks oczywiście co najciekawsze za przyzwoleniem matki która siedzi zawsze w pierwszej ławce w kościele i ojca który co 2 tyg. chodzi do spowiedzi ii bardzo często przyjmuje komunie św. I wiecie co? Ta d***** i jej fagas pojechali dziś w Wieljanoc na msze na 10 i bezczelnie przyjeli Komunie świętą!!!!!!!!!!!! Co za kutwy niewierne!!!!!!!!

Gość Jakie to żenujące
Koleś, nie masz innych zajęć, tylko interesować się życiem innych.Tak wygląda katolik?!Jesteś żałosny szkapizyk!😡

Gość gość
Przecież seks to nie jest grzech. Po wyznaniu win na mszy można iść do komunii. Ty zastanów się nad sobą, bo najpierw wyzywasz, a potem łapki złożone i do księdza po opłatek...

Gość gość
Grzech ciężki miałam na myśli ;-)

Gość gość
1.Po pierwsze nie należy kogoś osądzać (nie sądzcie abyście nie byli sądzeni itd), ani potępiać. 2.Grzechem jest też obmowa (lub oczernianie) 3.Nie wmasz pewności że ta dziewczyna uprawiała seks-to tylko Twoje przypuszczenia 4.Jesli masz pewność a ona jest Twoją koleżanką to Twoim obowiązkiem bylo upomnieć ją w 4 oczy a nie pierniczyć tu na forum za jej plecami-w czym to ma jej pomóc? 5.Ogólnie wydaje mi się że chyba jesteś zazdrosny o jej chłopaka (nie podkochujesz sie w niej czasem?) 6.Po co w ogóle się interesujesz cudzym życiem -co kto robi to jego sprawa nie Twoja. 7.To pewnie prowo ale nic to-podpunkty zachowują ważnośc :)

Gość gość
ps 8.Seks pozamałżenski to jest grz/ ech cieżki. Ale po co się nakręcać czyimś grz/echem? Jest napisane że nie wolno nam popierać ani pomagac komuś w grzechu(tu to nie zachodzi), a jeśli dotyczy to kogoś kogo znamy,mamy obowiązek go napomnieć.Z miłością. to tyle.A nie obrabiac z tego powodu tyłka temu komuś.

Gość gość
A co ta baba robi!Byłem u niej w wlk. sobote w odwiedziny u niej z moją siostrą (my jesteśmy z miasta ona ze wsi) chwile pogadałem o bieżących i wiecie co? Przyjechał jej fagas i ona z tekstem do nas ze nagle spac jej sie chce więc poszliśmy na chate a te ze swoim fagasem bez slubu poszła na góre a następnego dnia w Wielkanoc komunie św. co to kutwa za ludzie są????

Gość gość
A co ta baba robi!Byłem u niej w wlk. sobote w odwiedziny u niej z moją siostrą (my jesteśmy z miasta ona ze wsi) chwile pogadałem o bieżących i wiecie co? Przyjechał jej fagas i ona z tekstem do nas ze nagle spac jej sie chce więc poszliśmy na chate a te ze swoim fagasem bez slubu poszła na góre a następnego dnia w Wielkanoc komunie św. co to kutwa za ludzie są????

Gość gość

Gość gość
hehe,ale durne prowo,wysil się bardziej

Gość gość
Uważaj żeby Ci ciśnienie nie podskoczyło. Ile Ty masz lat, jesteś żonaty? Kim ta laska dla Ciebie jest? Pewnie Ci się podoba no nie ? I przez to tak się ekscytujesz :D Wyluzuj.

Gość gość
Jak ją upomniał zapewne nie miałbym wstępu żeby pójść pogadać ale z drugiej strony tym ludziom byłoby wstyd przed ogółem gdyby się mohery dowiedziały prawdy

Gość gość
Po prostu dla mne tacy ludzie są żałośni nie mają honoru i jaj i zdaje mi się że takich farezeuszy jest na pęczki i należy zdrajców demaskować bo nie potrafią się chamy zachować

Gość gość
Przecież seks to nie jest grzech. Po wyznaniu win na mszy można iść do komunii. xxx Przed/pozazamałżeński? A to ci nowość. W której sekcie tak nauczają?

Gość gość
Bez kitu jak można być takim burakiem? Seks bez ślubu i komunia w najważniejszy dzień w roku! To jest jawny megaciężki grzech be wybaczenia dla zdrajców

Gość gość
To idz do niej i jej to powiedz zamiast nam tu na nią nadawać.

Gość gość
To kiedy do niej pójdziesz?Jutro?

Gość gość
Nie powiem bo stracimy dobry ogólny kontaktcz jej rodzicami którzy często moją schorowaną 83 letnią babcie wożą w niedziele do kościoła (ja zwykle jestem co 2 tyg. w weekend u babci mieszkam 110 km dalej w dużym mieście i pracuje)

Gość gość
Musisz powiedzieć, tego wymaga Twoja wiara (o ile ją masz a nie ściemniasz tu dla jaj).Nie bądz tchórzem, nie zasłaniają się babcią, tylko idz i powiedz. Jeśli zrobisz to taktownie i delikatnie, na pewno nie stracisz kontaktu.Odwagi :)