Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bezrobotna. Postanowiłam, że zacznę zarabiać na kamerkach erotycznych

Polecane posty

Gość gość

widze, ze laski na tych stronach koszą sporo żetonów, oczywiscie nie bede wystepowala na polskich stronach bo polacy to syf, chamstwo i biedoki, ktorzy nie placą, znalazlam dwa lepsze portale, tysiace ludzi online, jutro zaczynam

Gość gość
Co robi facet gdy jest źle ? Bierze się w garść. Co robi kobietą? Sprzedaje się :p

Gość gość
kobiety nic innego nie potrafią tlyko zarabiac ciałem :D Facet sprzedaje cialo w ostatecznosci, woli isc nawet do gownianej pracy a kobieta mysli najperw o bogatym fagasie ktorego nie kocha, potem o sponsorze a potem o prostytutcji :D

Gość gość
a jaką strone wybralas i jak wygląda tam przelewanie kasy na konto?

Gość gość
CAM4.com placą 1 dolara za 10 zebranych tokenów, patrze na dziewczyny, facetow i pary i widze, ze bez problemy zbierają w ciagu pokazu 10-50 tys tokenow, jedna laska miala az 100.000 ale bzykala sie potem z jakims typkiem. Jestem ładna, mam ladne cialo, fajne cycki, fantazje ;) mysle ze mi sie uda, za dobre pokazy dają nagrody np podwojenie liczby tokenow. Płacą na konto w banku albo wysylają ci karte VISA i na nią wplacaja kase i mozesz bez prowizji w kazdym bankomacie wyplacic