Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KonaKona

Czy lesbijki nienawidzą mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość
One wszystkich nienawidzą tak jak feministki, feministka = lesba :P

Nie, wręcz przeciwnie pod pewnymi względami maja ich za bogów.Te względy to zawsze będzie odwaga, siła, bezwzględność, władczość. Dlatego często w związku lesbijskim jedna jest jakby w roli mężczyzny, jest stroną dominującą. Oczywiście za obopólną zgodą.

Gość gość
Co ty pieprzysz, jaka rola mężczyzny, skoro to jest związek 2 kobiet? Chyba dlatego są lesbijkami, że podobają im się kobiety, po kiego jakieś udawanie mężczyzny, jesteś chora?

to było dziwne,bo geje są najlepszymi przyjaciółmi kobiety.Ale gdzieś czytałem że jakaś lesba pisała że nienawidzi penisów więc może i mężczyzn.Może niech się wypowie jakaś lesbijka?

Gość gość
Sama pieprzysz, skoro wolą kobiety to co z takiego związku z babochłopem ma ta bardziej kobieca? Nie da się ukryć że tak jest, ten babochłop woli i robi to z kobietą, ale tamta niby też woli kobiety a robi to z babochłopem... to zaprzecza zasadzie :D

Gość gość
Ale to jest prawda. Mieszkam w duzym miescie za granica ( w Londynie nigdy nie bylam) wiec widok par homo jest na porzadku dziennym i w zwiazkach lesbijskich przewaznie jedna kreuje sie na chlopa ( meskie ruchy, meskie , ciuchy , obstrzygniete wlosy ) Nawet naszla mnie taka mysl po co one sa ze soba skoro jedna i tak udaje faceta i dzga druga gumowym fallusem

Gość gość
Ta co dźga chciałaby go mieć, jej zachowanie idzie jeszcze zrozumieć, ale ta druga to jakaś ułomna na całego, woli kobiety a ***** się z gównem które ani nie jest facetem, ani kobietą, to dopiero debilizm, jakiś substytut faceta :P

Gość gość
wiekszość lesbijek jakie znam nienawidzi mężczyzn za ich agresję. Pewnie dlatego, że bardzo często spotykają się z agresją męską tylko za orientację. Tak, faceci atakują lesbijki. Bo lesbijki to nie są te dwa kociaki co robią bitwę na poduszki. Zazwyczaj lesbijki są dosyć męskie w zachowaniu i wyglądzie. Z tego samego powodu,dla którego geje są "miękcy" w *****ch. Ale to kwestia biologi i wyrzutów testosteronu w życiu płodowym, więc nie będę zanudzać

Gość gość
...zresztą ta pierwsza też niekoniecznie musi woleć kobiety, bo wyglądając jak facet jakie by miała szanse na faceta? Głupie zakłamane lesby walą się ze sobą z braku laku :P

Gość gość
Na bezrybiu i rak ryba ;-)

Gość gość
geje może i są "mięccy", ale normalni homoseksualiści nie, to beznadziejne stereotypy

Gość gość
nie, lesbijki nie nienawidzą mężczyzn. pewnie są takie wyjątki, tak samo jak są takie kobiety heteroseksualne, ale nie jest to żadna reguła, ani większość. większość lesbijek które znam ma bliskich przyjaciół wśród mężczyzn. a także - żadną regułą nie jest to, że jedna musi być bardziej męska. jestem pewna że widzieliście pary lesbijskie składające się z dwóch kobiecych dziewczyn, ale nawet nie uznaliście, że mogą być razem. po prostu te "mękie" się zapamiętuje, bo potwierdzają nasze stereotypy.

"jestem pewna że widzieliście pary lesbijskie składające się z dwóch kobiecych dziewczyn, ale nawet nie uznaliście, że mogą być razem." Nie chciałbym widzieć dwóch dziewczyn kobiecych jako parę i jako męskie też nie, nawet raz widziałem na dworcu jak ktoś siedzi na kolanach komuś kto ma długie włosy i mnie obrzydziło i wystraszyło,ale to był chłopak mój znajomy czego lesbijka może szukać w drugiej kobiecie trzeba mieć jakieś problemy psychiczne żeby szukać w sensie psychicznym w drugiej kobiecie i w fizycznym zresztą też.Nawet jak idą dwie kobiety to mnie to wkurza i brzydzi jak się ucałowywują na przywitanie, albo te ich obleśne mizianie się.Mam wrażenie że myślą że jak są kobietami to myślą że więcej im wolno nawet jak nie są homo. Zaraz i one przecież nie lubią penisów a uprawiają nim seks pomiędzy sobą?Dziwne to jest.

tak samo jak są takie kobiety heteroseksualne, ale nie jest to żadna reguła"____tylko teraz pytanie za co kobiety heteroseksualne nienawidzą mężczyzn?Co im zrobili?

Gość gość
ja nie jestem lesba a i tak nienawidzę mężczyzn, to zwykle rozpłodowe szmaty, dające d**y każdej lasce

Gość gość
penisy sa tak ohydnie paskudne ze szok, nic bardziej oblesnego nie widzialam

Gość gość
Jestem homoseksualistką, mam dziewczynę i obie jesteśmy kobiece, więc może ludzie, którzy nic o tym nie wiedzą niech się nie wypowiadają za innych?

Gość gość
fuj ale jak mozna lizać pite fujjj

Gość gość
No faceci liżą śmierdzącą pitę, nie wiem jak można to robić

Tak a łechtaczki są super przecież to to samo co penis tylko że mniejsze.I jakby nie ten penis to by cię tu nie było.

"gość Jestem homoseksualistką, mam dziewczynę i obie jesteśmy kobiece, więc może ludzie, którzy nic o tym nie wiedzą niech się nie wypowiadają za innych?"_____a uprawiacie seks gumowym penisem?

Gość gość
Ty od paskudnego penisa weź lusterko włóż miedzy nogi i oglądnij psitę, napisz co w niej ładnego zobaczyłaś :P

Gość gość
Obie jesteście kobiece jak NRD-owskie pływaczki :D

Gość gość
Do darek87 - lesbijki niekoniecznie używają "gumowych penisów". bardzo dużo w ogóle nie używa żadnych zabawek.

10:38-nienawidzisz ich tylko dlatego że dają du/py?Co ci w tym przeszkadza?

Gość gość
+ do gościa od NRD-owskich pływaczek - nie do mnie pijesz, ale serio, co możesz o tym wiedzieć? znam dużo wyjątkowo atrakcyjnych, kobiecych lesbijek. Może Ty nie, ale to bynajmniej nie oznacza, że nie istnieją.

Moim zdaniem nie powinni w ogóle tego robić (nie wiem czy robią ale jakaś napisała 09:20 że tak robią) jeśli robią to po co?To tak jakby geje kochali się ze sztucznym sromem:P

Gość gość
To jaki seks uprawiamy to tylko i wyłącznie nasza sprawa, prostaku. Takich prostackich osobników (bo mężczyznami ich nazwać nie można) to wszyscy nienawidzą.