Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d_arvit

te nieszczęsne usta

Polecane posty

Gość d_arvit

Nie wiem, czy w ogóle mam wstęp na to forum, ale nie wiem, gdzie indziej szukać pomocy. Otóż, z czym przychodzę- mam krótkie, ale stanowczo za szerokie usta- zwłaszcza dolna warga. U większości osób na końcach się toto zwęża, a u mnie jest po prostu prostokątna i taka sama na całej długości. I wystaje na pół metra. Wygląda to, krótko mówiąc, źle. Nie twierdzę, że gorzej niż cała reszta twarzy, która nadaje się tylko do odcięcia i spalenia, ale gdyby dało się coś z tym zrobić ;_; Ktoś? Coś? Mogę dać zdjęcie jeśli ma ono pomóc.

Gość gość
no zrób i pokaż bo może przesadzasz.Kazdy coś tam ma.

Gość gość
Wiesz co,wyszukujesz sobie problemów.Baby latają by wstrzyknąc silikon a ty tego nie musisz,jest wszystko ok. Nie pocieszam Cię,jestem do bólu szczera i gdyby było cos nie tak napisałabym wprost.Trzymaj sie cieplutko🌼

Gość d_arvit
No latają, ja jakoś tego nie rozumiem. Ale to nie jest, nie wiem, pedalskie z lekka? ;_;

Gość gość
Pomyśl,by nie było nigdy w zyciu innych problemów niż usta ktore sa normalne, ale sie nie podobają.Naprawde chyba nie wiesz co to prawdziwy problem:)

Gość gość
usta masz akurat ładne, zresztą można je zmniejszyć makijażem. Ale nos masz jak świnia, jak prosię. Większy problem u Ciebie to nos, duży, bulwiasty kartofel z wielkimi dziurkami, jak u wieprza.

Gość gość
Spoko ładna dziewczyna! Daj sobie na luz z tymi ustami, są super. Zobaczysz, jeszcze będziesz z nich dumna. A autorowi powyższej wypowiedzi sugeruje by sam pokazał swoją buźkę, pewnie masz zgrabny nos. Szkoda tylko ze kultury brak.

Gość gość
21.04.14 [zgłoś do usunięcia] No to pokazałeś chamie swoje prostactwo. Jak pisałaś to trzeba nie było patrzec w lustro bo sie rozpraszałas i napisałas o sobie.

Gość gość
nie no dziewczyno ! takie ładne, ponętne usta i Ty narzekasz ?

Gość gość
Sliczne usta mowie serio:-)

Gość gość
To nie dziewczyna, tylko facet!

Gość gość
Ładne usta, ale jak ci się nie podobają to czeka na ciebie sztab specjalistów.

Gość gość
Ja plastykę ust (taką delikatną - niechirurgiczną) wykonywałam w gabinecie Medest w Poznaniu - robił to dr Maciej Lichaj. Skonsultuj się z nim moze tobie też pomoże, to był na prawdę konkretny i pomocny człowiek. Najpierw wszystko opowiedział i wyjaśnił, a potem bezbłędnie wykonała - ja jestem bardzo zadowolona z niego i dlatego polecam

Gość gość
Pedalskie moga byc jak zaczniesz zachowywać się jak pedal. Masz bardzo ładne usta i na pewno niejedna dziewczyna się nimi zachwyca. Uśmiechaj się często, to doda Ci uroku, gluptasie.

Gość gość
ladne, nie masz powodu do zmartwienia