Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam żal do facetów

Polecane posty

Gość gość

Jestem o wiele bardziej wartościowa od wielu kobiet, a mimo to jestem sama, bo faceci szukają głównie rozrywkowych i przebojowych panienek, które kochają imprezy i upijanie. Nic dziwnego, że się wycofałam i straciłam wiatę w miłość.

Gość gość
skąd wiesz że jesteś wiele bardziej wartościowa od innych. Myślę że to niepoprawne myślenie. Nie trać wiary w miłość. Ludzie są nie idealni i ich miłość jest nieidealna ale miłość jest piękna.

Gość gość
Uważam tak, ponieważ widzę, jak niektóre kobiety się nie szanują i w dodatku nie mają nic ciekawego do powiedzenia. W głowie im tylko imprezy, popijawy i zakupy. Ja jestem inna - ułożona, spokojna, delikatna, kulturalna i mam pasje, ale jak widać, takie kobiety się nie liczą obecnie.

Gość gość
Wiem, że uznacie mnie od razu za zarozumiałą, ale trudno. Tak to widzę i już.

Gość gość
faceci nie szukają lasek zadzierających nosa, uważających się za lepsze od innych.

Gość gość
Bo niestety jesteś zarozumiała, ja osobiście wolę spokojne i wrażliwe kobiety, ale nie znoszę jak ktoś uważa się za lepszego od innych i ma zbyt wysokie mniemanie o sobie. Może w tym tkwi twój problem, a nie w tym że nie imprezujesz?

Gość gość
znajdziesz w końcu kogoś fajnego,mądrego tylko nie zadowalaj sie ochłapami,,,ja też jestem dobra,mądra,bezinteresowna,wrazliwa a trafiłam w zyciu na samych debili,którzy mi nawet kwiatka na co dzien nie potrafili kupić,a teraz juz mam to gdzieś,,,serce tylko złamali i depreche zafundowali ćwoki jedne...powinni trafić na takie pazerne wredne baby ,które dałyby im popalić...ale wiem,ze są też fajnie faceci,mam ze dwie kuzynki ,których męzowie są spokojni,kulturalni,pracowici,wierni...po prostu ja miałam pecha..nie mysle juz żeby próbować z kimś innym,jestem za bardzo zraniona i rozczarowana

chciałabyś faceta, który kocha imprezy i upijanie się? Zatem po co żal do facetów, którzy i tak nie sa w twoim typie?

Gość pyza na polskich drogach
znajdziesz w końcu kogoś fajnego,mądrego tylko nie zadowalaj sie ochłapami,,,ja też jestem dobra,mądra,bezinteresowna,wrazliwa a trafiłam w zyciu na samych debili,którzy mi nawet kwiatka na co dzien nie potrafili kupić,a teraz juz mam to gdzieś,,,serce tylko złamali i depreche zafundowali ćwoki jedne...powinni trafić na takie pazerne wredne baby ,które dałyby im popalić...ale wiem,ze są też fajnie faceci,mam ze dwie kuzynki ,których męzowie są spokojni,kulturalni,pracowici,wierni...po prostu ja miałam pecha..nie mysle juz żeby próbować z kimś innym,jestem za bardzo zraniona i rozczarowana

Gość gość
Ok, ale to trochę nie fair, że takie osoby mają kogoś, a ja będąc ułożoną, porządną, wrażliwą dziewczyną jestem sama. Fakt faktem, jestem nieco nieśmiała, ale też miła i kulturalna i na pewno nie widać tego, że okazuję wyższość. W sumie to doszłam do takich wniosków teraz, gdy siedziałam wieczorem i zastanawiałam się nad swoją samotnością.

Gość gość
mam 31 lat ,autorka

Gość gość
Nie podszywaj się pode mnie! Mam 23 lata, a nie 31...

Gość Monika_2626
Bo źle robisz, ja byłam taka sama dopóki czegoś nie zrozumiałam, nie szuka się miłości na siłę. Poznałam miłego chłopaka, spokojnego, nieśmiałego, polubiłam go i zrobiłam coś wbrew własnym przekonaniom... poszłam z nim do łóżka po tygodniu znajomości, bo uznałam że czekanie na tego jedynego nie ma żadnego sensu, bo w ten sposób to zawsze będę sama i jesteśmy już razem 4 lata :)

Życie nie jest fair. Postaraj się być bardziej otwarta, uśmiechnięta, zamiast żalu wypisanego an twarzy bądź przyjaźnie nastawiona. I nie żałuj zmarnowanych szans, okazji ... żyj tym co teraz i tym co niesie przyszłość i dopomagaj przyszłości, by byłą zgodna z twoimi oczekiwaniami :)

Gość Mr Ruchacz
Moniki nie czekają długo z rozłożeniem odnóży. Miałem cztery, wiem co mówię :)

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Wybaczcie, ale mam dziś takiego doła, że musiałam wyrzucić cały swój żal. Tyle się staram, pracuję nad sobą, jestem uprzejma, a niemal zawsze przegrywam z głośnymi imprezowiczkami. Nie możecie więc się dziwić, że jest mi przykro i zastanawiam się dlaczego tak jest...

Gość gość
A wy się tak żalicie i żalicie i co z tego macie? Osoby towarzyskie zawsze kogoś mają, bo poznają znacznie więcej ludzi, a im więcej ludzi poznajesz, tym większe są szanse na znalezienie partnera. Poza tym takie osoby inaczej podchodzą do związków, nie czekają na księcia, bo doskonale wiedzą że każda znajomość zmierza do seksu i nie czekają z tym zbyt długo, bo i tak do tego dojdzie, więc oszczędzają sobie czasu.

uprzejma bądź wobec szefa, wobec chłopaków bądź szczera a nie milusia, nikt nie lubi przesadnie miłych facetów ani kobiet

Gość gość
Nie jestem przesadnie miła, a przynajmniej tak mi się wydaje. Nikomu się nie narzucam, nie podlizuję...

Gość gość
Fiku, ty pisdo! Tęskniłem za Tobą.