Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra honorata

czy wszyscy ludzie wierzący są obłąkani ?

Polecane posty

Gość siostra honorata

czy wszyscy ludzie wierzący są obłąkani że wierzą w tak niedorzeczne bzdury czy ze względów kulturowych chodzą do kościoła bezmyślnie?

Gość gość
Obłąkana to jest osoba którą tak zżera nienawiść do KK,że nawet w świeta musi atakowac i obrażać ludzi wie/ rzących. Lecz sie autorko, bo Cię ten jad który jest w Tobie zatruje na amen.

Gość gość
napisałaś,ze ludzie są obłąkani, wierzą w bzdury,chodzą gdzieś bezmyślnie.. jak twoim zdaniem z ciebie nie wylewa sie jad to ja bym cie nie chciała widzieć w momencie, kiedy sie wylewa :D :D

Gość gość
Haha, właśnie,ja bym też nie chciała,to aż strach się bać ..

Gość gość
jeżeli spodkasz kogoś kto powie że obok ciebie stoi wróżka zębuszka , a ty zapytasz tą osobę czy naprawdę w to wiezy to to bedzie nienawiść z twojej strony i jad? x Tylko że Ty nie pytasz czy naprawdę w to w/ ierzy tylko nazywasz ją obłąkaną ... a to już jest obrazliwe.

Gość gość
No robi mu dobrze, klaar,i pewnie nie tylko jemu :P

Gość Teranee19
a dziwisz się im, to nie ich wina tylko od dziecka ich w to wciskają i nie każdy sie uwolni

Gość gość
tak sie zastanawiam dlaczego was ten temat zajmuje ? zajmijcie sie swoimi ważnymi sprawami :P

Gość gość
Jak umrze jej matka czy ojciec to pierwsza poleci do ksiedza.

Gość gość
a nie mozesz po prostu uszanowac tego ze inni w cos wierza i pogodzic sie z tym?

Gość gość
Czyli to wie/ rzący powinni bać sie Ciebie a nie Ty ich.No to jedno już mamy wyjaśnione. I co za stereotypowo zasciankowe myślenie powyżej :O Wielu ludzi wiar/ ę odkryło dopiero w wieku dorosłym albo młodzienczym, wcale ich w niej nie wychowano. Ja np tak miałam.I wiem że wiele innych osób też. To że nie mieści sie to w Waszych ciasnych umyslach, to cóż, trudno.

Gość gość
Autorka a w karty tarota wierzysz?

Gość gość
Czyli w nic nie wierzysz?????moze choc w kase i seks wierzysz?

Gość gość
Honorata znasz moze takie magiczne słowo jaK SZACUNEK i TOLERANCJA ?

Gość gość
Ateiści zawsze krzyczycie że domagacie sie tolerancji, dlaczego więc sami jej nie wykazujecie wobec wie/ rzących? To ma działac tylko w 1 stronę tak? Tylko ateistów trzeba szanowac i tolerować, i być miłym, ale wie/ rzących juz nie trzeba co?

Gość gość
Do "siostry honoraty" a wyznawców hary-kriszna, buddystów, medytujących, satanistów też uważasz za obłąkanych bo spotykają się w miejscach ich kultów?

Gość gość
rzyczyła :O Dziewczyno do podstawówki się wróć zamiast filozofować popracuj nad ortografią

Gość gość
jakby pierwszy raz w dorosłym życiu te głupoty usłyszeli to by się kulali ze śmiechu a dziecko chłonie wszystko jak gąbka. x To mało jeszcze widziałaś i mało wiesz dziecinko.Ja sie jakoś nie kulałam a nikt mi za dziecka nic nie mówił.A szkoda wielka.Ale lepiej pózno niż wcale.

Gość gość
Autorki matka nie wierzy,autorka wzorca nie ma.:(

Gość Jakie to żenujące
Czy sprawia ci przyjemność obrzucanie złośliwościami innych?Obłąkana to jesteś ty! Człowiek który jest nie wierzący, nie powinien istnieć i chodzić po tej ziemi!

Gość gość
Do twarzy Ci Marian w tym habicie z welonem :)

Gość gość
Do twarzy Ci Marian w tym habcie z welonem :)

Gość gość
Biedna jesteś autorko i szczerze żal mi ciebie. Bo co warte jest życie bez wiary... W Boga ale też dalej wiary w to że kolejny dzień będzie lepszy że jednak uda nam sie osiągnąć cel... Jak żyć bez wiary? Nie wiem ale może mi odpowiesz? Bo takie życie bez celu to bezsens...

Gość gość
Człowieku! nie pisz takich rzeczy na forum gdzie przychodzi pełno fanatyków religijnych, którzy modlą się żebyś za karę ciężko zachorował albo umarł. Dla nich nie ma żartów, mazy na szybie to Matka Boska a jak im nie wierzysz toś potępiony.

Gość Aśkaateistka
moja opinia jest taka,każdy robi jak chce,ma właną wole i wybór..dwie strony ,ateista i wierzący ma to uszanować i nie ingerować w czyjeś życie i postępowanie..

Gość Leczenie wskazane
Obłąkanym jest ktoś kogo jedynym celem w życiu jest prześladowanie ludzi którzy nic mu złego nie zrobili, ale ten ktoś uzbdurał sobie że musi ich na każdym kroku obrażać i lżyć.I łazi za nimi,i wyzywa ich bez powodu.Wydaje mu się że ma ''misję''. . To jest choroba która należy leczyć bo inaczej będzie sie pogłębiać.

Gość gość
autorko ,mnie nie interesuje,czy wierzysz czy nie obłąkaną jestem bo jestem wierząca? głupia jesteś jak but,z kretynkami wdawac się w dyskusję to strata czasu

Gość gość
Po pierwsze popracuj nad ortografią. Po drugie: jesteś żałosna bo nietolerancja z ciebie zionie, pełna agresji. Boisz się wierzących ludzi?

Gość Wierzę w boga
Autorka uważa, że ma rację przecież świat powstał z wilgoci i brudu nieprawdaż

Gość gość
Jeśli się tutaj znalazłeś to nie bez powodu. Szukasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie, chcesz zaglądnąć w przyszłość? Potrzebujesz wsparcia porady oto jestem. Rozmawiam z przewodnikami, szukasz pomocy, chcesz odpowiedzi na pytanie dotyczące partnera, albo po prostu porady, wysłucham, doradzę. Poradzę w sprawach sercowych. Jestem wróżką, wróżę z kart, z ludzi. Mam spore doświadczenie w kwestii odczytywania aury, wróżenia z fotografii i z ludzi. Mój dar nie jest wyuczony, jest on ze mną po prostu od urodzenia. Jeśli potrzebujesz pomocy, chcesz poradzić się w trudnej sprawie życiowej. Zapraszam. Posiadam ogromne doświadczenie- wróże online za pośrednictwem komunikatora, meila, skypa, telefonu Napisz dzwoneczek700@interia.pl