Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KonaKona

Czy lesbijki nienawidzą mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość
nie... lesbijki nie nienawidza mezczyzn...

Gość gość
Darek87 - z tego co ta z 9:20 napisała wynika, że nie jest lesbijką, więc co w sumie może wiedzieć? Ludzie mają mnóstwo dziwnych poglądów na tematy o których nie widzą nic ;)

A co wstydzisz się powiedzieć?Powinniście mieć ustalony sposób uprawiania seksu tak czy nie?Od tego ma się ciało a nie jakieś dodatki zabawki.:P Robicie to palcami czy wzajemne dotykanie sromów(ocieranie się?)?

Gość gość
nie... lesbijki nie nienawidzą mezczyzn...

Gość gość
Darek87, jesteś prostakiem. Po co włazisz ludziom do łóżka? To nie twoja sprawa.

Gość gość
Darek87, a kim ty jesteś by komukolwiek mówić co powinien. Nadajesz się do uśpienia w komorze gazowej, powalony zboczeńcu bez wychowania i kultury.

Gość gość
Po co takie prostaki jak Darek87 żyją? Zabierają tylko innym tlen.

Gość gość
do gościa z 11:04 - ej, nikt nie "nadaje się do uśpienia", o czym Ty w ogóle mówisz? Jasne, jego pytania są dość chamskie, ale pewnie tego nie rozumie. A Twoje odpowiedzi poniżej wszelkiej krytyki.

Nie ludziom tylko lesbijkom.A to homo(nie hetero)więc co innego.Poza tym forum jest anonimowe:P To tak jakbyś gadała sama do siebie.Naprawdę to takie intymne dla lesbijek? NIE JESTEM ZBOCZEŃCEM I MAM KULTURĘ,delikatniusiu.

Gość gość
nie nienawidzą

Chamskie...bo pytam tylko jak uprawiają seks.Pierwsze słyszę że to wstydliwa sprawa,lesbijki to jednak są dziwne.Nie jesteśmy w talk show.

Gość gość
koniec tematu

Będę się musiał dowiedzieć od innej lesbijki w innym temacie.Lesbijki to jednak delikatne są.Może ty młoda bardzo jesteś:P ja tam odpowiedziałbym na każde pytanie,jakie by ono nie było.

Gość ktośtamktośtam
Darek, przestań generalizować, co? Jedna rozmowa z anonimowymi ludzmi w internecie Ci nic nie powie.

Gość gość
Lesbijki do stosunku uzywaja strapona czyli gumowego fiuta na pasku albo takiego dlugiego gdzie jedna i druga sie nadziewa rownoczesnie ale teraz wszystkie beda mowic ze sie tylko paluszkami glaskaja :) Dla mnie to czysta hipokryzja Facet i penis jest bleee ale juz gumowa imitacja penisa jest ok

Gość gość
ja tam wcale nie nienawidze mezczyzn, wiele lubie, po prostu nie podniecaja mnie jak kobiety :)

Gość gość
jesteś mężczyzną czy facetką? :D hahaha

no bo akurat ma to dla mnie znaczenie jakiej jesteś płci.Jak mężczyzna może wiedzieć jak one uprawiają seks?jesteś less czy hetero?

Gość gość
less - pylasta skała osadowa pochodzenia eolicznego.

dobra uznaję że jesteś kobietą,ale skąd wiesz jak one głównie uprawiają seks?

Gość gość
Darka87 baba zapina w tyłek gumowym dildem na pasie, czasami zapomina o lubrykancie i dlatego Daruś ma rozwalone, krwawiące kakao. Darek87 to nie człowiek, to góvvno!

Gość gość
Hej to ja z 11:28 jestem kobieta i to jak najbardziej hetero

Gość gość
Ja jestem lesbijką. To prawda co ktoś wcześniej napisał. Są podzielone role. Mnie łatwo pomylić z chłopakiem. Ale nie mam nic do facetów, są fajnymi kumplami. Wole gadać z facetami bo większość dziewczyn jakie znam to tylko o zakupach i takie tam. A mnie to nudzi.

Gość krishan kalamandżaro
Moim zdaniem lesbijki zazdroszczą facetom ich penisów. Z jednej strony chcą mieć penisy, one szczególnie lubią się masturbować, a z drugiej strony nie lubią męskości, ciągną do cech kobiecych jak faceci, dlatego lesbijka to paradoks sprzeczności... Co więcej one chcą kontrolować facetów i się obrażają na facetów, kiedy ci nie dają się kontrolować, a facet z natury jeśli jest facetem, chce kontrolować... Dlatego nie jest możliwa przyjaźń pomiędzy lesbijką a facetem, bo lesbijka to taki facet tylko w ciele kobiety...

Gość krishan
Wiele razy spotkałem się z nienawiścią lesbijek w stosunku do mojej osoby...

Gość mis wedrowny
moja ex była bi więc bywalem w jej środowisku z lesbijkami i poznałem jej byłą (bylego:)) Jak zapytałem tej mojej co tamta z nią robiła to odpowiedziała - "to samo co ty" :-D ps. wszystkie pary lesbijskie ktore znalem były "męsko"-damskie ps. to było za granicą ps. seks partnerski też nie istnieje w związkach lesbijskich

Gość gość
ja nienawidzę les i nie miałam nic do nich ale jak poznałam takie dwie k***y jedna chłopczyca druga kłamczucha to przestałam być tolerancyjna dla les że wygląda to ja chłop ohydne jak nie wiem to jeszcze chamki do gejów nie mam nic